Şimdi Ara

bütçem sınırlı, 3d projeksiyon tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bütçem sınırlı en fazla 800-900 bütçe ayırabiliyorum. bu fiyat aralığında bir cihaz tavsiye edermisiniz? görüntü alma konusunda öyle çok pimpirikli bir insan değilim. genelde akşam kullanacam ve bilgisayarıma bağlayacam. hdmi olması gerekiyor o yüzden.

ekran kartım nvdia gtx 560 ti. oyun amaçlı olacak. 3dtv play programını da satın alacam yanında.

şu iki ürün arasında çok görüntü farkı var mıdır? biri 800 600 çözünürlük diğeri 1024 768 çözünürlük. dediğim gibi görüntü konusunda çok titiz değilim.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/viewsonic-pjd5133-dlp-projeksiyon-projeksiyon-fiyati-en-ucuz-uygun-sinevizyon-cihazi-modelleri-projektor-indirimli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari,30427.html

http://www.istanbulbilisim.com.tr/viewsonic-pjd5233-dlp-projeksiyon-projeksiyon-fiyati-en-ucuz-uygun-sinevizyon-cihazi-modelleri-projektor-indirimli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari,30430.html

tavsiyelerinizi bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zemox

Arkadaşlar bütçem sınırlı en fazla 800-900 bütçe ayırabiliyorum. bu fiyat aralığında bir cihaz tavsiye edermisiniz? görüntü alma konusunda öyle çok pimpirikli bir insan değilim. genelde akşam kullanacam ve bilgisayarıma bağlayacam. hdmi olması gerekiyor o yüzden.

ekran kartım nvdia gtx 560 ti. oyun amaçlı olacak. 3dtv play programını da satın alacam yanında.

şu iki ürün arasında çok görüntü farkı var mıdır? biri 800 600 çözünürlük diğeri 1024 768 çözünürlük. dediğim gibi görüntü konusunda çok titiz değilim.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/viewsonic-pjd5133-dlp-projeksiyon-projeksiyon-fiyati-en-ucuz-uygun-sinevizyon-cihazi-modelleri-projektor-indirimli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari,30427.html

http://www.istanbulbilisim.com.tr/viewsonic-pjd5233-dlp-projeksiyon-projeksiyon-fiyati-en-ucuz-uygun-sinevizyon-cihazi-modelleri-projektor-indirimli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari,30430.html

tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bu fiyat aralığında vaz geç 3d sevdasından al bir lg 300 projeksiyon otur güzel güzel kaliteli izle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• söylemiş olduğun alet 1500Tl. ilk projeksiyonm olacak ve iyi bir tv alana kadar geçici süre kullanacam. youtubedan videolarına baktığımda bana gayet iyi göründü. sizce nesi kötü bu ucuz aletlerin?
  • quote:

söylemiş olduğun alet 1500Tl. ilk projeksiyonm olacak ve iyi bir tv alana kadar geçici süre kullanacam. youtubedan videolarına baktığımda bana gayet iyi göründü. sizce nesi kötü bu ucuz aletlerin?

Teknosada 990 tl kampanya var bilgin olsun ha ben illa 3d isterim dersen 900 az bise aş 1350 sahibindede çok a z kullanılmış senin dediğin cihazlara arada daglar kadar fark olan cihaz optomagt750 al o fiyata mükemmel cihaz cok siyah tutkun olmasın ama çünkü siyah İcin cok paralar lazım

• quote:

söylemiş olduğun alet 1500Tl. ilk projeksiyonm olacak ve iyi bir tv alana kadar geçici süre kullanacam. youtubedan videolarına baktığımda bana gayet iyi göründü. sizce nesi kötü bu ucuz aletlerin?

800/600 1024/768 1280/800 1920/1080 ? kendi memnuniyyet çizgini kendin bilebilecegin için mümkünse viewsonic calısırken görmeyi bir dene görüntüsü seni tatmin ederse baska cihazlara merak salma yoksa eraycelik gibi olursun arkadas gide gide tw9000 modeline kadar gitti.6500 tl civarı bildigim kadarıyla.eger iktisatlı biri isen ve fazlada bir beklentin yoksa yinede illa görerek al derim sonra pisman olabilirsin.view sonic 800/600 çözünürlükte 400/500 arası bulabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAATURN -- 12 Temmuz 2012; 17:39:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SAATURN

quote:

800/600 1024/768 1280/800 1920/1080 ? kendi memnuniyyet çizgini kendin bilebilecegin için mümkünse viewsonic calısırken görmeyi bir dene görüntüsü seni tatmin ederse baska cihazlara merak salma yoksa eraycelik gibi olursun arkadas gide gide tw9000 modeline kadar gitti.6500 tl civarı bildigim kadarıyla.eger iktisatlı biri isen ve fazlada bir beklentin yoksa yinede illa görerek al derim sonra pisman olabilirsin.view sonic 800/600 çözünürlükte 400/500 arası bulabilirsin

Şimdi kötü ornek olduk ha

• quote:

quote:

Ama saturn hakkımı yiyorsun tw9000 değil tw 9000 w

• quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

quote:

Ama saturn hakkımı yiyorsun tw9000 değil tw 9000 w

düzeltiyorum tw 9000w

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAATURN -- 12 Temmuz 2012; 18:37:43 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.