Şimdi Ara

PS3 için LCD veya Plasma Önerilerinizi Bekliyorum (5 tv eklenmiştir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben 2 ay önce PS3 aldım tüplü tvde oynadım ama gün geçtikçe baktımki bir HDTV ile SD TV arasındaki büyük fark oyunlardan tat almamı engelliyordu ve kendimi PS2 oynuyor gibi hissediyordum.Sadete gelirsek Plasma veya LCD hangisini uygun görürseniz aşağıda yazdıklarıma uygun olması şartıyla değerlendireceğim.

* Alacağım tv'nin boyutları 26" ile 32" arası olmalı.
    * Fiyat maksimum 870 TL.
    * Oyunları online oynayacağımdan input lag sorunu mümkün olduğunca az olmalı.

Şimdiden teşekkürler, TV almam bu konuya bağlı cumartesi almayı planlıyorum.

Fiyatı değiştirdim arkadaşlar ve 5 tane TV buldum yorumlarınızı bekliyorum.

1)http://www.istanbulbilisim.com.tr/LG_M2762D-LCD-TV,9601.html

2)http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY-BRAVIA_KDL-26EX301-LCD-TV,15935.html

3)http://www.istanbulbilisim.com.tr/SAMSUNG_LE-26B450-LCD-TV,8580.html

4)http://www.istanbulbilisim.com.tr/TOSHIBA_32XV625DG-LCD-TV,10256.html

5)http://www.istanbulbilisim.com.tr/TOSHIBA_32RV665-LCD-TV,15035.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinmyeong -- 2 Mayıs 2010; 21:36:39 >

• Güzel bir başlık gelecek yanıtlara göre benimde bazı düşüncelerim şekillenecek.
  • 26-32" arası zaten plazma bulamazsın. 32" bir ara Crea ve Panasonic'te vardı ama şimdilerde heralde bulmak epeyi zor olur.

Bütçen max.750 olduğuna göre 32" lcd'lerden de ancak Seg gibi markalardan alabilirsin. Bazen Toshiba'nın av modeli kampanya ile ona yakın oluyor yine de 750 tl.ya alınmaz sanırım. 26" ekranlarla hiç haşır neşir olmadığımdan o ebatta bir fikrim yok. Ama ben alacak olsam 32" den aşağı almazdım. Bu durumda da SEG öne çıkıyor.

Forumda SEG konusu vardı. İstersen bir bak oraya. Artılarını eksilerini değerlendirirsin kendince...
  • Philips'in; pixel plus crt tv'lerine bakmanı ömneririm,hem sd yayın hem de hdmi bağlantısı ile hd olayı mevcut olan,gerçekten özel ve nadir bir ürün.Bulmak biraz zor ama temiz ikinci elini bulabilirsin.

PS3 için LCD veya Plasma Önerilerinizi Bekliyorum (5 tv eklenmiştir)
  • aklın biraz karışacak ama fiyat olarak burası uygun bir bak istersen

http://www.cilginalisveris.com/UrunList/5741/3340/lcd_televizyon.html
  • Herkese tesekkur ederim ama yeni bir sorun var yeni eklediğim 5 TV'den sizce hangisini almalıyım?Bunu cevaplarken in plut lag sorunu nun en az olmasını göz önünde bulundurunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinmyeong -- 2 Mayıs 2010; 22:00:09 >
  • Ben de PS3 ve hd film için lcd alanlardan biriyim. 70 ekran tüplü tv den geçiş yaptım. PS3 aldıysan full hd bir tv den öncesini hafızandan silmen lazım. Cihazın performansı ve oyunların kalitesi ancak full hd de anlaşılıor. Ayrıca 32" demişsin ama ben 42" aldım , başta büyük geldi sandım ama şimdi 47" e gücüm olsa onu almalıymışım dıorum. Eger sadece PS3 oynayacaksan , ki zamanla bluray film de izlersin , sd yayın izlemeyeceksen ekran boyutu rahatsız etmıor , çunku hd ! Bütçeni ,biraz bekleyip arttırabileceksen minimum 32" olmak üzere Philips modellerini tavsiye edebilirim. Son çıkan Sony lerden bile daha iyi in put lag değerlerine sahip.

Kolay gelsin .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmty

Ben de PS3 ve hd film için lcd alanlardan biriyim. 70 ekran tüplü tv den geçiş yaptım. PS3 aldıysan full hd bir tv den öncesini hafızandan silmen lazım. Cihazın performansı ve oyunların kalitesi ancak full hd de anlaşılıor. Ayrıca 32" demişsin ama ben 42" aldım , başta büyük geldi sandım ama şimdi 47" e gücüm olsa onu almalıymışım dıorum. Eger sadece PS3 oynayacaksan , ki zamanla bluray film de izlersin , sd yayın izlemeyeceksen ekran boyutu rahatsız etmıor , çunku hd ! Bütçeni ,biraz bekleyip arttırabileceksen minimum 32" olmak üzere Philips modellerini tavsiye edebilirim. Son çıkan Sony lerden bile daha iyi in put lag değerlerine sahip.

Kolay gelsin .

Merhabalar Arkadaşım,
    Sanırım sizde Phill 42PFL8404/8694 kullanıyordunuz.
    Bende Ps3 düşünüyorum ama oyundan çok film izlemek için
    Siz Ps3 ile film izliyormusunuz?

• Merhabalar Arkadaşım,
    Sanırım sizde Phill 42PFL8404/8694 kullanıyordunuz.
    Bende Ps3 düşünüyorum ama oyundan çok film izlemek için
    Siz Ps3 ile film izliyormusunuz?

Slm biraderim ,

Evet , bende 42pfl8404H/12 var.Tam randımanlı olarak kullanmadım PS3 ü filmler için. Ama gecen gun denemek adına Wolverine in kopya bluray ini taktım. Gayet güzel oynattı PS3. Goruntu de muazzamdı : ) Kopya bluraylerin PS3 un gözüne zarar verebileceği ile ilgili yazılar da okudum ama orjinal bluray almak zorluor butcemi. Kopyaları ise 10 TL ye bile bulabiliosun. Çoğu formatı oynatıor aslında ps3 , mkv hariç. Eğer mkv izlemeyi düşünuosan PS3 işine yaramaz. Avi , divx gibi formatları da oynatabilior harici hard disk üzerinden. Mkv hariç herşeyi oynatıor demem doğru olmaz. Tam bir media player diil aslında. Ama alırsan ister istemez oyunlara bulaşırsın , hd oyun oynamak çook keyifli oluor : )

Bende mkv nedeniyle alternatif player arayışındayım. PS3 yetmior tek başına. Sanırım WD TV Live alıcam bir kaç aya. HDD lerin içine filmleri attırıp , ki hd filmleri tanesi 1 TL yada 2 TL gibi rakamlara harıcı hard dısklerin içine atıolarmış , WD den izlerim die düşünüorum. Araştırma devam edio ! Şu forumun yarattığı bir alışkanlık işte : )

Kolay gelsin.

• O zaman irtibatta kalalım dostum.
    Aynı dertten muzdarip gözüküyoruz.
    Tek fark sen Ps3 almışsın bense hala kıvranıyorum

Malum tv leri yeni aldık,kablosu,conaxi zart zurt derken masraf çoğaldı.

Ah şu bizim tv ler mkv oynatıp alt yazı verseydi
  • mavicili ;

Haklısın, biraderim. Ben olaya tersten başlamışım zate. Önce ps3 aldım , onun yüzünden lcd aldım. HD filmin tadına varınca da şimdi player arayışındayım : ) Ama lcd yuzunden sarsıldık, bütçe toparlanana kadar anca karar veririz zate. Senin de dediğin gibi en zevkli anları bu araştırma anları , alınca vermıo bu kadar zevk : ) İrtibatta kalalım !

Phil , bluray oynatıcılarını alalım die yapmıo bunu sanırım . Aman boşver , basit bir playerla çözünce bu sorunu gözümüze gelmez. Ambilight ı sağ olsun ,phil'in !

Kolay gelsin.
  • Bence imkanın varsa bir kaç film hatta konser izle Ps3 ten.
    Özellikle 1080p de bulabilirsen süper.
    Geçenlerde arkadaşla Beyonce konserini izledim.(Allah'tan hanımlar yoktu)

Ps3,blueray ve mkv için açtığım bir topik bile var
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=39351650

Buradan da takip edelim bence.
    Tecrübeli arkadaşlardan sağlam bilgiler çıkıyor.

Ayrıca istersen Ps3 üzerinden internete bağlanıp tv den film izlemeyi bir dene.
    Sonuçlarıda paylaşırsan sevinirim.
  • Mavicili ,

Saol , biraderim. Tecrübelerimi paylaşırım ama inan tv yi bile aldıktan bu yana doğru düzgün kurcalama şansım olmadı. Bi haft sonlarım var , o da evde durursam işte. Ama senin verdiğin topic ten devam ederiz. Burası tam yeri olmuo. Dediklerini bir deneyeyim , haber veririm .

Kolay gelsin.
  • Bir ara İstanbul bilişim de Lg 32LH3010 lar 900 TL ye kadar inmişti. Aynı modeli ps3 te kullanıyorum fiyatına oldukça başarılı bir model.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABUX

Bir ara İstanbul bilişim de Lg 32LH3010 lar 900 TL ye kadar inmişti. Aynı modeli ps3 te kullanıyorum fiyatına oldukça başarılı bir model.

Önerin için teşekkür ederim ama acaba hiç online oynadın mı PS3'te, oynaduysan input lag sorunu cok bariz mi ? Cevaplarsan sevinirim cünkü bu sorunun cevabına göre alabilirim belki Philipslerle karşılaştırdıktan sonra.
  • Migros ve sitesi kangurumda Toshiba 32AV615 849 TL. Motion handlingde seni üzmez. HD Ready'dir ama 32' de zaten hdready-full hd ayırımını yapabilmek oldukça güç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daghan_bjk

quote:

Orijinalden alıntı: ABUX

Bir ara İstanbul bilişim de Lg 32LH3010 lar 900 TL ye kadar inmişti. Aynı modeli ps3 te kullanıyorum fiyatına oldukça başarılı bir model.

Önerin için teşekkür ederim ama acaba hiç online oynadın mı PS3'te, oynaduysan input lag sorunu cok bariz mi ? Cevaplarsan sevinirim cünkü bu sorunun cevabına göre alabilirim belki Philipslerle karşılaştırdıktan sonra.

Tv'deki lagden ziyade Psn'deki beraberinde de net hızı,server vb... laglere baksan daha güzel olacak,Avrupa'daki bir şahıs ile Nba,futbol ya da spor oyunları oynarken lag olayı bariz olarak belli oluyor,ama bu esasen tv'den değil,bağlantı farklılığından kaynaklanıyor.
    O sebeple çok da takmatyın bu olayı,her halükarda lag olacak bunu unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 4 Mayıs 2010; 21:56:12 >

• quote:

Ben de PS3 ve hd film için lcd alanlardan biriyim. 70 ekran tüplü tv den geçiş yaptım. PS3 aldıysan full hd bir tv den öncesini hafızandan silmen lazım. Cihazın performansı ve oyunların kalitesi ancak full hd de anlaşılıor. Ayrıca 32" demişsin ama ben 42" aldım , başta büyük geldi sandım ama şimdi 47" e gücüm olsa onu almalıymışım dıorum. Eger sadece PS3 oynayacaksan , ki zamanla bluray film de izlersin , sd yayın izlemeyeceksen ekran boyutu rahatsız etmıor , çunku hd ! Bütçeni ,biraz bekleyip arttırabileceksen minimum 32" olmak üzere Philips modellerini tavsiye edebilirim. Son çıkan Sony lerden bile daha iyi in put lag değerlerine sahip.

Kolay gelsin .

Tesekkur ederim Philips demişsin su TV'yi önerir misin?

http://www.istanbulbilisim.com.tr/PHILIPS_32PFL3614-LCD-TV,10027.html

• quote:

Orijinalden alıntı: daghan_bjk

quote:

Kolay gelsin .

Tesekkur ederim Philips demişsin su TV'yi önerir misin?

http://www.istanbulbilisim.com.tr/PHILIPS_32PFL3614-LCD-TV,10027.html

Biraderim ,

Ben 8000 serisinden 42pfl8404H/12 aldım. Bunu alırken de önce 7000 serisini araştırmıştım , sonrasında 8000 serisine göz diktim. Bu nedenle 5000 ve 3000 serileri hakkında pek bir bilgim yok ama forumda bu serilerle ilgili başlıklar mevcut .

Bu arada her yazımda neredeyse belirtiorum ama, sana da sölemiş olayım yine. Çoğu kimse philips modelleri ile sony modellerini karşılaştırarak karar vermeye çalışıor. Tıpkı benim de başlarda yaptığım gibi. Ancak dikkat edilmeli ki Sony ve Philips in muadil modelleri arasında ciddi bir fiyat farkı var. Ben aldığım sırada 42" phil 8404 ile 40" sony ex 500 arasında 450 - 550 TL arasında fark vardı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.