Şimdi Ara

Bütçe 700 lira android telefon tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• çok klişe olacak ama paralel lg g2 alınabilir. sonra root yapılır gloudy 3.3 kurulup lg g4 ün ara yüzü ile mis gb kullanılır.
  • Lenovo p70 i tavsiye ederim.

1000 tl altında daha iyisini bulmanız zor.
    4000 mah batarya
    2 gb ram
    Antutu puanı 44000 civarında
    Lolipop 5.1 (6.0 gelecek söylentileri var kasımda)
    Kamera 13 mp ama çok iyi olduğunu söyleyemem.
    Görüntüsü ve malzeme kalitesi de takoz gibi değil merak etmeyin:D

(Şuan stoklarda yok 700 tl ye almıştım ben) 1 hafta öncesine akdarda media markt ta 750 tl idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacazade -- 9 Temmuz 2016; 15:35:36 >
  • Lenovo k5 veya casper e1 düşünebilirsin. K5 performans ve tasarım olarak daha iyidir. Ama kamerası pek iyi değil. Gerçi casper ne kadar iyidir tartışılır.

Gm 4g de düşünülebilir. Pek sevmediğim bir marka ama android one platformu sayesinde en güncel sürümleri alıyolar.
  • Lilpackage L kullanıcısına yanıt
    hiç uğraşma direk T 60 al .telefonlara 800 tl den fazla verenleri anlamıyorum şu özellik var bu özellik var diyorlar çoğunu kullanmıyorlar fazla para vermeye gerek yok yani
  • Casper e1 inceledim. Ust duzey bir telefonum var ama sirket hatti icin kullanacagim bir cihaz bakiyorum. O yuzden uygun fiyatli model arastirmasindayim bir suredir.

Burada lenovo, general mobilein modelleri var. Ote yandan casperin e1 modeli metal tasarimiyla digerlerinden fark yaratiyor. Arayuzu akiciydi, kasa kalitesi iyiydi. Acikcasi gm 4gnin yaninda daha guzel duruyordu casper.

Bu fiyat araliginda sony m4 aquada var ama hafiza cok yetersiz.

Bin lira seviyesinde yine casper via v9 var. Yine metal tasarim ama arayuz daha akici. Casperin en ust duzey modeli. Tabi teknik servisi uzer mi bilmiyorum. Gmin teknik servisindeki gelisme de ortada.

Sonucta akil gm 4g diyor, kalp casper e1.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.