Sanki her şeyi araştırmış gibi yazmışsın sanki her şeyi biliyor gibi yazmışsın. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 28 Mart 2022; 14:37:12 > |
S22 mi iphone 13 mü? (2. sayfa)
-
-
Şaka yapıyorsun herhalde değil mi? Şu mesajı yazarken hiç mi bakmadın konunun düz iPhone 13 ve S22 düz modelle alakalı olduğuna. Sanki her şeyi araştırmışım gibi yazdım evet epey.com kıyaslama sayfasına girip senin gibi görsel atmıyorum en azından bir de öyle düşün.
S22 Ultra senin baktığın epey sayfasında önde gözükmesinin tek sebebi rakamlar. Epey kağıt üstünde karşılaştırma yapar. Apple şuan 3GB ram ile 12/16GB rami dahi yettiremediğimiz android cihazları ezim ezim eziyor. S22 Ultraya bi 3 GB ram koymayı denesenize mesela? Ultrayı da geçtim düz modeline deneyin koymayı ya. Hadi hepsini geçtim FE modeline bi deneyin.
Bende bile S21 Plus var bu kadar markanın fan boyluğunu yapmıyorum pes cidden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iphone 13 ekranı 60Hz hâlâ ve anlamsız pahalı, cidden
ben olsam ikisi arasından S22'yi alırdım ama şimdi değil, fiyatı 12.000-12.250 civarına düşünce (ki düşecektir birkaç aya veya daha erken)
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/716503-741184/apple-iphone-13_samsung-galaxy-s22/
edit: samsung genel olarak telefonları ilk çıktığı zamandan birkaç ay sonra %13-20 arasında ucuzlar, o yüzden samsungu çıkar çıkmaz almayın.
kullandıktan sonra 2. el piyasasında değeri çok düşer mi bilmiyorum ama abartıldığı kadar düşeceğini sanmam, değer kaybı temelde 0 cihazların birkaç aya ucuzlamasına dayanıyor olmalı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stableRevulation -- 28 Mart 2022; 16:54:43 >
-
yani?
-
Tabi ki iPhone 13
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
orasını anladım. "iphone fiyatları uygun olsaydı şu an herkesin cebinde 13 pro max iphone olurdu. " derken.. yani, ee? ne alaka
-
İnsanların bütçesi olmadığı için iPhone dışındaki telefonları alıyorlar. Mesela ben. 10 yıldır aktif iPhone kullanıcısıyım. iPhone 4,4s,6 plus aldım. 5 yıldır da iPhone 7 kullanıyorum. Benden kaynaklanan bir sorundan dolayı home tuşu ve titreşimi bozuldu. Xiaomi telefonlara bakıyorum. Biliyorum bana bir iPhone tadı vermeyecek ama bütçeme göre almak zorundayım. 5 yıllık iPhone 7 bile tıkır tıkır çalışıyor. Yazılım desteği var. Arıza nedir bilmez. Sadece pil performansı düştü. Powerbankla geziyorum. Yeğenimde iPhone 12 pro max vardı. Telefon ben buradayım diyor. Kamerası muhteşem. Kasa sağlam ve şık. Ne kadar iyi yazılımı olursa olsun androidler belli bir süre sonra tıkanıyor ve yavaş çalışmaya başlıyorlar. Ben böyle bir şeyi iPhone da görmedim. Sadece uygulama çok çok 3-4 sn geç açılır.
O yüzden her zaman söylerim. iPhone al kafan rahat etsin. Zaten iPhone kullandıktan sonra muhtemelen bütçen elverirse bir sonra ki telefonunda iPhone olacak. Kalite alışkanlık yapar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Katılmıyorum. Eşim 13 kullanıyor. Maddi olarak sorunum yok. En son iphone x kullandım sonra s10e, s20fe, s21 ve s21 fe kullanıyorum. Bilgisayarım macbook ama android dışında telefon kullanamam. Ekran kalitesi, nfc ile temassız ödeme, android sistem özgürlüğü derken samsung s serisi cihazlar bana göre ios sisteminden daha üstün.
iphone 13 60hz ekranı, siri asistan sorunları, saçma sapan kısıtlamalarıyla birçok kişi için mantıklı değil. Alanlarada saygı duyuyorum nasılki pahalı bir markadan saat takılıyorsa iphone pahalı bir aksesuar olarak tercih ediliyor. Teknolojik olarak kamerasından ekranına kadar birçok konuda samsung s serisi cihazlar daha iyi.
-
Hocam ben S22 tercih ederdim
-
bu durumlar eskide kaldı. önceden iphone stabilite konusunda iyiydi. uzun süre kullanılıyordu. 2 sene önce almış olduğum samsung a51 android 12 ve 13 güncellemesi alacak bu durumda bile rahat 5 sene kullanılmış olur ki fiyatına göre özellikle bakarsak bence çok iyi.
android 8 e kadar herkese iphone önerirdim ama artık kim ne istiyorsa onu alsın.
-
Altın yada dolar alsın o zaman, değeri seneye katlanır.
Telefon yatırım aracı değil alır kullanırsın.
-
Buna karar verecek olan sizlersiniz, ben olsam iphone'dan şaşmam, tabiki son tercih sizin.
-
18Bin 13'e, 14bin S22'ye vereceğine 9bin S21'e ver. Çok çok daha fiyat performans.
-
Ben samsung s4 ve sonrasında S8 kullandım beş sene ve hadi dedim iphone alayım, herkesin bir bildiği vardır diye, iki hafta oldu ve gözlemlerimi anlatayım,
•tasarım güzel,ele oturması,havası,
•s8 de şarj aletine bağlı yaşıyormuşum bunu farkettim, batarya bir günü zaten çıkarıyor, ikinci gün bile yetiyor bana,
•face id den korkuyordum, parmak izi yok die ama face id çok hızlı çıktı, ben böle bişi görmedim samsung ta,
•alet cidden hızlı, stabil ve kim ne derse desin satarken de seni üzmüyor
AMA ben 2 haftalık cihazımı satıp samsunga geçmeyi düşünüyorum yada başka bir androide neden mi kamera :(
• benim işim kamera yakın planla çekim yapmam gerek ama kamera beni hayal kırıklığına uğrattı müşteri hizmetlerini aradım güncelleme falan dedi yaptım iyileşir gibi oldu ama genede samsung taki verimi alamadım, 2 net çekerse, 2 bulanık çekiyor o beni çok üzdü, aslında telefonu çok sevdim ama insan bu kadar para verdiği telefonda kamera sorunu yaşamak istemiyor tabiki :( umarım alışırım ama Samsung kamera çekimi sanki daha iyiydi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Instagram sizin için önemliyse ,sosyal medyayi çok kullanıyorsanız iPhone herhangi bir modeli en iyi tercih olacaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iphone kaç aldın 13mü ve s8 e göre kıyas yapıyorsun doğrumu anladım
-
Bende s6 dan iphone 12 ye geçtim aslında face id ve parmak izi samsung da başarısız olduğunu fark ettim ses iphone12 de çok kaliteli ama iphone uygulamaları hep paralı ve NFC saçmalığı hiç hoşuma gitmiyor s23 çıkışını bekliyorum sanki geçiş yapıcam gibi geliyor hele bir elime alayım da göreyim görünüm de önemli cezbederse android e dönebilirim.
iphone artıları bana göre:
ses kalitesi
face id süper düzgün
ısınmıyor
gayet stabil
birde gerçekten akıllı telefon yani resmen aklı var sanki anlatması zor :)
android ve samsung da özlediğim şeyler
NFC
colornote ajandam :)
telefonumu pc ile senkronize programı kullanarak kullanmak
ve uygulama özgürlüğü
vs vs..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X