Şimdi Ara

Bütcem kısıtlı!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
2.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar 300-400 tl arasında bir sistem toplamak istiyorum.(Zorlarsam 450 tl olabilir.) Fazla oyun oynuyorum.Browser oyun ve pes feln oynuyorum.Bu fiyatlarda bana önerebileceginiz güzel parçalar varsa yorumlarınızı bekliyorum.Monitor fare vs. Var.şimdiden önerileriniz için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• teqh.17 T kullanıcısına yanıt
    Bende merak ettim bakalım bu bütçeye toplayabilecekler mi?
  • Ekonomik durumlardan dolayı sıkıntıdayım yoksa herkes asus z97 anakarta uyumlu olan gercektende oyun bilgisayari toplamak ister.

2. el den uygun malzemelere bulmaya bak
  • Ekran kartı HD 5450
    işlemciyi A4 4000
    Anakart A55

Alıp diğer gerekli parçaları en ucuzlarından tamamlayabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: teqh.17

Arkadaslar 300-400 tl arasında bir sistem toplamak istiyorum.(Zorlarsam 450 tl olabilir.) Fazla oyun oynuyorum.Browser oyun ve pes feln oynuyorum.Bu fiyatlarda bana önerebileceginiz güzel parçalar varsa yorumlarınızı bekliyorum.Monitor fare vs. Var.şimdiden önerileriniz için teşekkürler.

Coz zor hatta imkansiz gibi birsey bu butceye sifir sistem ikinci el toplama bulabilirsen al

• Elensar bu dediğin sistemle akıcı bir şekilde browser oyun (Darkorbit) ve pes 12 oynayabilirmiyim?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • merhaba
  • Merhaba

• Öneriniz için teşekkürler.Birazdan sistem ozelliklerimi baska konu baslıgı altında yayınlayıp olmassa onun uzerinde 300-400 tl lik değişim yapıyım.Çünku tam bir sistem atan olmadı.

• quote:

Öneriniz için teşekkürler.Birazdan sistem ozelliklerimi baska konu baslıgı altında yayınlayıp olmassa onun uzerinde 300-400 tl lik değişim yapıyım.Çünku tam bir sistem atan olmadı.

Nasıl yani anlamadım. Benim sistemi alırsanız canlı canlı çalışır.

• Yok o anlamda demedim. Benim sistemim uzerine 300-400 tl harcarsam benim icin daha iyi olur anlamında dedim

• quote:

Yok o anlamda demedim. Benim sistemim uzerine 300-400 tl harcarsam benim icin daha iyi olur anlamında dedim

Kendi sisteminizin özelliklerini yazar mısınız? Eğer P4 ve AGP falansa hiç uğraşmayın yeni sistem alın. Yoksa o 400 lirayı çöpe atmış olursunuz.

• Yukarıda belirttiğim özelliklerdeki sisteme takviye ne yapabilirim ?
  • quote:

Yukarıda belirttiğim özelliklerdeki sisteme takviye ne yapabilirim ?

Dostum ekran kartı bakımından Pci x16 oldugu icin sanslısın. Anakartına en yuksek amd athlon 64 x2 islemci takılabiliyor ve bu oldukca dusuk bir islemci. Ama sistemin icin
    yukseltmeler olarak,

Amd Athlon 64 x2 5000b 2,60 GHz 1mb l2 cache islemci (n11.com'da 57 liraya mevcut)
    Kingston 2x2gb ddr2 800 mhz ram (2.el olarak 60-70 lira civarına bulabilirsin)
    Ati radeon hd5850 1gb 256bit (yine 2.el olarak 200 lira civarına bulabilirsin)

Bu yükseltmeleri yaparsın ancak sadece internette takılır ve pes 13 cs 1.6 call of duty 4 gibi oyunlar oynarsın, 2 sene sonra da anakartla islemciyi degistirmek zorunda kalırsın .
    eger orta ayarlarda bf3 gibi oyunlar oynamak istersen anakart ile islemciyi degistirmek gerekir. ram ve ekran kartı degismese de olur cunku 4gb ram ve hd 5850 gayet iyi donanımlar bence . eger kafana takılan bir soru varsa burdaki arkadaslar yardım edecektir:) iyi forumlar.

• Tm teşekkürler. Başka onerisi olan varsa onerilerinizi bekliyorumm

bence sen fiyat performans canavarı phenom 955 ve bir de orta seviye bir anakart al 4gb 1600 mhz ramle istedigin oyunu oynarsın buda sana 350 tl civarı bir paraya patlar nacizane fikrim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.