Bütçem 650 Tl. Moto g mi almalıyım başka modellerdemi discovery , xperia m falan bu civarda galiba yoksa onlarımı almalıyım.. Yada Lumia serisinde mi baksam.
aradığım özellikler ön kamerası olsun 3-4 oyun 3-5 uygulama yüklerim kamera 5 mp yeterli. film atıp izlemek istiyorum.
moto g güzel gibi ama telefonu beyaz almak istiyorum bu kez moto g beyaz yok
öneriniz neler ?
Discoveryi geç dostum. Moto g iyidir. Fazla oyun meraklısı değilsen lumia 720ye bak derim hepsiburada.com'da 600tlye kadar düşmüş.
quote:
Orijinalden alıntı: escuroo
Discoveryi geç dostum. Moto g iyidir. Fazla oyun meraklısı değilsen lumia 720ye bak derim hepsiburada.com'da 600tlye kadar düşmüş.
xperia m modeli nasıldır
moto g ye ısındım güzel bir model gibi
quote:
Orijinalden alıntı: niyetliadam
quote:
xperia m modeli nasıldır
İdare eder hocam ama bi moto g değil. Güncelleme almaz o cihaz moto g güncelleme almaya devam edecek.
escuroo
kullanıcısına yanıt
xperia J ye baktım daha kötüymüş galiba
quote:
quote:
xperia m modeli nasıldır
donanım performansı olarak cok farkları yok,fakat moto g 15-16 ay daha alabılır guncelleme M ıle sd kart avantajın olur moto g gıbı dahılı hafıza mahkumıyetı yasamazsın,ve M de oldukca saglam bır cıhaz.
stevejones
kullanıcısına yanıt
Beyaz rengi cazip gibi ram konusunu bilmiyorum xperia j den daha iyi sanirim. moto g yada xperia m arasindayim...
quote:
Beyaz rengi cazip gibi ram konusunu bilmiyorum xperia j den daha iyi sanirim. moto g yada xperia m arasindayim...
xperıa m kraıt tabanlı ıslemcı kullanır,yanı J ıle alakası yok daha ustun cıhazdır,donanım olarak moto g den pek eksııgı yok bu anlamada ıksııde J den cok öte cıhazlardır.
quote:
Bütçem 650 Tl. Moto g mi almalıyım başka modellerdemi discovery , xperia m falan bu civarda galiba yoksa onlarımı almalıyım.. Yada Lumia serisinde mi baksam.
aradığım özellikler ön kamerası olsun 3-4 oyun 3-5 uygulama yüklerim kamera 5 mp yeterli. film atıp izlemek istiyorum.
moto g güzel gibi ama telefonu beyaz almak istiyorum bu kez moto g beyaz yok
öneriniz neler ?
Moto G'de çıkarılabilir batarya olmadığından sorun olursa Lumia serisinden 625e bakabilirsiniz
stevejones
kullanıcısına yanıt
teknoloji marketlerinde motog goremedim sanirim internetten aliyoruz alirsak beyaz secenegi olarak xperia yatiyor baska xperia modeli tavsiyesj varmidir sanirim fiyat olarak fark yok xperia nette 600 moto g 630
O butcede yok xperia L var cok daha iyi kamera ve yine sd kart avantaji var,ama 700 civarinda onun fiyati yinede istersen bizdeuygun yada ıstanbul bilisime bak kampanya falan varsa 700 altina indirmiş olabilirler.
stevejones
kullanıcısına yanıt
istanbul bilisimde.662 tl ye dusmus galiba moto g ile kiyaslarsak ne olur sonucu kamera onde sony de
quote:
istanbul bilisimde.662 tl ye dusmus galiba moto g ile kiyaslarsak ne olur sonucu kamera onde sony de
Moto g deki dahili depolama beni kasar mp3 rilm video bol atarim sd kart olsun dersen ve kamera onemli ise tabiki L daha cazip..diger yandan moto g een ustunlugu yok
quote:
Orijinalden alıntı: stevejones
quote:
Moto g deki dahili depolama beni kasar mp3 rilm video bol atarim sd kart olsun dersen ve kamera onemli ise tabiki L daha cazip..diger yandan moto g een ustunlugu yok
Hocam film atmayı planlıyorum evet bu yönle sony daha iyi olabilir.
Kiyaslama sitesinden yaniltici olur oaralari baz almayin sd kart benim onemli sd kart alir 32li takar genis takilirim.diorsan tabiki L bu acidan rahat ettirecektir seni.
Moto g ya da t50
Moto g gayet güzel ama lumia 720ye de göz atın. İşletim sistemi dezavantaj gibi dursa da kalite konusunda daha üstün.
moto g guzel telefon ancak hafiza karti takilmamasi sikintili
quote:
moto g guzel telefon ancak hafiza karti takilmamasi sikintili
windows phone lu telefonlardan uzak dur bence. sıkılırsın
bu devirde ya android yada ios
quote:
Orijinalden alıntı: ender ahmet
windows phone lu telefonlardan uzak dur bence. sıkılırsın
bu devirde ya android yada ios
Alıntıları Göster
discovery
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme