Şimdi Ara

BÜTÇE 75-80 TERCİHEN SIFIR ÖNERİLERİNİZ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
1.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertosman

Corolla ya da qashqai

Sedan istemediğim için corollayı geçiyorum. QQ düşündüğüm bir araç inceledimde biraz. Yeni kasanın içi gayet iyi olmuş ( eskisi ticari araç gibiydi) 1.6 dizel motoruda en iyilerden. Gelgelelim dizel otomatik istersek birazda donanımlısı 100bin üstü ve 4x2. Benzinliler yine 4x2 ve fiyat yine yüksek. Bu durumdan dolayı Subaru xv sürekli 4x4 ve otomatik araç 81 e elegance, 87 ye premium alınıyor. Yani sözün kısası ben xv yi qq a tercih ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: uguroz76

quote:

Orijinalden alıntı: sertosman

Corolla ya da qashqai

Sedan istemediğim için corollayı geçiyorum. QQ düşündüğüm bir araç inceledimde biraz. Yeni kasanın içi gayet iyi olmuş ( eskisi ticari araç gibiydi) 1.6 dizel motoruda en iyilerden. Gelgelelim dizel otomatik istersek birazda donanımlısı 100bin üstü ve 4x2. Benzinliler yine 4x2 ve fiyat yine yüksek. Bu durumdan dolayı Subaru xv sürekli 4x4 ve otomatik araç 81 e elegance, 87 ye premium alınıyor. Yani sözün kısası ben xv yi qq a tercih ederim.

Qqnin içi gayet başarılı. Otomatik dizel ve de donanımlı olsun dersen o zaman seçenekler oldukça azalıyor o fiyat bandında. Manuel düşünürsen qqnin orta paketinin her türlü gideri var o fiyata

• bmw audi mercedes olarak o bütçeye uygun alacağın 2008 üstü herhangi birisi o paralara alacağın herhangi bir sıfır aracı 10 kere eskitir sonra dersin bu araba hiç mi eskimez ya ömrüm yetmeyecek (buradaki bu kadar aşırı mübalağa yapma sebebim hakikaten aralarındaki farkı anlayabilmeniz için )
  • Yorumlarıyla yardımcı olmaya çalışan ve fikirlerini paylaşan herkese teşekkür ederim. Konunun başında sedan istemediğimi, otomatik vitesin şart olduğunu ve donanımlı araç istediğimi belirtmeme rağmen passat trend manuel öneren arkadaşlara da ayrıca teşekkür ederim. Passatı bende severim variant dsg highline benim bütçemde olsa zaten burada konu açmadan alırdım (tabiki sıfır olarak)
    Çok uzakta olmasam Otoşov da tüm araçları son kez inceleyip karar verirdim ama mâlesef. Haziranda bir araç almış olacağım inşallah, şuan hâla subaru xv ye yakınım.

• uguroz76 U kullanıcısına yanıt
    valla kardeşim yenilenmeden çekinmemek lazım geçmişe bakıldığında renault hem motor olarak hemde tasarım olarak her yeniliğinde eskisini aratmadı
  • Captur veya Koleos öneririm pişman olmazsın.
  • quote:

Mazda3 fena değil gibi ama bayisinde bile yokki!! Yakından inceleme fırsatım olmadı birde bakım periyodu filan adamı deli eder

Herkes onerilerde mazda 3 al al al al der iki gun sonra konu acar "vw golf hakkinda bilgi" "2 gune arac alinacak acil clio 4 hakkinda gorusleriniz" diye. Bu mesajim en az 4-5 eksi alacak ama durum bu mazda olumune savunulur vw para aliyormuscasina kotulenir o yuzden bu iki marka hakkinda gorus almak istiyorsaniz buraya sormayin hic gercekci degil zira

• quote:

Orijinalden alıntı: zimbabve milyarderi

Captur veya Koleos öneririm pişman olmazsın.

Kusura bakmayında captur, clionun hormonlusu. Koleos zaten öldü şimdi kadjar geliyor, onunda fiyatlar almış başını gitmiş. Yani büyük konuşmak istemiyorum da bu araçları liste fiyatının yarısına filan satarlarsa anca o zaman düşünürüm.

• Opel Insignia ve Seat Leon'ların SW modellerine de bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazan

quote:

Mazda3 fena değil gibi ama bayisinde bile yokki!! Yakından inceleme fırsatım olmadı birde bakım periyodu filan adamı deli eder

Herkes onerilerde mazda 3 al al al al der iki gun sonra konu acar "vw golf hakkinda bilgi" "2 gune arac alinacak acil clio 4 hakkinda gorusleriniz" diye. Bu mesajim en az 4-5 eksi alacak ama durum bu mazda olumune savunulur vw para aliyormuscasina kotulenir o yuzden bu iki marka hakkinda gorus almak istiyorsaniz buraya sormayin hic gercekci degil zira

Hocam o zaman yakıttan yana sıkıntınız yoksa Tiguanlara bakın 2014lere.

yada pejo 2008 3008 falan var. Artık bütün arabalar pahalı dolardan dolayı.

yani x5 tarzı bir şey bulamazsınız o paraya.

• quote:

Orijinalden alıntı: kutay385

valla kardeşim yenilenmeden çekinmemek lazım geçmişe bakıldığında renault hem motor olarak hemde tasarım olarak her yeniliğinde eskisini aratmadı

Demek istediğim tamamen yeni bir kasası çıkacağı için benim bi dünya para vererek aldığım aracın eski megane olacak olmasıydı. Yeni megane temmuzda filan gelecek olsaydı değerlendirirdim ama 2016 sanırım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.