Şimdi Ara

Android ile web tabanlı oyunlar nasıl oynanır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
12.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Legend online oyunu var. onu oynamak istiyorum ama bi türlü başaramadım.

Lg G2 kullanıyorum. Bi tane flash player indirdim kurdum ama kendi tarayıcısından da girsem, Chrome ile de girsem hep aynı.

Hepsinde desteklenmiyor diyor.

Oyuna şuradan girilebiliyor. lotr.oasgames.com
    Diğer yandan feysbuktan da girilebiliyor oyuna.

En son feysbuktan girmeye çalıştım masaüstü görünümü ile ama onda da flash player yok dedi. Tıkladığımda da adobe'nin sitesine yönlendiriyor lakin Adobe bana bu cihaz desteklemiyor, Flash player masaüstü için felan diyor ingilizce.

Ne kadar karıştırdıysam da bir türlü bulamadım. Mümkünse nasıl yapacağımı açıklayabilirmisiniz.

Saygılar.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Telefondan Web Tabanlı Legend Online Oynama Kılavuzu

Web tabanlı oyunlar, doğrudan bir uygulama indirmeden web tarayıcıları aracılığıyla oynanan oyunlardır. Legend Online, bu oyun türlerinden biridir ve telefonunuzdan oynayabilirsiniz.

Legend Online Telefondan Nasıl Oynanır?

Gerekli Program:

Telefondan Legend Online oynamak için tek ihtiyacınız olan Puffin Web Tarayıcısı programıdır. Bu programı Google Play Store veya App Store'dan indirin ve yükleyin.

Oynanış:

1. Puffin Web Tarayıcısını açın ve Legend Online'ın resmi web sitesine gidin.
    2. Bir hesap oluşturun veya mevcut hesabınızla giriş yapın.
    3. "Oyna" düğmesine tıklayın.
    4. Oyun otomatik olarak yüklenecektir ve oynamaya başlayabilirsiniz.

İpuçları:

• Legend Online, dokunmatik ekran kontrollerini destekler.
    • En iyi oyun deneyimi için hızlı ve kararlı bir internet bağlantısı kullanın.
    • Oyunun performansını artırmak için telefonunuzdaki diğer uygulamaları kapatın.

Dikkat Edilmesi Gerekenler:

• Legend Online bir web tabanlı oyundur, bu nedenle sürekli bir internet bağlantısı gerekir.
    • Oyunun bazı özellikleri telefonda farklı şekilde çalışabilir veya mevcut olmayabilir.
    • Telefonunuzun işletim sistemi ve donanım özellikleri, oyunun performansını etkileyebilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Firefoxu indir masaüstü sitesi de mekanlara ak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puffin denedinmi

• Aynen puffin dene

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Firefox açılmadı. Durdu deyip duruyor ama ilk defa Puffin dediğiniz tarayıcı ile oyuna girebildim.

Aslına bakarsanız çok yavaş. Dokunmalar da anlık gitmiyor, 1 saniye sonra gidiyor. Sanki uzaktan bağlanmışsınız gibi :)

Ama yinede teşekkürler paylaşımınız için arkadaşlar.

Öğrendimi sizinle paylaşayım. Meğer bu puffin tarayıcı bize başka bir bilgisayar kullandırtıyormuş. Teamviewer'la evdeki bilgisayarınıza bağlanıyormuşsunuz gibi düşünün. Meğer o tıklamaların geç gitmesinin sebebi de oymuş demek ki.

Düzenleme:

Öylesine bi laf etmiştim öyle çıktı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chewrokee -- 28 Mayıs 2014; 7:11:13 >
  • Puffin candır ya

• one browser dene

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PUFFİN CANDIR..... BEN 1 YILLIK ABONELİK YAPTIM SONRA ABONELİĞİMİ İPTAL ETTİRDİM OTOMATİK OLARAK PARA ÇEKİLMESİN DİYE. 1 YIL ABONELİĞİM VAR ŞUAN. NEXUS 4 KULLANIYORUM. OYUNDA DA HİÇ BİR ŞEKİLDE TAKILMA YAPMADI ŞİMDİYE KADAR. DAHA DÜN KAHRAMAN SAVAŞINA TEL.DEN GİRDİM NE TAKILMA NE DONMA :)
    SADECE KOTADAN DAHA FAZLA GİDİYOR. YAKLAŞIK 6 AYDIR PUFFİN KULLANIYORUM...
  • Kotayı çok harcıyor evet. Flaş kalitesini dd en düşük yaptım ama yine dd çok gidiyor.

Bu flaş kalitesi telefon kasmasın diye sanırım. Teamviewer la evdeki bilgisayara bağlanıyorum ama yine aynı kullanıyor kotayı.

Varsa bi çözüm, yeşillendirirseniz seviniriz :)

Sürüm olarak 4.1.2 kullanıyorum bu arada

• arkadaşlar bu puffin ile seafight oynayabilirmiyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayarda yaptığın her şeyi yapabilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.