Ben ronark tayım ve bus averdiğim paraya acıyorum hangi canavarda düşer söyleyin de keseyim bus çok pahalı
HAUNGA WARRİORLARDAN -TREANT LARDAN - DM- DEN FALAN DÜŞÜYO BİLDİĞİME GÖRE NOT:SADECE BU 3 ÜNDEN CIKMAZ..DAHA BİRÇOK CANAVAR VAR HATIRLAYAMADIM
quote:Orijinalden alıntı: Str0nGtR41HAUNGA WARRİORLARDAN -TREANT LARDAN - DM- DEN FALAN DÜŞÜYO BİLDİĞİME GÖRE NOT:SADECE BU 3 ÜNDEN CIKMAZ..DAHA BİRÇOK CANAVAR VAR HATIRLAYAMADIM kolay bi canavar yok mu 55 lwl asasian ım bana göreolsun bigünümü ona ayırcam çok lazım bus
quote:Orijinalden alıntı: ThePowerfulMankolay bi canavar yok mu 55 lwl asasian ım bana göreolsun bigünümü ona ayırcam çok lazım busAlıntıları Göster treant iidir ama pek düşmez yaw bus ama atak kağıdı filanda düşer treantlardan satarsın veya kullanırsın
quote:Orijinalden alıntı: PentiHarpy ve türlerinden düşüo ama çok zor. Başka şeylerdende düşüodur elbet.abbaysta sherif lerin şeffa görünende var onlardan çıkıyor en kolayı o
quote:Orijinalden alıntı: ThePowerfulMankolay bi canavar yok mu 55 lwl asasian ım bana göreolsun bigünümü ona ayırcam çok lazım busAlıntıları Göster megantheredonda bus düşmütü çok zor düşüor amma velakin tam olarak riote,atros ve bosslardan düşer(kekurikekukaka'dan düşmüor sanırım )
quote:Orijinalden alıntı: Kubilaymegantheredonda bus düşmütü çok zor düşüor amma velakin tam olarak riote,atros ve bosslardan düşer(kekurikekukaka'dan düşmüor sanırım )Alıntıları Göster 1000/1 dir düşme ihtimali.
quote:Orijinalden alıntı: Kubilaymegantheredonda bus düşmütü çok zor düşüor amma velakin tam olarak riote,atros ve bosslardan düşer(kekurikekukaka'dan düşmüor sanırım )Alıntıları Göster ronark a göre çok pahalı değil mi sizce de bus lar kim basar ki item cleaver ları basanları hiç anlamıyorum sağolun yorumlarınız için
quote:Orijinalden alıntı: ThePowerfulManronark a göre çok pahalı değil mi sizce de bus lar kim basar ki item cleaver ları basanları hiç anlamıyorum sağolun yorumlarınız içinAlıntıları Göster tyondan treant sana göre olanlar bunlar
quote:Orijinalden alıntı: Kubilaymegantheredonda bus düşmütü çok zor düşüor amma velakin tam olarak riote,atros ve bosslardan düşer(kekurikekukaka'dan düşmüor sanırım )Alıntıları Göster Riote
quote:Orijinalden alıntı: LizOzOMbana bi kere dire wolften düştüAlıntıları Göster delos a git HOBGOBLİN KES BEN 1SAAT KASILDIM 4 TANE BUSS DÜŞTÜ +9TAKIDA DÜŞÜYO KARLI YERR
quote:Orijinalden alıntı: Mavi104delos a git HOBGOBLİN KES BEN 1SAAT KASILDIM 4 TANE BUSS DÜŞTÜ +9TAKIDA DÜŞÜYO KARLI YERRAlıntıları Göster treant ve ancinet lerden saatte 1 tane dusuyor. Girakon piyasasina gore harika bencee.
quote:Orijinalden alıntı: Mavi104delos a git HOBGOBLİN KES BEN 1SAAT KASILDIM 4 TANE BUSS DÜŞTÜ +9TAKIDA DÜŞÜYO KARLI YERRAlıntıları Göster nerdeyse her yaratıktan cıkıyor.. dire wolf , lycan ,macridus ,apostle, deru ,riote,atross (ben bunlardan cıkarmıstım)
quote:Orijinalden alıntı: Rîtchîe Blackmore nerdeyse her yaratıktan cıkıyor.. dire wolf , lycan ,macridus ,apostle, deru ,riote,atross (ben bunlardan cıkarmıstım)Alıntıları Göster BENİM HİÇ BUS'UM OLMADIII
quote:Orijinalden alıntı: ugurayranciBENİM HİÇ BUS'UM OLMADIIIAlıntıları Göster shadow seeker kes bana 4 kez cıktı... tyondan da cıkar....ama en sık riote ve hopgoblin
quote:Orijinalden alıntı: bahri1975shadow seeker kes bana 4 kez cıktı... tyondan da cıkar....ama en sık riote ve hopgoblinAlıntıları Göster treant ve riote dan çıkıyo benim bildigim kadarıyla
quote:Orijinalden alıntı: GoldBowtreant ve riote dan çıkıyo benim bildigim kadarıyla Alıntıları Göster Orc watcherdan Düşürmüştüm Tyondan da bolca düşer