Şimdi Ara

BÜTÇE 75-80 TERCİHEN SIFIR ÖNERİLERİNİZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
1.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: omcool

SuperB sw yada 508 sw öneririm. O fiyatlara hem dizel hem otomatik hemde full bir 508 e sahip olabilirsiniz. Hiç bir konuda da üzmez

Superb in yenisi gelecek, 508sw hiç görmedim, bakmak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Belki önyargı ama hyundai düşünmüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: bgs0

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-ulugol-den-2013-model-ds5-1.6-e-hdi-dsport-dizel-otomatik-212512888/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-full-plusfull-2013-hyundai-i30-199380054/detay

Birde süs olsun diye RS6 koyayım, her sw severlerin hayallerini süsleyen araçhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-royal-motors-2014-audi-4.0-tfsi-v8-quattro-7800-km-dogus-cikisli-203459291/detay

Ds5 cidden çok çok iyi. Açık renk deri döşemede çok nadir aslında. Şanzımanın aracın genel kalitesine yakışmaması ve o kadar çok donanım varki bunların zamanla bozulabilme düşüncesi bence eksi yönleri. Rs6 piyangonun çıkmasına bağlı zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: uguroz76

Belki önyargı ama hyundai düşünmüyorum

pazartesi bence git test sürüşü yap eminim ki koltuğa oturunca kararın değişecektir
  • Focus SW, yakıt biraz fazla olur ama LPG ile aşılabilir. (Siparişle getirtilebiliyor Focus SW)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500X

• Mazda 3, mitsubishi Lancer

• quote:

Mazda3 fena değil gibi ama bayisinde bile yokki!! Yakından inceleme fırsatım olmadı birde bakım periyodu filan adamı deli eder

Dostum subaru xv düşünen insan mazda ya da eyvallah der bence çünkü türkiye de pek birbirlerinden uzak değiller, ben senin her solakta 10 tane aynı araçtan olmasın demene istinaden mazda dedim, eğer sen servis ağı ve serviz zamanı diyorsan hiç kimseye bişey sorma direk git bir vw al bak dalgana

• eshotçu E kullanıcısına yanıt
    Zaten mazdayı beğenen insanım, konu servis ağından ziyade 6 aylık servis periyodu ve bayisinde araç bulunmaması. Yani vw çok sattığı için 3 ay sıra yazıyor, mazda da hiç satmadan 3 ay sıra yazıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ozeceze

Focus SW, yakıt biraz fazla olur ama LPG ile aşılabilir. (Siparişle getirtilebiliyor Focus SW)

Eski aracıma mahalle baskısına dayanamayarak lpg taktırmıştım. Bir daha da lpg li araç kullanmam. Yıllık kullanımım 10-15 bin km yi geçmez. Lpg nin yaptığı %30 tasarrufun yanında, bagaj düzeninin bozulması, hızlı feribota hatta avm otoparkına alınmama, yetkili servisin bakmaması, az da olsa kaçak tehlikesi, muayenede fazladan masraf ve uğraş, ilk maliyet gibi zararları yüzünden bir daha asla lpg kullanmam.

• uguroz76 U kullanıcısına yanıt
    O zaman 1-2 litre fazla yakıt sizin icin mühim değil :) . Focus SW diyorum ben ...

• Mazda 3 iyi tercih tüm gözlerinde üstüne cçekiyor sürmesi zevkli inesi gelmez insanin

• quote:

O zaman 1-2 litre fazla yakıt sizin icin mühim değil :) . Focus SW diyorum ben ...

Statiinwagon devri kapandı hocam ticari araçlar 25-30 daha ucuza satılıyor

• uguroz76 U kullanıcısına yanıt
    madem sedan istemiyorsun 2015 Renault Megane HB 1.6 110 BG Touch Plus(full) al derim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: udmexpert

quote:

Aslında Avrupa da satılan araçların neredeyse yarısı station. Tr biraz farklı tabi ama özellikle d sınıfı stationlarla ticarileri kıyaslamak mümkün değil. Bütçem uygun olsa ben c sınıfı değil ama d sınıfı stationları ( mondeo, 508, passat vb.) tercih ederdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kutay385

madem sedan istemiyorsun 2015 Renault Megane HB 1.6 110 BG Touch Plus(full) al derim..

Megane3 ilk yılındayken almak için bayi ile pazarlık aşamasından dönmüştüm ama bu yıl tamamen yenilenecek olması nedeniyle şu an tercih edilmemesi gereken bir araç.

• bir subaru veya mazda kadar etrafta az değil ancak 308 tip ve yakıt olarak çok güzel bir araç düşünülebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: noname17

bir subaru veya mazda kadar etrafta az değil ancak 308 tip ve yakıt olarak çok güzel bir araç düşünülebilir

Yeni 308 in iç tasarımını ben beğenmedim yoksa özellik olarak diyecek birşey yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: udmexpert

quote:

Aslında Avrupa da satılan araçların neredeyse yarısı station. Tr biraz farklı tabi ama özellikle d sınıfı stationlarla ticarileri kıyaslamak mümkün değil. Bütçem uygun olsa ben c sınıfı değil ama d sınıfı stationları ( mondeo, 508, passat vb.) tercih ederdim.

d sınıfının c sınıfından farkı milimetreler bazında oldugundan çokta farklı değiller açıkcası. Zaten d sınıfına 2 litre motor koyarlar ama bizde vergiden 1.6 koyuyorlar yanı d sınıfı aslıda yok bizim ulkemizde :) Ticariler yurt dısında mpv sınıfına giriyor ama bizde vergi avantajı oldugundan oldukça mantıklı seçim olur

• VW Passat 1.4 Trendline

Toyota Avensis 1.6 Elegant Extra

Kia Sportage Concept Plus

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.