Türkiye BeReal kullananlar
Merhaba arkadaşlar. Bu BeReal çok hoşuma gitti.
Kısaca;
Her gün, herhangi bir zamanda size bildirim geliyor.
Bildirim geldikten sonra 2 dakika içerisinde fotoğraf çekiyorsunuz. (Siz arka kamera ile çekerken ön kamera ile de çekiliyor.)
Bu sayede herkes anlık olarak paylaşım yapmış oluyor. Siz paylaşım yapmazsanız başkalarını da göremiyorsunuz. (Paylaşımda 2 dakikayı geçerseniz, ne kadar geciktirdiğiniz de altında yazıyor. Kaçarı yok yani 🙃)
İsterseniz ~konum ekleniyor fotoğraflarınıza. Bu arada ister arkadaşlarınızla, isterseniz herkesin görmesini sağlayabiliyorsunuz.
Bence gerçekçilik açısından çok güzel bir uygulama.
Sadece Feysbuk kullanırım. İnsta'yı bazen zorunluluktan (iş v.s.) kullanıyorum. Twitter'da da sadece hesabım var. Yılda belki 1 paylaşım. Uzun süredir sıkıldığım için bu yeni GERÇEKÇİ UYGULAMA BANA ÇOK İYİ GELDİ.
Henüz çevremde kullanan yok, benim gibi olanların olduğuna da eminim. Çevremiz öğrenip alışana kadar bir değişiklik olsun derseniz ekleyebilirsiniz.
Ya da birbirimizi ekleriz.
Belli mi olur, patlar gider belki uygulama. İlklerden oluruz 😁🙃
Hesabımı da ekliyorum. Kullanıcı adım herbokolog nasıl arama yapılır bilmiyorum. Artık eklersiniz bir şekilde 🙃
instagram sayfası beğeni artırma (ücretini ödeyeceğiz)
Şirketimizin (çalışanım) Instagram sayfamızın şu an 4bin civarında takipçisi var.
~80 bin civarı yapmak istiyoruz, mümkünse 100 bin.
Bu işlerle kim ilgilenir ? Var mı bildiğiniz ?
Yalnız öyle bot hesaplarla bi anda yapılıp da, bir süre sonra incelemeye aldırmak felan istemiyoruz.
Yani 100 liramız gideceğine 150 liramız gitsin (fiyat örnektir 10 lira ya da 1000 lira ne kadar bilmiyorum) ama mümkün olan en çok sayıda gerçek hesap olsun.
14 yıllık Prefabrik firmasıyız, çevremizdeki yapıların %60'ını tek başımıza biz yapmışızdır. Yalnız sosyal medya kullanmayı pek bilmediğimiz için o tarafı ilerletemedik.
Aslında liyakat'lı bir firmayı, sosyal medyaya entegre etmek istiyoruz. Feysbuk sayfamızda 13-yıl önce yaptığımız yapıların da detayları v.s. mevcut. Google ve şikayetvar da adımıza tek bir şşkayet bile yok. ( Son 1 kaç yılda olan 4 sorunu da ya çözdük, ya da yanlış anlaşılmayı hallettik ve kaldırdılar.)
Bu işi en iyi donanımhaber'de yapan / bilen olur diye düşündüm. Ne diyosunuz ?
Takdir edersiniz ki, önce olayı ve piyasayı öğrenip, ondan sonra hesabı vereceğiz.
İnsanları kandırarak göz boyayan bir şirket gibi görünmek istemiyoruz. Olay sadece teknolojiye ayak uydurmaya geç kaldığımız için, biraz hızlanmak.
Arkadaşlar kolay gelsin. herkese hayırlı işler ve günler.
İzmir'de, Deniz kenarında yerimiz var. Şirket olarak restoran yapmayı düşünüyoruz.
Tam anlamıyla bu yöntemi uygulayacağız. Örneğini de bulmuş oldum.
Bu ürünler sizde bulunur mu ?
Ya da bildiğiniz, yönlendirebileceğiniz bir yer var mı ?
Anladığım kadarıyla bu işe ters projeksiyon deniyor. Ya da benzeridir bilemiyorum.
Bize bu konuda destek verecek, ya da bu işi üstlenebilecek biri gerekiyor.
Hemen başlayacağız. Bizden nasıl bir masa, sistem isterse yapacağız.
İster süpervisör olsun, ister işi üstlensin ödemeyi ona yapalım.
Bu işi yapmamız gerekiyor.
Yardım, Help, F1
Alıntı
metni:İlgisi olanları ya da bu konuda bilgisi / işi olan tanıdıkları olanları bekliyorum. Hem de 4 gözle.
Şimdiden teşekkürler.
Bu arada forum'a eskisi gibi sürekli bakamıyorum. Mâlum anlık mesajlaşma uygulamaları daha işlevsel şu an. Vatsap'dan ulaşabilirsiniz. Numara yazmak yasak mı bilmiyorum.
(0543 - 43 - 43 - 259)
.txt yani Metin belgesi konusunda yıllardır çözemediğim küçük bir detay konusunda yardımınıza ihtiyacım var.
Aslında konu çok basit, ekteki ekran fotoğrafında da görüldüğü gibi (boşluk bırakarak seçili bıraktığım mavi seçili alan) Sütun sayısı fazla diye, sırayla yazılı numaralar alt kısma geçiyor. Sanki ENTER'a basmış gibi.
Birkaç kez denedim ama ~1050 sütundan fazlasını yazmıyor ve alt satıra geçiyor. KESİNLİKLE GEÇMEMESİ GEREKİYOR.
Bana yaklaşık 1500 Sütun yazsa yeterli. Bunu makinenin Üretim paneli programı okuyarak işlemleri sırayla yapıyor. ALT SATIRA GEÇTİĞİ ANDA HATA VERİP KAPANIYOR.
Sizden ricam bir şekilde alt satıra geçmeden 1000 değilde 1500'e yakın Sütun yaptırabileceğim hakkında bilgi.
Şimdiden teşekkürler
Bu arada denenen metodlar;
*** NotePad++ v.b. programlar ile dediğim sütun sayısı sınırsız oluyor, LÂKİN MAKİNANIN PROGRAMI SADECE .txt OLARAK OKUYOR. Haliyle işe yaramıyor.
*** Karakter küçültme v.s. gibi işlemler de işe yaramıyor ne yazıkki. Sütun sayısı aynı.
bu küçük boyutlu .txt dosyasını da buraya ekliyorum. Kurcalamak isterseniz [Çok mutlu olurum ]
Dosya da şu;
Google Drive Klasör boyutu öğrenme ve Görme
Uzun süredir internette tek bir makale haricinde bu konuda yazı bulamadım.
O bulduğum makalede de "" Google Drive Folder Size "" diye bir uygulamadan bahsediyor ama o uygulamayı da hiç bulamadım. Hatta yıllardır
Bulut sürücüler arası taşımada MultCloud kullanıyorum ama, o da klasör içindeki tüm dosyaların boyutunu biliyor olsa da klasör olarak hesaplamıyor.
Her neyse, bunabir çözüm bulalım artık. İş için çok aktif kullanmaya başladım ve başıma bela olmaya başladı.
Bunu çözen arkadaş illaki vardır, yeşillendiren olursa sevinirim.
Saygılar.
Notepad ile Kodlama değiştirerek okunabilir yapma
|
İnternetten indirmeden Bulut a aktarma
|
İzmir - Kablosuz interneti herkes kullansın istiyorum
|
|
Meslek: http://www.erkantekin.com
İlgi Alanları: Hafif Çelik - Prefabrik Yapı Teknolojileri Proje Müdürü / Teknoloji danışmanı / E-Ticaret Uzmanı
www.erkantekin.com |
www.erkantekin.com |
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 488
İkinci El Bölümü Mesajları: 53
Konularının görüntülenme sayısı: 48.685 (Bu ay: 628)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 46 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar