Şimdi Ara

Samsung s24 plus mı iPhone 14 mü?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese selam. Şimdi başlamadan önce söyleyeyim s24+'ın iphone 14'ten özellik olarak çok daha iyi olduğunu ve daha üstün bir telefon olduğunu kabul ediyorum. Benim tek aklıma takılan konu s24+ ile gelen exynos 2400. Telefona sürekli yüksek miktarada rakamlar ödemeyi tercih eden biri değilim yani en az 3-4 yıl kadar kullanıma devam edeceğim. Sizce exynos 2400 ile birkaç sene sonra donma takılma gibi problemler yaşar mıyım? Aklıma tek takılan konu, bu ikinci seçenek olarak da iphone 14'ü o yüzden düşünüyorum. Çünkü A15 bionic'in 3 4 yıl sonra sıkıntı çıkarmadan kullanmaya devam edebileceğimi ve sonrasında çok fazla değer kaybı yaşamadan satıp daha yeni bir telefona geçme imkanım olacağını düşünüyorum. İkisinin özelliklerini karşılaştırmaya gerek yok kesinlikle s24+ bu konuda daha iyi. Telefonda oyun oynayan biri değilim günlük işler dışında genelde film/dizi izlemek borsa, kripto işlemleri yapmak podcast dinlemek, fotoğraf çekmek için kullanıyorum. Umarım derdimi anlatabilmişimdir yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

• Sadece günlük sosyal medya kullanımında zamanla yavaşlayıp kasma olacağını düşünmüyorum. Ama oyun sık oynuyorsanız tabii ki de S24 Ultra almak daha mantıklı.

Ki orta segment telefonlarda bile sadece sosyal medya kullanımında kasıp yavaşlama durumu yok. O dediğiniz şey eski 2010 zamanındaki androidlerde kaldı.

Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz S24+. iPhone evet değerini koruyor oyun performansı işlemci performansı hep en iyisi ama fiyatını bence haketmiyor ve son 2-3 senedir cihazlarında pek bir yenilik de yok aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp sürüyorlar.
  • Exynos 2400 gayet performanslı işlemci bir sorun çıkartmaz ancak tek eleştirebileceğim nokta modem performansı olur bina içlerinde çekim gücü snapdragonlu modellere göre daha düşük.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.