Arkadaslar ben bır cıhaz almayı dusunuyorum fakat kesınlıkle nokıa almayacagım Butcem NET 650 TL.. Cok fazla muzık dınlerım. Gunluk 200-250 arası mesaj cekerım. Kamerasınında gayet guzel olmasını ıstıyorum.
Bunları goz onunde bulundurarak Bana bır cıhaz onerısınde bulunacak arkadaslara sımdıden tesekkur edıyorum
Yardımlarınız Ve Goruslerınız Benım Icın Gercekten Onemlı.
Live with walkman.
quote:
Orijinalden alıntı: Markhov
Live with walkman.
+1 Önerin İçin Tesekkur Edıyorum Dostum =) İnceliyorum su an cihazı
Wave serisinden birini alabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: kadirt
Wave serısınden onerdıgınız nedır net olarak ?
quote:
Orijinalden alıntı: Lee!
quote:
Bu üçünden birini alabilirsiniz. Tavsiyem s8600 ama bütçe meselesi tabiiki.
su an kullandıgım telefonum 5800 xm fakat zorluk cekmıyorum mesaj yazmakta 1 ay kadar zorlanmıstım su an bakmadan mesaj yazabılıyorum sahsen yanı dıyecegım o ki klavyelı olması dokunmatık olması fark etmıyor benım ıcın mesaj acısından.
Ama onerınız ıcın tesekkur edıyorum =)
quote:
quote:
Android bir telefon tavsiye edecektim ama şarj süreleri sizi tatmin etmez. S8500, s7233 ve s8530 kullandım. Memnundum.
wave 7233 kullanıcısı olarak pek tavsiye etmiyorum. Bir seneden daha fazla bi süre oldu ancak bada 2.0 güncellemesi daha yeni çıktı. Daha çok android işletim sistemli bir model önerebilirim, bu bütçe civarında galaxy ace i inceleyebilirsin..
Bende bu hafta sonu sony ericsson walkman with live almayı planlıorum ama hafta sonuna kadar önerilere açıyım :)
quote:
Orijinalden alıntı: Markhov
Live with walkman.
+1 bende tavsiye ederim
Xperia Neo V.
quote:
Arkadaslar ben bır cıhaz almayı dusunuyorum fakat kesınlıkle nokıa almayacagım Butcem NET 650 TL.. Cok fazla muzık dınlerım. Gunluk 200-250 arası mesaj cekerım. Kamerasınında gayet guzel olmasını ıstıyorum.
Bunları goz onunde bulundurarak Bana bır cıhaz onerısınde bulunacak arkadaslara sımdıden tesekkur edıyorum
Yardımlarınız Ve Goruslerınız Benım Icın Gercekten Onemlı.
sadece ekran klavyesini kullanırım bana yeter dersen live with walkman, ekranı biraz daha küçük ama istediğimde fiziksel klavyesini de kullanayım dersen mini pro derim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme