Şimdi Ara

Bütçe 16000TL. Ev Sinema Ses Sistemi Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıkta da yazdığım gibi 16000 TL ye alabileceğim ses sistemi önerisine ihtiyacım var. Daha önce Dalı Zensor 7 5.1 Ses sistemi kullandım ama memnun olmadığım için sattım. Ses kalitesinden ziyade bana gürültü gibi gelmişti(nasıl anlatacağımız bilemedim). Sadece ama sadece sinema için istiyorum o yüzden film performansı benim için önemli olan konu. Odam 25 metre kare. Ayrıca önereceginiz sistem e uygun Avr ye de ihtiyacım var. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://www.proav.com.tr/MONITOR-AUDIO-SILVER-RX8-RXFX-RXCENTRE,PR-810.html

• eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim link için. Daha önce monitör audio satan birisi ile iletişime geçmiştim ama bana bu sistemin müzik ile daha uyumlu olduğunu dile getirmişti. Belki elindeki Zensor serisini bir an önce satmak istemişti bilemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: K@r@K@L3M

Teşekkür ederim link için. Daha önce monitör audio satan birisi ile iletişime geçmiştim ama bana bu sistemin müzik ile daha uyumlu olduğunu dile getirmişti. Belki elindeki Zensor serisini bir an önce satmak istemişti bilemiyorum.

Kesinlikle sinema icin iyiler ve ayrıca proav de zaten her şey var gidip deneyin

Bu setten forum dan bir abimize ait

• Rx serisi sete bende katılıyorum güzel bir sistem kesinlikle sinemada da gider. Amfi olarakda müziksiz sırf sinema odaklı olucaksa bu bütçede denon güzel bir tercih olur. Arada açar müzik dinlerim derseniz marantz derim. Ancak kaynakda çok önemli bir etmen tabiki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apache Air Fighter -- 15 Nisan 2017; 8:32:48 >
  • Bu seti alıp buna iyi bir sub yapıştırıp birde denon 3300 marant 6010 olur 7010 olur bunu ekleyip birde Nvidia shild player

Yemede yanında yat

• Hem sinemada hem muzikte RX silver 8 kullanan birisi olarak kesinlikle onerebilirim.

Ben Avr olarak Yamaha RX-A1010 kullanıyorum. A1000 ve uzeri seri Yamahanın AVR flagship serisidir. Ve benim setupla oldukça uyumlu oldu.

Size de 2040 ya da 3040 bakmanızı öneririm.

Zira rx ler gücü gordukçe coşan hoplar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the wade

Hem sinemada hem muzikte RX silver 8 kullanan birisi olarak kesinlikle onerebilirim.

Ben Avr olarak Yamaha RX-A1010 kullanıyorum. A1000 ve uzeri seri Yamahanın AVR flagship serisidir. Ve benim setupla oldukça uyumlu oldu.

Size de 2040 ya da 3040 bakmanızı öneririm.

Zira rx ler gücü gordukçe coşan hoplar

Merhaba,

Peki amaç sadece sinema ise bu durumda amfi olarak Yamaha 2050 mi dersiniz, yoksa Marantz 7010 mu? Ya da bunlar dışında başka bir marka/model?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

Bu seti alıp buna iyi bir sub yapıştırıp birde denon 3300 marant 6010 olur 7010 olur bunu ekleyip birde Nvidia shild player

Yemede yanında yat

Ustad,

Bu Nvidia Shild player nasıl bir şeydir? MKV filmler..vb oynatır mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.