Şimdi Ara

Bütçeye göre Mouse - Mousepad - Klavye Tavsiyesi (Güncel) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.978
Cevap
51
Favori
72.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Makro kullanımın ne önemi var ? Yani makro kullanımına göre mouse seçimi nasıl değişiyor ?
    Ve rival 300'ü neden deathadder'a tercih ettiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batmanlı Betmen -- 6 Haziran 2016; 13:42:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Loner

quote:

Orijinalden alıntı: ObtObt

Mouse'un kablosuz ve hakiki bir oyuncu mouse'u olması beni çok cezbetmişti ama sağlık olsun. Zaten internetten bakıp ta ne zaman bir ürün beğensem hep üretimden kalkmış ürünler oluyor. Geçenlerde de görseldeki Logitech MediaPlay mouse'a sarmıştım ama onun da sonucu hüsran oldu. Ürün nerdeyse tarihi eser çıktı. Şöyle biraz farklı estetik ve fonksiyonlu bir şey olsun diyorum ama olmuyor malesef.

Logitech MediaPlay Cordless Mouse: (Böyle bir cihazın üretimi neden durdurulur, anlamak güç. Aynı şekilde Asus ROG GX810'un da üretiminin durdurulması gereksiz.)

Bütçeye göre Mouse - Mousepad - Klavye Tavsiyesi (Güncel)

Mouse için son olarak Asus WT425/465 veya Logitech M525/M560 düşünüyorum. Yardımlarınız ve zahmetinizden ötürü teşekkür ederim. Mousepad'i almayı düşünüyorum. PayPal'ın kaldırılmasının bi' zararı olur mu acaba?

Paypal'ın kaldırılmasının bir etkisi olmaz. Multimedia mouse modelleri arıyorsan Logitech'in Mx serisini tavsiye ederim.

Güzel mouse ama fiyatı biraz pahalı geldi hocam. Alternatif modellere bakıyorum şimdilik.

• iyi günler 80 lira civarı mouse düşünüyorum aslında klavyede aynı şekilde,genelde çizim yapıyorum oyun da fps çoğunlukla,bu everest mouse felan çok mu dandik acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HedoTurkoglu

iyi günler 80 lira civarı mouse düşünüyorum aslında klavyede aynı şekilde,genelde çizim yapıyorum oyun da fps çoğunlukla,bu everest mouse felan çok mu dandik acaba ?

Evet çok dandik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Loner kullanıcısına yanıt
    o zaman max 150 liraya mouse+klavye ne öneriyorsunuz?
  • quote:

o zaman max 150 liraya mouse+klavye ne öneriyorsunuz?

Mouse olarak Bloody A9 - Bloody V3 - Logitech g300s

Klavye olarak Logitech g103 - Zalman k400g - Logitech g105

http://urun.n11.com/klavye-ve-mouse-setleri/a4-tech-bloody-b2100-usb-tr-q-klavye-mouse-set-P48811006 set olarak bu nasıldır dediğiniz mouse sanırım içindeki,klavye hakkında bilgim yok.Bide bu macro lar felan nedir ekstra ücret vermeler felan öyle şeylere hiç gerek duymam işimi duzgun gorsun yeter
  • quote:

http://urun.n11.com/klavye-ve-mouse-setleri/a4-tech-bloody-b2100-usb-tr-q-klavye-mouse-set-P48811006 set olarak bu nasıldır dediğiniz mouse sanırım içindeki,klavye hakkında bilgim yok.Bide bu macro lar felan nedir ekstra ücret vermeler felan öyle şeylere hiç gerek duymam işimi duzgun gorsun yeter

Tavsiye ederim f/p ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: orhunerkan

Makro kullanımın ne önemi var ? Yani makro kullanımına göre mouse seçimi nasıl değişiyor ?
    Ve rival 300'ü neden deathadder'a tercih ettiniz ?

Hocam her ayrıntıya takılmayın. Makro kullanmanın önemi sana bağlı. Kullanıyorsan makrolu mouse tercih edeceksin. Kullanmıyorsan sana kalmış. Rival 300 Deathadder'e göre daha iyi bir sensöre sahip.
    Cevap için teşekkürler. Deathadder makro kullananlar sınıfına mı giriyo ?

• Evet yazılımı sayesinde makro yapabiliyorsunuz.
    Listeye deathadder yazmayınca bi sormak istemiştim teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: orhunerkan

Listeye deathadder yazmayınca bi sormak istemiştim teşekkürler

Deathadder alacaksanız şunu göze alın. Malzeme kalitesi pek iyi değil. Kısa sürede yıpranıyor. Onun dışında sıkıntı yok.
    Tamamdır tekrar teşekkürler.

• Hocam yorumlara baktım ama yine de sana da sorayım dedim. Elime ne çok büyük ne çok küçük. Claw tipinde takılıyorum şu andaki mouse um ile. Sağ el kullanırım ve makroyu çok kullanmam ama olursa da fena olmaz hani. Genellikle moba ve fps arasında takılıyorum. Yaklaşık 150 lira bütçe ayırdım mouse a. Önerileriniz arasından steelseries rival ile razer da arasında kaldım. Amazondan şunu buldum.http://www.amazon.com/Razer-DeathAdder-Chroma-Multi-Color-Ergonomic/dp/B00MYTSDU4/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1465253344&sr=1-1&keywords=deathadder+chroma siz ne düşünüyorsunuz ? Yada bana başka bir mouse mu önerirsiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: embriyo_terk

Hocam yorumlara baktım ama yine de sana da sorayım dedim. Elime ne çok büyük ne çok küçük. Claw tipinde takılıyorum şu andaki mouse um ile. Sağ el kullanırım ve makroyu çok kullanmam ama olursa da fena olmaz hani. Genellikle moba ve fps arasında takılıyorum. Yaklaşık 150 lira bütçe ayırdım mouse a. Önerileriniz arasından steelseries rival ile razer da arasında kaldım. Amazondan şunu buldum.http://www.amazon.com/Razer-DeathAdder-Chroma-Multi-Color-Ergonomic/dp/B00MYTSDU4/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1465253344&sr=1-1&keywords=deathadder+chroma siz ne düşünüyorsunuz ? Yada bana başka bir mouse mu önerirsiniz ?

Steelseries Rival 300 sizin elinize büyük geleceği için deathadder chroma seçin. Ama bana kalırsa Logitech g303 alın derim.

Teşekkürler yorumunuz için. Ürünleri vatanda falan bir deneyip ona göre karar vereceğim sonra indirim takip edeceğim. Şu anda amazonda sadece %7lik bir indirim var. Biraz daha azalmasını beklemek daha iyi olur sanırım.
  • Hocam kulaklık tavsiyesi de yapıyor musunuz ?

• Evet ; kulaklık - mikrofon - mouse - mousepad - klavye tavsiyesi yapiyorum.

Hocam yine gaming özellikle fps için
    G930
    Kraken
    H2100 arasından bi öneri de bulunur musunuz ? Ve mümkünse nedenini de yazar mısınız ? Günlerdir araştırıyorum ilk başta hiç düşünmeden g930 alırım diyodum sorun yaşayan internette çok insan var. Çevremdeki arkadaşlarımda hiç sorun yaşamamışlar çok fazla öneriyorlar kafam allak bullak oldu

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.