Şimdi Ara

Bütçe 3000 TL, bugün alınıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar genelde günlük kullanım için bir laptop alacağız bugün. Oyun oynanmayacak ama programlama falan yapılacak. Visual Studio, java gibi. Bunun haricinde şarjı uzun gitsin, 1080p video falan izlerken ısınıp ses çıkarmasın yeterli. Biraz uzun ömürlü bir şey bakıyoruz o yüzden bütçe görece yüksek özel bir amacı olmayan bilgisayar için. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

düzenleme: Depolama alanı da çok mühim olmadığı için 240gb ssd gibi bir şansımız varsa çok iyi olur. Olmadı ben sonra da takarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cduman -- 23 Ekim 2016; 14:39:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cduman

Arkadaşlar genelde günlük kullanım için bir laptop alacağız bugün. Oyun oynanmayacak ama programlama falan yapılacak. Visual Studio, java gibi. Bunun haricinde şarjı uzun gitsin, 1080p video falan izlerken ısınıp ses çıkarmasın yeterli. Biraz uzun ömürlü bir şey bakıyoruz o yüzden bütçe görece yüksek özel bir amacı olmayan bilgisayar için. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

düzenleme: Depolama alanı da çok mühim olmadığı için 240gb ssd gibi bir şansımız varsa çok iyi olur. Olmadı ben sonra da takarım.

Bütceni biraz aşacak ama seni uzun müddet idare edecektir.http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/dell-gaming-7559-i7-6700hq-128ssd1tb-4gb-gtx960m-fhd-b70d128w81c-P88413658?cid=604001&gclid=CP2jpJWW8c8CFUOdGwodhQgLdg&gclsrc=aw.ds

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.