Şimdi Ara

Bütçe sıkıntısız Telefon önerisi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    5"+ Note4-z3-iphone6+

Yazdığım sırayla bence. Boyuta göre seçimi yapın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

5"- iphone6-z3c
    5"+ Note4-z3-iphone6+

Hocam Sony xperia Z3 beni kendine çok fena çekiyor aynı şekilde iphone 6 da 16 gb bana yeterli olur korsan film , müzik vs dinlemem orjinalinide almam ne yaparım o zaman ben açar youtube dan radyodan dinlerim birde benim z2 yi alıp iade etmekle alakası yok kamera lensi kayikti ve A4 kağıdı giriyordu kada açıklığı vardı sanırsam HTC one M8 almaya gittim z2 siparisi verdim tek sebebi ise bu xiaomi mi3 ü de çok beğeniyordum Z3 ü pek sevemedim ne yapayım z2 de alabilirim ama z2 alırsam ithalatçı garantili alırım 1106
    TL ye geliyor yoksa M8 mi ya arkadaş bunların hepsinin bir benisi var ah bu HTC 4 değilde en azından 8 ultrapixel yapmayı çoktan telefon almıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Donanım Rehberi

quote:

Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

5"- iphone6-z3c
    5"+ Note4-z3-iphone6+

Hocam Sony xperia Z3 beni kendine çok fena çekiyor aynı şekilde iphone 6 da 16 gb bana yeterli olur korsan film , müzik vs dinlemem orjinalinide almam ne yaparım o zaman ben açar youtube dan radyodan dinlerim birde benim z2 yi alıp iade etmekle alakası yok kamera lensi kayikti ve A4 kağıdı giriyordu kada açıklığı vardı sanırsam HTC one M8 almaya gittim z2 siparisi verdim tek sebebi ise bu xiaomi mi3 ü de çok beğeniyordum Z3 ü pek sevemedim ne yapayım z2 de alabilirim ama z2 alırsam ithalatçı garantili alırım 1106
    TL ye geliyor yoksa M8 mi ya arkadaş bunların hepsinin bir benisi var ah bu HTC 4 değilde en azından 8 ultrapixel yapmayı çoktan telefon almıştım

Hocam hiç bişy anlamadım

Kafanız biraz fazla karişmiş. Siz gidip inceleyin en çok içinize sineni alın. Özellik olarak değil de kullanıs olarak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Note4 de abuk sabuk sorunlar bas gosteriyor ilk seri sikintili herhalde z3 bakin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.