Şimdi Ara

Bütçem Kısıtlı 800 TL Bıktırdı Bu Bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

KASA

5-6 belki de 7 sene oldu alalı, ekran kartı yandı mı bozuldu mu birşeyler oldu aylar önce onu attık çöpe, dxdiag'da işlemci gözükmüyor ama öbür resimde gözüküyor.

Bu sistemle neler çektiğimi tahmin edemezsiniz

800-900 TL Civarı birşey tavsiye etmenizi istiyorum bundan iyi olsun da ne olursa olsun bıktım artık bunun kasmalarından ekranın donmasından.

Şimdiden teşekkür ediyorum konumu okuma zahmetinde bulunanlara.

(Bu sistemle neden win7 Ultimate kullanıyorsun diyenlere hak veriyorum, amcam yükledi 1gb ram vardı maus hareket etmiyordu 512mb ram verdi de öyle düzeldi bilgisayar, onun da ürün anahtarı yok zaten şansıma geç de olsa açılıyor bilgisayar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi let her go -- 6 Eylül 2014; 9:48:27 >

• Intel G3258 - Gigabyte H81 S2P - R7 250 - Corsair 4 GB 1600 Mhz - Thermaltake Versa II

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devilmaybad kullanıcısına yanıt
    Tavsiye için çok teşekkür ederim. Vatan'dan mı topladınız acaba? Çünkü ekran kartı gddr3 vatan'da var, ddr3 bimex'de var. Orada kafam karıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi let her go -- 6 Eylül 2014; 10:01:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carsel

Tavsiye için çok teşekkür ederim. Vatan'dan mı topladınız acaba? Çünkü ekran kartı gddr3 vatan'da var, ddr3 bimex'de var. Orada kafam karıştı

Vatan dan topladim. Eğer bütçe zorlarsanız R7 260X alın. Fark çok fazla olur. Almışken tam alın.

• Işlemci yi de i3 4160 yapın tam olsun. Sonra da 2 sene hiç dokunmayın sisteme

• quote:

Orijinalden alıntı: Devilmaybad

Işlemci yi de i3 4160 yapın tam olsun. Sonra da 2 sene hiç dokunmayın sisteme

1085 TL oluyor, aileden destek çıkarsa bu şekilde alırım teşekkür ederim ilgilendiğiniz için
  • quote:

quote:

Işlemci yi de i3 4160 yapın tam olsun. Sonra da 2 sene hiç dokunmayın sisteme

1085 TL oluyor, aileden destek çıkarsa bu şekilde alırım teşekkür ederim ilgilendiğiniz için

i3 4160 ve R7 260X ile birlikte mi?

Öyle ise çok iyi fiyat olmuş direk alın derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Evet onlarla birlikte
  • quote:

Evet onlarla birlikte

Parayi bulduğunuz anda alın. Ileride 4 GB daha eklerseniz tam olur.

Bu sistemi toplamak biraz uzun sürecek ama kullanmaya başladığım zaman size tekrar teşekkür edicem :)

Hayırlı günler
  • quote:

Bu sistemi toplamak biraz uzun sürecek ama kullanmaya başladığım zaman size tekrar teşekkür edicem :)

Hayırlı günler

Hayırlı günler kardeşim

Hocam hiç bilgim yok sistemlerle ilgili bu sistemle oyun oynanirmi

• quote:

Orijinalden alıntı: Suçsuz Hırsız

Oynanma olur mu hiç?

BF3 yüksek ayarlarda oynarsiniz. 4 GB ram eklerseniz BF4 u de high ayarlarda oynarsiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Suçsuz Hırsız

Oynanma olur mu hiç?

BF3 yüksek ayarlarda oynarsiniz. 4 GB ram eklerseniz BF4 u de high ayarlarda oynarsiniz.

Hocam diger konuda onerdiginiz ayni sistemmi simdi rpg oyunlari filan rahatca oynaya bilecekmiyim rica etsem arkadasinki gibi resimli fiyatli koyarmiainiz

Kusura bakmayın da BF4 ü a10 7700 ile yüksek ayarlarda oynamak nedir? Çözünürlük belirtir misiniz rica etsem? Açmasına açar da alacağınız fps kaç olacak? Oynasanız en fazla yarım saat bilemedin 45 dk sonra işlemci cayir cayir yanacak ve kendisini kapatacak.

AMD işlemcilerin 65* üzerine cıkması sıkıntılı. Ayrıca arkadaş FPS değil RPG oyuncusu... Test ettiniz mi? Kullandınız mı? fps oyunu ile rpg oyunu arasındaki gereksinim farkini biliyor musunuz?

İnsanları böyle yanlış yönlendirmekten utanmanız lazım. Yazık... Belli bir emek karşılıgında elde edilen bir parayı yatıracak bu adam alacaği sisteme... Atıp tutma işi değil. Teknik veri kullanın da ikna edin insanları.

APU sistem almayın RPG oynayacaksanız. Size kurduğum sistemi ya da muadillerini alın... İleride 4GB ram daha ekleyerek kafaniz rahat kullanırsınız...
  • G3258
    h81m-p33
    4gb ram
    asgard 382 500w, cmp-350 350w gibi bir kasa
    1tb hdd
    gt 730 ekran kartı

900 lira civarı tutar.
  • Ozgn13 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben kararsız kaldım bu mesajınızdan sonra, bana verilen sistem yanlış mı?
  • g3220
    4 gb ram
    1 tb hdd
    h81 p33
    cmp-350 500 watt
    r7 260x

Bu 1000 lira tutar. Ekran kartını r7 250 ddr5 alırsan fiyat daha da düşer. Tahmin ediyorum monitörün full hd değil. Yani istediğin oyunu yüksek ayarlarda oynarsın.
  • işlemciyi arkadaşların dediği gibi intel al

Ekran kartını 260x almaya bak . memnun kalırsın
  • Hocam APU sistem seçmezseniz rahat edersiniz. Bana kalirsa 2. el ekran kartı ve 2. el işlemci seçerseniz sisteminiz dilediğiniz oyunları yüksek ayarlarda oynatır.

APU sistem alacaksaniz RPG oyunlarında performans beklemeyin. FPS oyunlarında da düşük ayarlarda uzun süre oynayabilirsiniz fakat işlemciyi iyi soğutmanız lazım ve ram olarak min 1866 2x4 ram almanız gerekiyor.

APU sistemlerde ramlere çok yük biniyor...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.