Arkadaslar 16500 ile 20000 tl arasında bütçem var, bu bütçeye uygun araç arıyorum tavsiyeleriniz yorumlarınız nelerdir? Yakınlarınızda araçlarını satan temiz vatandaşlar varsa ilgilenebilirim. Galeri yada Araç Alım Satımı yapan birisi değilim 3 - 4 sene binecegim masrafsız Dizel yada Benzin + LPG beni üzmeyecek bir araç bakmaktayım.
sibercinS
kullanıcısına yanıt
eğer bir ay civarı araç almazsanız bende accent var 2003 milenyum kasa 1.5 gl onu iş değişikliğinden dolayı satıp i 20 almayı planlıyorum.ben de 12 yıllık kullanıcısından aldım.motor yüze 93.5 çıktı dinamo testinde,değişen ve tramer kaydı yok.ağırbakımları yapılmış.servis kayıtlarında en son 118 bin bakımını yaptırmış.tekrar bakım için gelmesi gereken km 128 bin bakımını servis dışında yaptırmış.araç şu an 132600 km de ben 131600 de aldım.bu arada araca hiç lpg takılmamış şu ana dek.ay sonu iş değiştirme durumum var o netleştiğinde satmayı planlıyorum.arabasız kalmak istemediğimden dolayı.aracın tek eksi yanı var güneşten dolayı boya solması yaşı gereği normal olduğunu düşünüyorum.
bu arada aracta 4 cam otomatik-klima-hidrolik direksiyon ve far yükseklik ayarı var,enjeksiyonlu
ben honda kullanıcısıyım cok cok memnunum hem yakıt hem konfor konusunda. fakat 1,6 ıes olmalı aracın. vtec bıraz daha fazla yakar.goz onunde bulundur.
quote:
Orijinalden alıntı: mehmetercetin
ben honda kullanıcısıyım cok cok memnunum hem yakıt hem konfor konusunda. fakat 1,6 ıes olmalı aracın. vtec bıraz daha fazla yakar.goz onunde bulundur.
Elimdeki tutar max. 20000 tl oda zorla yani su an 17500 tl var, honda nın hangi modelini tavsiye edersiniz. Model yılı ne bakayım...
Hatta sorumu su sekilde değiştireyim.
Sizin 17500 tl niz olsa hangi marka model araç bakardınız.