çağu yaratıktan düşer ama paso şu yaratıkdan düşer diyeceğimiz bi yataık yok çünkü az çıkıyo.ha isilondan çok çıkıyo ama
hopgoblin nerde
ağaçlardan düşer genelde
Uruk tron treant koxpla zamanında iyi çıkarıyorduk.
Abys'De Phantom we Andream da cardinaldan cok Düşer.
tamam treant kescem de hogoblinlerin yerini söyleseniz iyi olur
quote:
Orjinalden alıntı: ThePowerfulMan
tamam treant kescem de hogoblinlerin yerini söyleseniz iyi olur
delos
HobGoblinlerden Çok çıkıyor.İlk Akrep Tarzı Bir hayvan Keseceksin.(ismini unuttum affola).Sonra içinden Çıkan Hell Abyss Kağıdır İle Hell Abyss'e ışınlacaksın.Üst Katlarda HobGoblin
quote:
Orjinalden alıntı: Angelus
1000/1 dir düşme ihtimali.
aynen shadow seeker , uruk hai , apostle ,harpy , HobGoblin bana Düşürmüştüm
treanttan cok fazla cıkıo
quote:
Ben ronark tayım ve bus averdiğim paraya acıyorum hangi canavarda düşer söyleyin de keseyim bus çok pahalı
bakın dalga geçmiyorum smilodon slotun da hergün opal crystal vede safir düşüyor okçuyum tek vuruşta yatırıyorum yaratıkları(yanında kutuları toplayacak adam olursa iyi olur)uprage scroll düştügü gibi çok nadirde olsa bus(blessed uprage scroll) düşüyor o slotta durmamım sebebi opal crystal ve safirÇünkü bundan sonra artı basacak yürek kalmadı bende
HobGoblinlerden Çok çıkıyor.İlk Akrep Tarzı Bir hayvan Keseceksin.(ismini unuttum affola).Sonra içinden Çıkan Hell Abyss Kağıdır İle Hell Abyss'e ışınlacaksın.Üst Katlarda HobGoblin
ok sağol ben de aradım bulamadım bi türlü çıkyıom çıkıyom iniyorum
quote:
ronark a göre çok pahalı değil mi sizce de bus lar kim basar ki item cleaver ları basanları hiç anlamıyorum sağolun yorumlarınız için
abyys in 20. Katında 2,400 200k Kar Dimi Ronark a qore ii Kar
ya bırak sen onları direk delosa git ordan hell absre ırdan en üste isiloon kes.oh miss gbi kesin ilk kesişinde çıakr hem bus hem de bes.ee ne beklion haydee
ben direwolf bide megantherondan düşürmüştüm
Büyün yaratıklardan ve bosslardan cok nadir düser ama gidip worm kesme