bir de dinlediğim müzik türü trance-techno-r&b buna göre mx760 mı en iyisi ?
Earbud konusunda Yuin'i tek geçiyorum. Büyük kulak-üstü kulaklıklarla yarisabilecek kulakliklar uretiyor.
quote:
Orjinalden alıntı: feelindivine
Earbud konusunda Yuin'i tek geçiyorum. Büyük kulak-üstü kulaklıklarla yarisabilecek kulakliklar uretiyor.
dostum duydum onları ama türkiyede yok.ebay işinede girmek istemiyorum o yüzden seçenekler aasına koymadım.
mx760 ile mx500 ü kullananla karşılaştırabilir mi? özellik olarak aynı duruyorlar hatta mx500 ün hassasiyeti daha fazla.ancak mx760 bunu mid-tiz dengesi ve müthiş baslarla kapatıyor sanırım.doğru mudur?
evet mx500 bass olarak çok geride.Basslar daha geri plandadır.
o zaman istanbula döndüğümde bir mx760 alacağım sanırım
Hocam mx760 kullanıyorum. Mx500 kullanmadım yani karşılaştırma yapmam pekte doğru olmaz. Sonuçta üst model demek her zaman daha fazla memnuniyet anlamına gelmiyor. Ama şunu mx760 için şunu belirtebilirim, kendi sınıfındaki kulaklıklarla karşılaştırırsan alınabilecek kulaklıkların başında gelir.
quote:
Orjinalden alıntı: xxxO o zaman istanbula döndüğümde bir mx760 alacağım sanırım
cx300 alabilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: _BeatboX_
cx300 alabilirsin
arkadaşım konu başlığını okuyupta cevap vermelisin bence earbud diyor.
quote:
Orjinalden alıntı: thetrooper00
Hocam mx760 kullanıyorum. Mx500 kullanmadım yani karşılaştırma yapmam pekte doğru olmaz. Sonuçta üst model demek her zaman daha fazla memnuniyet anlamına gelmiyor. Ama şunu mx760 için şunu belirtebilirim, kendi sınıfındaki kulaklıklarla karşılaştırırsan alınabilecek kulaklıkların başında gelir.
quote:
Orjinalden alıntı: xxxO o zaman istanbula döndüğümde bir mx760 alacağım sanırım
hocam sen diğer forumlarda kulaklığın malzeme kalitesinden şikayetçisin bu konuda fikirlerinide söyler misin korktum biraz.
quote:
Orjinalden alıntı: xxxO Hocam sen diğer forumlarda kulaklığın malzeme kalitesinden şikayetçisin bu konuda fikirlerinide söyler misin korktum biraz.
Hocam doğru ses kalitesi her ne kadar iyi olsada, malzeme kalitesi konusunda sorunlar var yeni mx serisinde. Daha öncede forumda belirtilmişti kullanan kişiler tarafından. 1 kez metan'a değişime gönderdim sorunsuz anında değişim yapıldı. 2. si olmaz umarım. yeni mx serisi için genel sorun, kablodan kaynaklı temassızlık problemleri olabiliyor. Ama metan garantili ise değişim konusunda sorun olmaz en azından bu güvencesi var. Gerçeği söylemek gerekirse metan mağduriyet yaratmıyor bu konuda. Kulaklığın dış malzeme, jack kalitesi falan dersen tatminkar düzeyde ama kablo konusunda başıma gelenlere dayanarak aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
ses kalitesi konusunda da bir arkadaş basslar denildiği gibi iyi değil falan demiş. ben bass ağırlıklı seviyorum ama mid-tizleri de yutmadan tabiki.fiyatının hakkını veriyormu gerçekten bu konuda ?
arkadaşlar aldım mx760'ı bugün mediamarkt'tan 65 ytlye.ilk izlenimlerim baslar gayet güzel ama ses biraz booğuk o da burn in olmadığındandır sanırım.açıldıkça izlenimlerim yazarım.
quote:
Orjinalden alıntı: sessiz prens
arkadaşlar aldım mx760'ı bugün mediamarkt'tan 65 ytlye.ilk izlenimlerim baslar gayet güzel ama ses biraz booğuk o da burn in olmadığındandır sanırım.açıldıkça izlenimlerim yazarım.
k.bakmayın abimin adından yazmışım dediğim gibi işte.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme