Şimdi Ara

Bütçe 1500 TL Telefon Önerisi (Ekimde alınacak) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Rakitsky

Haklısınız valla.

HTC One X 32 GB hepsiburada.com'da 999 TL. Bu telefonu beğendim sizce alınır mı? En fazla 1000 TL bütçe daha 1 gram yukarı çıkamayacağım.

hocam o telefon sicakligi ile yumurta pisirirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S4 aktif e bakmani oneririm.. qualcomm islemci ve 4g destekliyor.. g2 gibi sacma kisitlamasi yok hafiza karti ve goruntulu gorusme gibi.. en son kitkati alacak.. L yi vermezler.. 1.100 e cok rahat bulursun garantili.. kalaniyla da samsung smart dock, protective cover ya da 9000mah harici aku gibi aksesuar alabilirsin keyfine gore ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: khytr89

S4 aktif e bakmani oneririm.. qualcomm islemci ve 4g destekliyor.. g2 gibi sacma kisitlamasi yok hafiza karti ve goruntulu gorusme gibi.. en son kitkati alacak.. L yi vermezler.. 1.100 e cok rahat bulursun garantili.. kalaniyla da samsung smart dock, protective cover ya da 9000mah harici aku gibi aksesuar alabilirsin keyfine gore ;)

G2'nin öyle seylere ihtiyacı yok. Gayet güzel telefon. S4 active ayrı bir çöp. Dedigim gibi samsung alınacaksa note serisi haricinde bakilmamali.

• quote:

Orijinalden alıntı: yukselg

quote:

1000 liraya telefon önerisi istiyorum. Daha önce S4 Mini kullandım fakat ekranı kırdım sonra sattım her neyse. Şimdi tekrar alasım da var. Bütçemi 1300 liraya kadar zorlayabilirim. Samsung dışında telefon önermeyin.

1300 tlye kadar zorlayabilirim diyorsun ve samsung istiyorsun.. Samsung s800 un gucunu ve liderligini kabul etmisken sen neden samsung istiyorsun... Acik ve net bir sekilde bu saatten sonra samsung ALİNMAZ... İlla samsung alicam diyorsan note 3 veya s5 bak... Bu paralarada cikmak tam bir sacmalik olur cunku bu iki cihazda kesinlikle 2000 tl etmez... Gideri 1500 civari olmali... Note 3 ve s5 den de ustun olan ve fiyat olarakta cok uygun bir g2 varken ne s4 ne s5 nede note 3 alinir... 1 tane s5 alicagima 2 tane g2alirim ayni sekilde bir note 3 alicagima 2 tane g2 alirim... Bir S4 kesinlikle g2 etmez... Aralarinda donanom olarak cok buyuk farklar var.. 1150 - 1250 tl gibi 32 gb g2 rahatlikla bulursun... Yuksek donanimli cihazlarin aralarinda saliseler olarak hiz farklari var.. Ne s5 e ne m8 e ne g3 e ne z1 e ne z2 ye ne de note 3 e bu paralar verilmez .. Ayni performansi g2 veriyorken neden daha fazla para veriyim.. Ha bu telleride 1300 civarinda bulursanda kesinlikle kacirma...

G2nin note3den de s5den de üstün olduğu öğrenmiş olduk sayenizde

• quote:

S4 aktif e bakmani oneririm.. qualcomm islemci ve 4g destekliyor.. g2 gibi sacma kisitlamasi yok hafiza karti ve goruntulu gorusme gibi.. en son kitkati alacak.. L yi vermezler.. 1.100 e cok rahat bulursun garantili.. kalaniyla da samsung smart dock, protective cover ya da 9000mah harici aku gibi aksesuar alabilirsin keyfine gore ;)

Lyi verirler bence active s4e. S4ün Android L güncellemesinden sonra yayınlanır ama elbet yayınlanır

• Grand 2

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

quote:

G2'nin öyle seylere ihtiyacı yok. Gayet güzel telefon. S4 active ayrı bir çöp. Dedigim gibi samsung alınacaksa note serisi haricinde bakilmamali.

" G2 nin oyle seylere ihtiyaci yok " mu ? Yazik hemde cok yazik.. sen telefonu degil, telefon seni avucunun icine almis..sana tavsiyem en kisa surede zihinle alakali bir klinige basvur ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

quote:

Lyi verirler bence active s4e. S4ün Android L güncellemesinden sonra yayınlanır ama elbet yayınlanır

Samsung ara modelleri genelde öksüz birakir.. tabi yinede belli olmaz ama benim tarafimda hic bir umit yok acikcasi ;)

• Biz burda arkadasa en dogru tavsiyeyi vermeye calisiyoruz birileride markalarin korumaciligini yapiyor.Arkadas 1300tl demis bu fiyata g2 varken baska telefon almak delilik ama samsung istemis alsin s4 copunu.

• Kafam karıştı baya. Ekim gibi alacam işte bütçe 1500'e çıktı. Htc Desire 816 nasıl acaba? Samsungdan ben de soğudum ama G2'nin tasarımı da pek hoşuma gitmedi. Gidip bir mağazada inceleyeceğim.

İncelemeyi düşündüğüm telefonlar:

1- LG G2

2- Htc Desire 816

3- Nexus 5

Devamını sizlerden bekliyorum. Note 3 Neo nasıl bide ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aygunn -- 3 Temmuz 2014; 16:19:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

quote:

Orijinalden alıntı: yukselg

quote:

1000 liraya telefon önerisi istiyorum. Daha önce S4 Mini kullandım fakat ekranı kırdım sonra sattım her neyse. Şimdi tekrar alasım da var. Bütçemi 1300 liraya kadar zorlayabilirim. Samsung dışında telefon önermeyin.

1300 tlye kadar zorlayabilirim diyorsun ve samsung istiyorsun.. Samsung s800 un gucunu ve liderligini kabul etmisken sen neden samsung istiyorsun... Acik ve net bir sekilde bu saatten sonra samsung ALİNMAZ... İlla samsung alicam diyorsan note 3 veya s5 bak... Bu paralarada cikmak tam bir sacmalik olur cunku bu iki cihazda kesinlikle 2000 tl etmez... Gideri 1500 civari olmali... Note 3 ve s5 den de ustun olan ve fiyat olarakta cok uygun bir g2 varken ne s4 ne s5 nede note 3 alinir... 1 tane s5 alicagima 2 tane g2alirim ayni sekilde bir note 3 alicagima 2 tane g2 alirim... Bir S4 kesinlikle g2 etmez... Aralarinda donanom olarak cok buyuk farklar var.. 1150 - 1250 tl gibi 32 gb g2 rahatlikla bulursun... Yuksek donanimli cihazlarin aralarinda saliseler olarak hiz farklari var.. Ne s5 e ne m8 e ne g3 e ne z1 e ne z2 ye ne de note 3 e bu paralar verilmez .. Ayni performansi g2 veriyorken neden daha fazla para veriyim.. Ha bu telleride 1300 civarinda bulursanda kesinlikle kacirma...

G2nin note3den de s5den de üstün olduğu öğrenmiş olduk sayenizde

Yoook hic oyle olurmu note 3 de s5 de m8 de g2 den saniyeni 10 da 1 i daha hizli oyuzden 2400 liraya satiyorlar . İsimizi son surat halletmemiz gerekyor ya.. bir yere birsey yetistircez ya .. oyuzden den 1000 tl daha fazla. 1200 liralik alet 1 saniyede giriyorsa 2400 liralik alet 0.09 salise de giriyor... yzik dustugumuz hale bak..

• Nexus 5.
    Note 3 neo ve desire çok pahalı. Normalde alınası cihazlar ama fiyatları çok yüksek. G2 iyi bir alternatif. S4'ü de kamerası için alabilrsiniz. G2, S4 ve N5 çok farklı değiller ancak güncelleme için G2 önermem.
  • Nexus 5/

• Bu soruyu Ekim'de sorman daha mantıklı değil mi? Ekim'e kadar yeni telefonlar çıkacak, fiyatlar oynayacak. O zaman daha iyi tavsiye verebiliriz.
  • G2 iyi bir alternatif

• -forumber- kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsun hocam zaten kararımı verdim değiştirmem de zor gibi gözüküyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.