Arkadaşlar herkese selam. Şimdi başlamadan önce söyleyeyim s24+'ın iphone 14'ten özellik olarak çok daha iyi olduğunu ve daha üstün bir telefon olduğunu kabul ediyorum. Benim tek aklıma takılan konu s24+ ile gelen exynos 2400. Telefona sürekli yüksek miktarada rakamlar ödemeyi tercih eden biri değilim yani en az 3-4 yıl kadar kullanıma devam edeceğim. Sizce exynos 2400 ile birkaç sene sonra donma takılma gibi problemler yaşar mıyım? Aklıma tek takılan konu, bu ikinci seçenek olarak da iphone 14'ü o yüzden düşünüyorum. Çünkü A15 bionic'in 3 4 yıl sonra sıkıntı çıkarmadan kullanmaya devam edebileceğimi ve sonrasında çok fazla değer kaybı yaşamadan satıp daha yeni bir telefona geçme imkanım olacağını düşünüyorum. İkisinin özelliklerini karşılaştırmaya gerek yok kesinlikle s24+ bu konuda daha iyi. Telefonda oyun oynayan biri değilim günlük işler dışında genelde film/dizi izlemek borsa, kripto işlemleri yapmak podcast dinlemek, fotoğraf çekmek için kullanıyorum. Umarım derdimi anlatabilmişimdir yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim |
Bildirim