Selamün Aleyküm arkadaşlar Telefon değiştirme arefesindeyim. Şu an S7 edge kullanıyorum. Daha önce Note 2 ve Note 5 de kullandım. İphone cephesinden de İphone 4, 5 ve 6s kullandım. Şu an İphone 13 ile s22 arasında kaldım. 15 günlük TR garantili faturalı İphone 13'ü, sıfır s22 fiyatına satanlar var. İphone 13'ü; kamera, pil ömrü ve stabil çalışması için beğeniyorum. S22'yi; ekran kalitesi, windows ekosistemi ile uyumu ve apk yükleme özgürlüğü için beğeniyorum. Siz hangisini tercih ederdiniz? Yardım ve görüşleriniz için teşekkür ederim. NOT: Her iki marka da telefonları da kaliteli. Tartışmadan görüşlerimizi paylaşırsak bana ve benim gibi iki telefondan birini almak isteyenlere yardımınız dokunacaktır. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung S22 mi iPhone 13 mü: Kapsamlı Bir Karşılaştırma
Akıllı telefon piyasasında lider iki cihaz arasında karar vermekte zorlanıyor musun? Samsung S22 ve iPhone 13, üstün özellikler ve etkileyici yetenekler sunuyor. Hangisinin sizin için en iyi seçenek olduğunu belirlemene yardımcı olmak için bu iki cihazı kapsamlı bir şekilde karşılaştıracağız.
Tasarım ve Ekran
S22, şık ve zarif bir tasarıma sahipken, iPhone 13 daha dayanıklı ve sağlam bir yapıya sahiptir. Her iki cihaz da çarpıcı bir ekrana sahip: S22, 6,1 inçlik Dinamik AMOLED 2X ekrana sahipken, iPhone 13, 6,1 inçlik Süper Retina XDR OLED ekrana sahiptir.
Kamera
Hem S22 hem de iPhone 13, güçlü kamera sistemlerine sahiptir. S22, 50MP ana kamera, 10MP telefoto kamera ve 12MP ultra geniş kamera içerir. iPhone 13, 12MP çift arka kamera sistemi ve 12MP ön kameraya sahiptir. Her iki cihaz da mükemmel fotoğraflar ve videolar çekmenize olanak tanır.
Performans
S22, en son Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 çipinden güç alırken, iPhone 13, Apple'ın kendi A15 Bionic çipini kullanıyor. Her iki cihaz da günlük görevler ve oyunlar için sorunsuz bir performans sunar.
Pil Ömrü
S22, 3.700mAh pile sahipken, iPhone 13, 3.227mAh pile sahiptir. Her iki cihaz da tüm gün süren bir pil ömrü sağlar, ancak iPhone 13 genellikle daha uzun pil ömrüne sahiptir.
Diğer Özellikler
S22, kablosuz şarj ve ters kablosuz şarj desteği sunarken, iPhone 13 buna sahip değildir. iPhone 13, S22'de bulunmayan MagSafe şarj desteğine sahiptir.
Sonuç
S22 ve iPhone 13, mükemmel akıllı telefonlardır. Hangisinin sizin için daha iyi olduğuna karar vermek, kişisel tercihlerinize ve ihtiyaçlarınıza bağlıdır. Tasarım ve pil ömrünü önemsiyorsanız iPhone 13 iyi bir seçim olabilir. Öte yandan, en son teknolojileri ve kablosuz şarj özelliklerini arıyorsanız S22 daha iyi bir seçenek olabilir.