Şimdi Ara

İstanbul 'dan Gebze 'ye toplu taşıma araçları ile nasıl gidilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
19.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İstanbul Avcılar 'dan Gebze Arap Çeşme Mahallesine (Gebze Belediye binasına 5-10dk uzaklıkta) nasıl gidebilirim, fikri ve önerisi olan varsa detaylı bilgi paylaşabilir mi.

• Yapay Zekanın Yanıtı

İstanbul'dan Gebze'ye Toplu Taşıma İle Nasıl Gidilir?

İstanbul'dan Gebze'ye toplu taşıma araçlarıyla ulaşmanın birkaç yolu bulunmaktadır:

• Marmaray: İstanbul'un Avrupa Yakası'ndan hareket eden Marmaray trenleri, Gebze'ye kadar uzanmaktadır. Yenikapı, Sirkeci veya Halkalı istasyonlarından Marmaray'a binerek, Gebze İstasyonu'nda inebilirsiniz.

• İDO: İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), Kabataş veya Eminönü'nden kalkan feribotlarla Gebze'ye ulaşım sağlamaktadır. Feribotlar yaklaşık 75 dakika sürmekte ve Gebze İskelesi'ne yanaşmaktadır.

• Otobüs: İstanbul'un çeşitli noktalarından kalkan otobüsler, Gebze'ye direkt olarak gitmektedir. Harem, Kozyatağı, Ümraniye veya Kadıköy gibi bölgelerden otobüslere binerek, Gebze Otogarı'na ulaşabilirsiniz.

• Minibüs: Bağcılar, Esenyurt veya Beylikdüzü gibi İstanbul'un batı yakasından kalkan minibüsler, Gebze'ye ulaşım sağlamaktadır. Minibüsler genellikle daha hızlıdır, ancak otobüslerden biraz daha pahalı olabilir.

Gebze'den İstanbul'a Dönüş:

Gebze'den İstanbul'a dönüş için de aynı toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz. Gebze İstasyonu'ndan Marmaray'a binerek, İstanbul'un Avrupa Yakası'na ulaşabilirsiniz. Gebze İskelesi'nden İDO feribotlarına binerek, Kabataş veya Eminönü'ne gidebilirsiniz. Ayrıca Gebze Otogarı'ndan İstanbul'un çeşitli noktalarına giden otobüslere binebilirsiniz.

En Kolay Yol:

İstanbul'dan Gebze'ye en kolay ulaşım yöntemi, Marmaray trenlerini kullanmaktır. Marmaray, diğer toplu taşıma seçeneklerine göre daha hızlı ve daha konforludur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kartal metro girisinden 17B ile gebzeye gidiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hareme gel harem gebze minibüsleri var en kolay
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bobby Zzz

hareme gel harem gebze minibüsleri var en kolay

+1
  • Vay Kank bende Arapçeşmedeyim Şuan

• Bobby Zzz kullanıcısına yanıt
    Hareme gitmedim daha önce (sanırım), metrobüs hattına yakın mı?
  • En basit yoldan nasıl geleceğiz oğlum oraya :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaskoo_87

En basit yoldan nasıl geleceğiz oğlum oraya :)

Gebze - Harem ya da gebze koop kullanıyorum ben misafirim burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkArm -- 22 Haziran 2014; 1:10:14 >
  • Metrobüsle Uzunçayır durağına kadar, oradan da Harem-Gebze hattındaki minibüslere binip gidebilirmişim.
  • Gebzekoop var otogardan Gebze 14-15 tl felan bide Gebze-Harem

• quote:

Orijinalden alıntı: _Kutup_Ayısı_

kartal metro girisinden 17B ile gebzeye gidiliyor

+1 en iyi yöntem bu sanırım 200 değilmiydi ben 1 kere kullandım izmit kartal arası baya yerde duruyor
  • Bin Gebze-Hareme bizim burdan geçiyo.

Not: Arapçeşmedeyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burak_Doner B kullanıcısına yanıt
    Aynen bu şekilde yapmayı düşünüyorum. Uzunçayır metrobüs durağından bineceğim, oradan geçiyorlar, değil mi?
  • yaskoo_87 Y kullanıcısına yanıt
    Oyle olması lazım ama emin değilim. Istanbul'da nereden binildiğini karıştırıyor olabilirim. Kesin bilen birisine sormanız daha iyi olur. Harem minibüsünde dikkat edin bazıları altında Ferrari varmış gibi kullanıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.