Şimdi Ara

Bütçem 650 Tlye kadar Moto g mi almalıyım ? Başka model mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bütçem 650 Tl. Moto g mi almalıyım başka modellerdemi discovery , xperia m falan bu civarda galiba yoksa onlarımı almalıyım.. Yada Lumia serisinde mi baksam.

aradığım özellikler
    ön kamerası olsun
    3-4 oyun 3-5 uygulama yüklerim
    kamera 5 mp yeterli.
    film atıp izlemek istiyorum.

moto g güzel gibi ama telefonu beyaz almak istiyorum bu kez moto g beyaz yok

öneriniz neler ?

• Discoveryi geç dostum. Moto g iyidir. Fazla oyun meraklısı değilsen lumia 720ye bak derim hepsiburada.com'da 600tlye kadar düşmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: escuroo

Discoveryi geç dostum. Moto g iyidir. Fazla oyun meraklısı değilsen lumia 720ye bak derim hepsiburada.com'da 600tlye kadar düşmüş.

xperia m modeli nasıldır

moto g ye ısındım güzel bir model gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: niyetliadam

quote:

Discoveryi geç dostum. Moto g iyidir. Fazla oyun meraklısı değilsen lumia 720ye bak derim hepsiburada.com'da 600tlye kadar düşmüş.

xperia m modeli nasıldır

İdare eder hocam ama bi moto g değil. Güncelleme almaz o cihaz moto g güncelleme almaya devam edecek.
  • escuroo kullanıcısına yanıt
    xperia J ye baktım daha kötüymüş galiba
  • quote:

quote:

xperia m modeli nasıldır

donanım performansı olarak cok farkları yok,fakat moto g 15-16 ay daha alabılır guncelleme M ıle sd kart avantajın olur moto g gıbı dahılı hafıza mahkumıyetı yasamazsın,ve M de oldukca saglam bır cıhaz.
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    Beyaz rengi cazip gibi ram konusunu bilmiyorum xperia j den daha iyi sanirim. moto g yada xperia m arasindayim...
  • quote:

Beyaz rengi cazip gibi ram konusunu bilmiyorum xperia j den daha iyi sanirim. moto g yada xperia m arasindayim...

xperıa m kraıt tabanlı ıslemcı kullanır,yanı J ıle alakası yok daha ustun cıhazdır,donanım olarak moto g den pek eksııgı yok bu anlamada ıksııde J den cok öte cıhazlardır.
  • quote:

Bütçem 650 Tl. Moto g mi almalıyım başka modellerdemi discovery , xperia m falan bu civarda galiba yoksa onlarımı almalıyım.. Yada Lumia serisinde mi baksam.

aradığım özellikler
    ön kamerası olsun
    3-4 oyun 3-5 uygulama yüklerim
    kamera 5 mp yeterli.
    film atıp izlemek istiyorum.

moto g güzel gibi ama telefonu beyaz almak istiyorum bu kez moto g beyaz yok

öneriniz neler ?

Moto G'de çıkarılabilir batarya olmadığından sorun olursa
    Lumia serisinden 625e bakabilirsiniz
    teknoloji marketlerinde motog goremedim sanirim internetten aliyoruz alirsak beyaz secenegi olarak xperia yatiyor baska xperia modeli tavsiyesj varmidir sanirim fiyat olarak fark yok xperia nette 600 moto g 630
  • O butcede yok xperia L var cok daha iyi kamera ve yine sd kart avantaji var,ama 700 civarinda onun fiyati yinede istersen bizdeuygun yada ıstanbul bilisime bak kampanya falan varsa 700 altina indirmiş olabilirler.
    istanbul bilisimde.662 tl ye dusmus galiba moto g ile kiyaslarsak ne olur sonucu kamera onde sony de
  • quote:

istanbul bilisimde.662 tl ye dusmus galiba moto g ile kiyaslarsak ne olur sonucu kamera onde sony de

Moto g deki dahili depolama beni kasar mp3 rilm video bol atarim sd kart olsun dersen ve kamera onemli ise tabiki L daha cazip..diger yandan moto g een ustunlugu yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

Moto g deki dahili depolama beni kasar mp3 rilm video bol atarim sd kart olsun dersen ve kamera onemli ise tabiki L daha cazip..diger yandan moto g een ustunlugu yok

Hocam film atmayı planlıyorum evet bu yönle sony daha iyi olabilir.

http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Motorola-Moto-G-vs-Sony-Xperia-L buradan karşılaştırdım...

sanırım birde aveanın tarifesi var siz ne dersiniz?

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/SonyXperiaL

• Kiyaslama sitesinden yaniltici olur oaralari baz almayin sd kart benim onemli sd kart alir 32li takar genis takilirim.diorsan tabiki L bu acidan rahat ettirecektir seni.
  • Moto g ya da t50
  • Moto g gayet güzel ama lumia 720ye de göz atın. İşletim sistemi dezavantaj gibi dursa da kalite konusunda daha üstün.
  • moto g guzel telefon ancak hafiza karti takilmamasi sikintili
  • quote:

moto g guzel telefon ancak hafiza karti takilmamasi sikintili
    windows phone lu telefonlardan uzak dur bence. sıkılırsın

bu devirde ya android yada ios
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender ahmet

windows phone lu telefonlardan uzak dur bence. sıkılırsın

bu devirde ya android yada ios

Alıntıları Göster
    discovery
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.