Şimdi Ara

Bütçe Maksimum 40 Bin Ytl | Otomobil Önerileriniz. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Honda civic sedan elegance otomatik vites

Aşağıdaki konuda bunu çok tartıştık, bakman faydalı olur.

http://forum.donanimhaber.com/m_23931327/tm.htm
  • bende buna benzer bir konu ile forumda arkadaşlardan yardım istemiştim
    Bana göre
    1. passat 1.6 fsi
    2. volvo s40 1.6 dizel veya benzinli (güvenlikte bir numara diye düşünüyorum)
    3. audi a4 1.6
    4. opel vectra 1.6 elegance
    5. toyota avensis 2.0 executive elegance

bu araçları istersen bir incele derim. Şimdiden hayırlı olsun ...
  • kardeş ne civic ne lancer skoda octavia nın verdiği yol konforu ve rahatlığı veremez. ikiside kemikli arabalar. alabiliyosan octavia 1.6 fsi elegance al keyfine bak derim. sitede var bi tane valla şahane araç.
  • Hocam verdiğim linke baktınızmı?
  • civic 1.6
  • @newmonarch
    Verdiğiniz link'e baktım Jeep düşünmüyorum.

Diğer önerilerini getiren arkadaşlara da teşekkürler.
    Mazda 3 şeçeneklerim arasında olacaktır.

Mazda 3'ler hakkında bilgisi olan kullanan arkadaşlar varsa daha detaylı bilgilerine ihtiyacım olacak mesela 2.el piyasası nasıldır araçın ?

Öte yandan diğer önerilerinizide bekliyorum.

Zahmet edip araştıran önerilerini yazan herkese teşekkürler.

Saygılar.
  • Efendim bence aradığınız araç TOYOTA COROLLA 1.4 D4D OTOMATİK vitesli modeli olmalı
    Belki donanıma göre 1-2 daha artar fiyat ama uzun vadede kesinlikle doğru bir tercih olduğunu anlamış olursunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: SimbuL

@newmonarch
    Verdiğiniz link'e baktım Jeep düşünmüyorum.

Diğer önerilerini getiren arkadaşlara da teşekkürler.
    Mazda 3 şeçeneklerim arasında olacaktır.

Mazda 3'ler hakkında bilgisi olan kullanan arkadaşlar varsa daha detaylı bilgilerine ihtiyacım olacak mesela 2.el piyasası nasıldır araçın ?

Öte yandan diğer önerilerinizide bekliyorum.

Zahmet edip araştıran önerilerini yazan herkese teşekkürler.

Saygılar.

öncelikle bir mazda3 kullanıcısı olarak arabamdan cok memnunm yedek parça ve serviste sıkıntı çekmesin hele büyük şehirdeysen hiç bir sorun cekmezsin 2 el modele göre değişiyor eğer ikinci el almayı düşünüyosan mazda3lerin 2 elden devamlı satan bir arkadaşım var ona yönlendire bilirim 2007 makyajlılar 34 35 makyajsızlar 2007 32 29 2006 29 27 diye gidiyor

• Şehir olarak trabzonda yaşıyorum buradaki servis durumundan pek haberdar değilim.
    2. El piyasından kasıtım sıfır alınırsa 2.el alıcısı bulanabilir mi ?

Ayrıca sölediniz makyajlı ve makyajsız resimlerini koyabilirmisiniz araçın ?

Son sorum 2007 makyajlı araçın sıfır fiyatı nedir ?

Saygılar.
  • makyajsız mazda3

2. El piyasından kasıtım sıfır alınırsa 2.el alıcısı bulanabilir mi bulabilirsin benden kaç defa arabamı satın almak istiyen oldu ama kıyıpta satamadım

Bütçe Maksimum 40 Bin Ytl | Otomobil Önerileriniz.

• Sıfır aracı alıp kontağı çevirdiğin an en az 3000YTL aracın değeri düşer.2eli kuvvetli bir araç istiyorsanız ve de 5 kişi iseniz caddy lere bakmanızı öneririm sonuçta 5 kişi nin 5 tane de bavulu olur normal şartlarda.Neyse caddy lere bakmanızı öneririm.Spor görünümlü 5 kişilik bir aile aracı olarak ayrıca 2eli kuvvetli bir araba......................................... yaw bu özellikde bi araba gelmiyo aklıma ya da çok var seçemiyom.....civic....toyota(ama pek spor gözükmüyo bana).....sen passata bak boşver passat iyidir adı yeter zaten.....Arkadaş işin zor yaw ben hangisini diyeceğimi şaşırıyorum...Bu araba işinin iyice cılkı çıktı nekadar çok seçenek var önceden ne güzeldi 3-5 mar 9-10 model tamam kriterleri sergile sonra eleme yap al sana tek seçenek oluyodu şimdi o olmuyo......

• http://www.mazda-tr.com/showroom/mazda3/4door/specs/
    bu linkten arabanın herşeyini öğrene bilirsiniz ama arabayla ilgili yardımıcı olmamı istediğiniz her konuda yardımcı olabilirim
  • fiyatı birazcık fazla ama çıkılabiliyorsa yeni C5'e de bakılabilir.

• bir başka görünüm;

• bence toyota corolla veya civic
  • Hocam Civic öneririm. Bu araba hakkındaki yorumları takip ediyorum uzun zamandır. Yakıt konusunda ekonomik sayılabilir. Sportif ve geniş bir araç. O kadar param olsa hiç düşünmem Civic alırdım.
  • bu konuya gelen cvbları dikkatle takip etmekteyim aynı 2lemi bende yaşamaktayım hem spor olsun hem 5 kişi binelim arabaya aslında daha icat edilmedi birinden birini feda edeceksin hb arabalar sedanlara çok daha spor duruyor ama hbler uzun yolda o bagaja ne koyacaksın bir dert yeden kimse ASTRA önermemiş anlamadım şuanda ii bir indirim var dizelle benzinli araba arasındaki fark 3.000 ytl ye kadar düşmüş durumda aslında honda cıvıclerde hoşuma gitsede yakıt tüketimi düşündürüyor
  • audi a-4
    passat eski kasa 130 hp dizel
    honda accord yada civic
    peugeot 407 hdi
    citroen c5 hdi

ikinci eli kuvvetli yüksek donanımlı sağlam ekonomik ve bir okadar sedan ama altlarındaki motorları canavar gibi sportif araçlardır en çok audi üzerinde yoğunlaş bence a4 19 tdi triptonik bulabilirsin

opel tavsiye etmiyorum
    mazda tavsiye etmiyorum
    bmw mercedes tavsiye etmiyorum
    renault megane laguna tavsiye etmiyorum

• Bendensin...Doğru söylüyo Audi'ye yoğunlaş içindekini hisset.(REKLAM GİBİ OLDU)
    quote:

Orjinalden alıntı: murat067

audi a-4
    passat eski kasa 130 hp dizel
    honda accord yada civic
    peugeot 407 hdi
    citroen c5 hdi

ikinci eli kuvvetli yüksek donanımlı sağlam ekonomik ve bir okadar sedan ama altlarındaki motorları canavar gibi sportif araçlardır en çok audi üzerinde yoğunlaş bence a4 19 tdi triptonik bulabilirsin

opel tavsiye etmiyorum
    mazda tavsiye etmiyorum
    bmw mercedes tavsiye etmiyorum
    renault megane laguna tavsiye etmiyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.