Şimdi Ara

Bütçe 1500 TL Telefon Önerisi (Ekimde alınacak)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1000 liraya telefon önerisi istiyorum. Daha önce S4 Mini kullandım fakat ekranı kırdım sonra sattım her neyse. Şimdi tekrar alasım da var. Bütçemi 1300 liraya kadar zorlayabilirim. Samsung dışında telefon önermeyin.

Edit: Bütçe 1500 liraya çıktı. Samsung istemiyorum şimdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aygunn -- 3 Temmuz 2014; 16:16:37 >

• s4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

s4

Ben de aynı cihazı düşündüm ama fiyatlar çok oynuyor bir yerde 1500 TL bir yerde 1200 TL. Eylüle kadar indirim olur mu? Ayrıca 4.4 desteği gelir mi?
  • orasını bilemem hocam samsung kullanıcısı değilim.
    bilenler yardımcı olacaktır.
    fiyata göre önerileceklerden bence note2 s4 harici alınmaz
  • S4 zaten su anda kitkat kullanıyo

• G2 nie almiyorsun

• Alacağın telefon çöp önce bi onu söyleyeyim

• Niye samsung

• Haklısınız valla.

HTC One X 32 GB hepsiburada.com'da 999 TL. Bu telefonu beğendim sizce alınır mı? En fazla 1000 TL bütçe daha 1 gram yukarı çıkamayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rakitsky

Haklısınız valla.

HTC One X 32 GB hepsiburada.com'da 999 TL. Bu telefonu beğendim sizce alınır mı? En fazla 1000 TL bütçe daha 1 gram yukarı çıkamayacağım.

g2 al one x eski bi cihaz samsung alıcaksanda s4 çöp möp diyenlere bakma sen onlara göre samsungun herşeyi çöp
  • bblokee B kullanıcısına yanıt
    Aynen eski ama ne bilim beğendim para sıkıntılı G2'ye yetmez.
  • quote:

1300tlye kadar zorlayabilirim dediğin için söyledim bu saatten sonra one x alınmaz cidden zorla kendini ileriye dönük bi cihaz al g2yi inceledim sd kart-batarya durumu ve dizaynı farklı olmasa tercihim olurdu eğer sen bunlara takılmıyosan g2 gerçekten iyi bi cihaz ve 1100-1200 arası rahatlıkla bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bblokee -- 2 Temmuz 2014; 4:04:42 >
  • quote:

1150-1250 tlye 32 gb lg g2 satiliyor delta garantili sifir cihaz...

• quote:

1000 liraya telefon önerisi istiyorum. Daha önce S4 Mini kullandım fakat ekranı kırdım sonra sattım her neyse. Şimdi tekrar alasım da var. Bütçemi 1300 liraya kadar zorlayabilirim. Samsung dışında telefon önermeyin.

1300 tlye kadar zorlayabilirim diyorsun ve samsung istiyorsun.. Samsung s800 un gucunu ve liderligini kabul etmisken sen neden samsung istiyorsun... Acik ve net bir sekilde bu saatten sonra samsung ALİNMAZ... İlla samsung alicam diyorsan note 3 veya s5 bak... Bu paralarada cikmak tam bir sacmalik olur cunku bu iki cihazda kesinlikle 2000 tl etmez... Gideri 1500 civari olmali... Note 3 ve s5 den de ustun olan ve fiyat olarakta cok uygun bir g2 varken ne s4 ne s5 nede note 3 alinir... 1 tane s5 alicagima 2 tane g2alirim ayni sekilde bir note 3 alicagima 2 tane g2 alirim... Bir S4 kesinlikle g2 etmez... Aralarinda donanom olarak cok buyuk farklar var.. 1150 - 1250 tl gibi 32 gb g2 rahatlikla bulursun... Yuksek donanimli cihazlarin aralarinda saliseler olarak hiz farklari var.. Ne s5 e ne m8 e ne g3 e ne z1 e ne z2 ye ne de note 3 e bu paralar verilmez .. Ayni performansi g2 veriyorken neden daha fazla para veriyim.. Ha bu telleride 1300 civarinda bulursanda kesinlikle kacirma...

• Gm discovery elite lite.

• Samsung'un Note serisi hariç tüm telefonlarindan uzak dur. Git LG G2 al. S4 çöp. One X eski cihaz.

• Neyse baya bekleyip öyle alacam. Acele etmenin anlamı yok. Eylül ekim gibi çıkacak yeni telefonları biliyor musunuz?
  • İllaki Samsung diyorsan S3 yoksa General Mobile Discovery de hem fiyatı hem performansı ile iyi bir alternatiftir.
  • Yapma sakın samsung alma parani çöpe atma

• quote:

Neyse baya bekleyip öyle alacam. Acele etmenin anlamı yok. Eylül ekim gibi çıkacak yeni telefonları biliyor musunuz?

Eylül'de duyurulacak iPhone 6 var. Tek bildiğim bu maalesef.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.