Şimdi Ara

Playstation için projeksiyon önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba.Playstation cafe açıyorum.Özel karanlık 3 adet odam var.Projeksiyonu koyacagım mesafa 2.80 cm

Led düşünüyorum çünkü günde ortalama 10 saat açık kalacak..PES fifa GİBİ futbol karşılaşmaları oynatacağım için lag seviyesi çok düşük olmalı.

Bütçe olarak 2.000 GEÇMEK İstemiyorum.. Önerebileceğiniz model var mı

Birde önerebileceğiniz modeller teknosa gold bimeks vatanda olursa tadından yenmez

ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

• Kesinlikle Promacto nun X09 modeli senin için en mükemmel tercih olur. 3D özelliği direk flaş bellekten. Play station için çok çok yeterli olur. 1280 x 800 çözünürlükte bir cihaz. Bluray filimleri dahi rahatlıkla seyredebilirsin, oyun oynayabilirsin.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/promacto-pro-x10-android-led-3d-projeksiyon-3d-gozluk-hediyeli-fiyati,71188.html

buradan bakabilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arikanahmet06 -- 3 Kasım 2014; 11:53:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecomatik

Merhaba.Playstation cafe açıyorum.Özel karanlık 3 adet odam var.Projeksiyonu koyacagım mesafa 2.80 cm

Led düşünüyorum çünkü günde ortalama 10 saat açık kalacak..PES fifa GİBİ futbol karşılaşmaları oynatacağım için lag seviyesi çok düşük olmalı.

Birde önerebileceğiniz modeller teknosa gold bimeks vatanda olursa tadından yenmez

Bence de Promacto Pro X09 senin için biçilmiş kaftan hocam İstanbul içinde isen gidip görme şansında var cihazı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ecomatik

Merhaba.Playstation cafe açıyorum.Özel karanlık 3 adet odam var.Projeksiyonu koyacagım mesafa 2.80 cm

almanız gereken cihaz bence Optoma ZW212ST LED Projeksiyon Cihazı ürün ancak bütçe sanırım yetmiyor,

kısa mesafeden dev ekran, led lamba ömrü uzun, yüksek ışık gücü ile doyurucu parlaklık, HD çözünürlük,
    işinizi görür,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newonw1 -- 3 Kasım 2014; 18:03:14 >

• Optoma iyimiş ama benim bütçeyi çok aşıyor.

Promacto yaklaşık 1 saattir araştırdım tam bana göre ..Tek sıkıntı ben çanakkaledeyim.Ürünü görmeden int üzerinden almak zorundayım..

Başka önerisi olanda yazabilir.Yazmıyorsanız Bende promacto kullananlar arasına katılacağım

Teşekkürler tavsiyeler için
  • Bu bütçe civarlarında alabileceğiniz en iyi fiyat/performans cihazı BenQ W1070 dir, mutlaka inceleyin karar vermeden derim.
    Forumda kullananların yorumlarına bakabilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_87002677/tm.htm
    2095TL ye kadar düştü fiyatı
    http://www.projeksiyon.com/urun/detay/benq-w1070-dlp-projeksiyon-cihazi:5722?ref=akakce&v=1.39.5

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.