Şimdi Ara

İstanbul içi ulaşımı helikopter ile sağlama düşüncesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok tepki çeker miyim trafik saatlerinde kullanmak içim helikopter alsam? Bir de her yere nasıl indiricem? Nasıl yapilabilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Mazotunu karşılayabilecen mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VeryImportantPerson16 kullanıcısına yanıt
    Hiç problem değil hocam ben sadece her istediğim yere inemeyecek olmayı düşünüyorum. Yol ortasına insem çok tepki olur

• Bir ara helitaksi mi ne çıkmıştı 1000 tl mi neydi istediğin yere gidiodu 5 yıl oluo herhalde artık yoktur muhtemelen

• İstanbul içi ulaşımı helikopter ile sağlama düşüncesi?

Bunu buldum ama bilmiyorum işine yarar mı

• F1SECO kullanıcısına yanıt

Kanka senin sürecek halin yok ya helikopteri pilot sürecek o ineceğiniz bölgeye en yakın helikopter pisti neredeyse oraya indirir ordan da taksi şekli yaparsın olay basit :)

• Elyesa541997 E kullanıcısına yanıt
    Epey uygun fiyatlı acil durumda ise yarar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Brocum şehir içi ulaşım için küçük helikopterler var kendin takiliyosun yanında yolcu ile helikopteri bırakıp taksiye bineceksemolmaz direk mekanın önüne inmem lazım. Merdiven salmak çok absürt olur mu acaba

Hacı helikoptere hiç bindin mi hayatında bilmiyorum ama ben bindim, eğer helikopterle mekana inebileceğin kadar yaklaşırsan sokaktaki halkı rüzgardan komaya sokarsın İstanbul içi ulaşımı helikopter ile sağlama düşüncesi? bir de uçabilecek çok eşya olacağı için milletin şapkası poşeti çöpü helikopterin paline takılır ve muhtemelen şehit olursun haberin olsunİstanbul içi ulaşımı helikopter ile sağlama düşüncesi? 

Ben de zaten bunu yazıyorum okumuyor musun? Her yere inemeyecek olamak büyük problem

• adamlar helikopterle ulaşım yapmayı düşünüyor biz daha martı kiralayamıyoruz hahahahah

• Hocam gta vice city inşaat görevini geçtiysen oradaki kontrollerle sür helikopteri

• saglamyilmaz06 S kullanıcısına yanıt
    Fakir doğmak senin suçun değil ama ölmek senin suçun kardeş

• ZillaKami kullanıcısına yanıt
    Oyun oynarak zaman kaybeden birinin helikopter alacak parası olur mu sizce?

merdiven salmaktan bahsetmişsin İstanbul içi ulaşımı helikopter ile sağlama düşüncesi? 

• PeerNet* kullanıcısına yanıt
    Kucuk Bi helikopter icin yeterli seviye kaç metredir acaba ve bu halk tarafından abes karşılanır mi. Bu şekilde mekana gittiğimi farzedeli

Hocam senin hayalini geçen senelerde gerçek hayatta uygulayan zengin iş adamı helikopterini halk plajında kamuyu tehlikeye atacak şekilde uygunsuz iniş yaparak kullanan pilotun lisansını almışlardı elinden. Yani gerçekten bi ihtimal paran çok ama mutsuzluk sorunundan ötürü bu tarz bir sosyal ego kasmak istiyorsan mecbur ferrari, lamborghini alacaksın mekanlara karayolu ile süreceksin. Yada illa yok ben çok zenginim öyle oyun oynayacak biri olsam dhde böyle konular niye açayım diyorsan 2 milyar dolar bir dahaki seçime kadar seçim bütçesine ayırıp cumhurbaşkanlığı, ana muhalefet bir şeye girişeceksin kazanırsan toplum tarafından tepki çekene kadar istediğin yolu, mekanı geçerken kapattırırsın.İstanbul içi ulaşımı helikopter ile sağlama düşüncesi? 

• İnsanlı drone al

• siyahatlıprens kullanıcısına yanıt
    Bu ne hocam

• Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt
    Önemli bilgiler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.