Şimdi Ara

bütçe 1.700

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir arkadaşım için 1.700 bütçe ile oyun bilgisayarı bulmam lazım tavsiyelerinizi bekliyorum

marka olarak kısıtlamayacağım oyunları medium açsın yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: oricalcus

> Dell 7537

1300tl gt740m var

sizce 740m-750m farkı için 400tl verilir mi?

bütçeyi aşmadan ssd alma imkanı var bir de

http://www.akakce.com/bilgisayar-dizustu/en-ucuz-hp-pavilion-15-n012st-f1f09ea-fiyati,1883070.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisgurler -- 4 Mayıs 2014; 16:03:25 >

• Oyun performansı en önemli kriter ise verilebilir.

Ekran kartı dışında, + 2 GB Ram, + Windows 8, + Işıklı Klavye, + 1 USB 3.0 portu, + daha güçlü pil ve alüminyum kasa gibi avantajları da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oricalcus -- 4 Mayıs 2014; 16:08:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oricalcus

Oyun performansı en önemli kriter ise verilebilir.

Ekran kartı dışında, + 2 GB Ram, + Windows 8, + Işıklı Klavye, + 1 USB 3.0 portu, + daha güçlü pil ve alüminyum kasa gibi avantajları da var.

6 hücreli olduğunu farketmemişim. o açıdan avantajlı gerçekten

ama 5400rpm hdd var. bence ssd takmak zorunda. o yüzden fiyat 1900tl seviyesine gelecek
  • SSD takılmasını ben de şiddetle öneriyorum, genel sistem performansını/hızını büyük oranda etkiliyor ama ssd'nin oyun performansına etkisi sadece yükleme ekranlarının daha hızlı geçmesi.

Maksimum oyun performansı için önce sabit donanımlara yatırım yapılmalı. HDD, Ram istek ihtiyaç/istek dahilinde sonradan değiştirilebilecek şeyler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.