Şimdi Ara

bus çıkartma yolları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar blessed upgrade scrool duyduguma gore cz de çıkıomuş.hangisinden çıktıgını bılen var mı?edena da bus la silahın fıatı aynı oldugundan basmak bıraz zor oluo.bılenler lutfen buraya yazsın neden cıktıgını.

• Ben bir keresinde moradonda orc whatcherden cıkardım
  • Her yaratık dan çok nadir çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırıldım -- 2 Haziran 2006; 20:16:02 >
  • banada uruk trondan çıkdıydı
  • walla neden cıkarsa cıksın basarım

satmak yok bız satıcımıyız

bassanıza oluumm

• rioteler artosslar bosslar cz de cogu yaratiktan cikar kardes ayrica normal ana vatan piana-luferson daki yaratiklardan da cikma ihtimali war ama biraz zor dusuyo yani gidip te bus cikariyim diye sacma birsey olamaz $ans
  • hemen hemen herseyden çıar wormdan bile çıkar heraldde...
  • walla ben czde blood seeker(yalnıs yazmıs olabilrşm) onlardan çıkıyo werewolf cinsinin güçlüsü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Achteruit -- 2 Haziran 2006; 21:44:34 >
  • blood don atross nadir olsada apos harpy were wolf beast blood seeker ve lard orc dan çıkar
  • genelde apostan fln düşüo bana aposda çok attı ama atross we rioteden de düştügü oluyo
  • çıkmıo 2 saatte yakın beast czdeki blodd seeker kestim çıkmadı
  • 4 saat apos yapmıştım 1 kere bus çıkmıştı o da bana gelmedi
  • arkdaşım sen git 3 tane partyce attros kesin kesin birisnde düşücek ama elmental scroolda düşebilir umarım derman bulmuşumdur
  • cz gıdıcen mastorden kesıcen blood cıkıcn ıcınden satıcan alıcan buss ı:D ben oyle yapıyom 62 ıcın
  • busun en çok düştüğü yaratık şu raonun ilersindeki ağaçlar.
    adını unuttum :D
  • ben şah sen bi aralar ağaçlara gidiodum. orda düşmüştü bi kaç tane.
  • Herşeyden Cıkar Ama Cıkacak Die Sabah Akşam Solucan Vs kesmede
  • çok zor çıkıo bus
  • en çok ağaçlardan çıkyo bana iki kere çıktı ( zate iki kere kastım orda )

adı trenat (yanlış yazdım biliyorum ama :P) olanlardan çıktı bana birincisinden rast gele çıktı, ikincisinde çok çıkıyo onlardan kesin dediler gittim 5 tane kestim yine çıktı

bikeresindede sıkıntıtan tyon keserken çıkmıştı... vede trollden... kısacası herşeyden çıkabilir ama çok düşük bi ihtimalle
  • quote:

Orjinalden alıntı: RedShade

en çok ağaçlardan çıkyo bana iki kere çıktı ( zate iki kere kastım orda )

adı trenat (yanlış yazdım biliyorum ama :P) olanlardan çıktı bana birincisinden rast gele çıktı, ikincisinde çok çıkıyo onlardan kesin dediler gittim 5 tane kestim yine çıktı

bikeresindede sıkıntıtan tyon keserken çıkmıştı... vede trollden... kısacası herşeyden çıkabilir ama çok düşük bi ihtimalle

+1

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.