Şimdi Ara

Bus Parking 3D [bir tane daha :)]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar ilk oyunum Otobüs Parketme Simulatoru Bus Parking 3D yayında , bir çok arkadaş muhtemelen yeter bıktık park oyunlarından diyecektir :D , doğrudur fakat hazır kitle yapılmış bir oyun değildir emek vardır.

İndirip değerli yorumlarınızı atarsanız sevinirim , yav kardeşim yeter da bıktık farklı şeylerle gelin diyen ve uğraştırma bizi diyen arkadaşlarada saygı duyarım yeni fikirler var İnş. yakında onlarla karşınıza çıkacağız.

Herkese Teşekkürler Kolay Gelsin

Bus Parking 3D Market Linki

• Up'lamak gibi olmasın fakat;

Çöp.
  • Sana birkaç tavsiyem var.
    İlk olarak oyunun simgesini daha mantıklı mümkünse oyunun içinden bişeyler yap. Resme bak oyuna bak durumu oluyor yoksa :) ikinci olarak o otobüsler ne öyle az daha uğraş daha uzun sürsün ama iyi olsun. (zor olduğunu biliyorum ama bu haliyle tutmaz.) son olarak Xperia Z de direksiyon ve pedallar çok küçük kaldılar ona bir el at

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam olmamış malesef görselleri değiştirmen gerek başta oyunun simgesini görünce indiresi gelmiyor insanın
  • oyun tabiki ilk oyunum olduğundan dolayı bir acemilik var otobüsün resmini koyucaktım fakat modellemeyi kendim yaptığım ve az polygon olmasını istediğim için detaylara girmedim pek ve koymak istemedim, dediğiniz gibi bende o tür uygulamaları pek sevmem bir dahaki oyunda buna dikkat edicem , yorumlarınız ve ilginiz için teşekkür ederim , bir dahaki oyunda modellemelere çok daha önem vericem dediğiniz gibi tekrar teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.