Şimdi Ara

Bütçeye Göre Şehir/Yol Bisikleti Tavsiyeleri (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.963
Cevap
64
Favori
191.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Xaero

SU AMMACOYU ALAN KİMSE YOKMU?

alan yokmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Show_Me

ben salkano city sport 40 siparişini verdim. bekliyorum. şahsen çok beğendim. 24 vites ve benim gibi istanbul şartlarında şehir içinde veya arada sırada dağda ormanda süreceğim diyorsanız öneririm. kilitlemeli maşa olduğu için ihtiyaca göre sabit duruma getirirsin düz yolda yada engebeli yollarda açarsın amortisörü. fiyatı 860 yazıyor ancak 750 ye kadar fiyatları düşürebiliyorlar.

Ben de bir iki ay içinde cs40 almayı düşünüyorum. Bu indirimi bir iki ay gibi küçük taksitlerde ya da kartla tek çekimde de yapıyorlar mı yoksa elden nakit paraya mı yapıyorlar?
    Gidip hiç pazarlık yapmadığım için ona göre kendimi önceden hazırlıyım diyorum :) Yazın yatan 3 aylık krediyi bisiklete harcamayı planlıyorum da :)

• quote:

Orijinalden alıntı: oarsiyuen

Ogrenci oldugum icin fiyatlar bana biraz uçuk geldi. Acaba maksimum 300e kadar alabileceğim birsey yok mu önerebilecegin ? Yoksa en ucuz önerebilecegin ilk mesajindaki hb'deki modeller mı ?

300'e aldıkların pek işe yaramaz sen ona 100 daha ekleyebilsen ekle shimano ekipman almaya bak veya şöyle birşey var
    www.n11.com
    Dağ Bisikleti & MTB Modelleri & Fiyatları - n11.com
    http://www.n11.com/salcano-excel-26-jant-bisiklet-P23411967
    çelik olmasına ragmen ağırlığı 14 kg ama kullanılan malzemeler kalitesiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: amet42

quote:

Orijinalden alıntı: Show_Me

ben salkano city sport 40 siparişini verdim. bekliyorum. şahsen çok beğendim. 24 vites ve benim gibi istanbul şartlarında şehir içinde veya arada sırada dağda ormanda süreceğim diyorsanız öneririm. kilitlemeli maşa olduğu için ihtiyaca göre sabit duruma getirirsin düz yolda yada engebeli yollarda açarsın amortisörü. fiyatı 860 yazıyor ancak 750 ye kadar fiyatları düşürebiliyorlar.

Ben de bir iki ay içinde cs40 almayı düşünüyorum. Bu indirimi bir iki ay gibi küçük taksitlerde ya da kartla tek çekimde de yapıyorlar mı yoksa elden nakit paraya mı yapıyorlar?
    Gidip hiç pazarlık yapmadığım için ona göre kendimi önceden hazırlıyım diyorum :) Yazın yatan 3 aylık krediyi bisiklete harcamayı planlıyorum da :)

hocam ben istanbulun altını üstüne getirdim en uygun yapan yer 770 e düşüyor (860 katalog fiyatı x %10 iskonto= 770) aradım taradım sadece bir yer yüzde yirmi iskonto yaptı ümraniye yön avm var merkezde orası. 685 tl ye sipariş verdim. herhangibir yön avm varsa git konuş bence ;) genelde city sport 40 mağazada bulunmuyor ama hemen bisiklete binicem dersen yine 770 i gözden çıkaracaksın çünkü bir buçuk hafta sonra siparişler üretilecek salcano fabrikadan :((((

• Hocam şu Ümit Hacker 2818 modeli bir çok yerde satılıyor ama jant ve kadro bilgisini hiçbirisi yazmamış, web sitesinde de bilgi yok bu model standart mı acaba sizin bilginiz var mı? Birde bunun 2618 Hacker olan modeli var sanırım 2818 28" jant 2618 olanıda 26" jant.

Edit: Ümit bisiklete attığım maile cevap vermişler, Hacker 2818 modeli 28" jant, 18" kadro boyu ve 15 kg ağırlığındaymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be_Yourself -- 30 Nisan 2014; 16:17:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

Hocam şu Ümit Hacker 2818 modeli bir çok yerde satılıyor ama jant ve kadro bilgisini hiçbirisi yazmamış, web sitesinde de bilgi yok bu model standart mı acaba sizin bilginiz var mı? Birde bunun 2618 Hacker olan modeli var sanırım 2818 28" jant 2618 olanıda 26" jant.

Edit: Ümit bisiklete attığım maile cevap vermişler, Hacker 2818 modeli 28" jant, 18" kadro boyu ve 15 kg ağırlığındaymış.

kendime city fun 70 almaya karar verdim. Arkadaşım için excel bakıyoruz ve bir bayii aradım elinde var mı diye sorduğumda ben o modeli satmıyorum, bence o modelden de almayın zaten dedi. dedim o kadar mı kötü, ben satmıyorum oradan hesap et dedi. 300 tl ye göre gerçekten kötü bir bisiklet mi ? çok mu üzer, ne bileyim vites takımı 1-2 sene filan götürmez mi ? sonuçta profesyonel olarak kullanmayacağız sadece hobi maksatı ile.

• quote:

Hocam şu Ümit Hacker 2818 modeli bir çok yerde satılıyor ama jant ve kadro bilgisini hiçbirisi yazmamış, web sitesinde de bilgi yok bu model standart mı acaba sizin bilginiz var mı? Birde bunun 2618 Hacker olan modeli var sanırım 2818 28" jant 2618 olanıda 26" jant.

181 boyundaki birine 18" olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oarsiyuen

quote:

kendime city fun 70 almaya karar verdim. Arkadaşım için excel bakıyoruz ve bir bayii aradım elinde var mı diye sorduğumda ben o modeli satmıyorum, bence o modelden de almayın zaten dedi. dedim o kadar mı kötü, ben satmıyorum oradan hesap et dedi. 300 tl ye göre gerçekten kötü bir bisiklet mi ? çok mu üzer, ne bileyim vites takımı 1-2 sene filan götürmez mi ? sonuçta profesyonel olarak kullanmayacağız sadece hobi maksatı ile.

Excel'in n11 satış fiyatı kargo dahil 299 lira, mayıs 12'de çek satış bölümünden 100 liralık indirimi 50 liraya alırsanız bisikleti 249 liraya mâl etmiş olursunuz. Arkadaşınıza ne derece uyar bilmiyorum ama bu bisikletin kadro boyu standart 16" alırsanız bunuda göz önünde bulundurun. Aliminyum olmamasına ragmen bisikletin toplam ağırlığı ise yaklaşık 14 kg falan bu bazı aliminyum modeller ile neredeyse aynıdır. Ayrıca V fen ve amorsitörsüz olmasıda bir artıdır ama parçaları o kadar adidir ki alan kişiyi masrafa sokmadan ne kadar gider bilmiyorum. 300 liraya bu bisikleti alacağınıza 1 sene sonra masraf yapacağınızı hesaba katarak shimano parçalardan oluşan bir bisiklet bakmanızı tavsiye ederim, tabi bu işler bütçe meselesi bütçeniz eğer buna yetiyorsa bunu alın size kalmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: ef-e-ren

quote:

181 boyundaki birine 18" olur mu?

Olabilir ama bayiye gidip denemenizde fayda var.
  • excel modelini büyük ihtimalle "hi-ten" yani çelik kadrolu (gövde) olduğu için satmıyordur. şu anda bisiklet alırken herkes "alu" yani alüninyüm kadroları tercih ediyor. bunun sebebi daha hafif olmaları, çelik gibi kışın yatarken paslanmamaları, uzun seneler şekillerini kaybetmeden kalabilmeleri, daha rijit olmaları. city fun 70 de alu kadrolu mesela...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlıkla pek ilgilenemedim, yoğun bir süreçteydim. Bitmiş de sayılmaz ama sorular varsa yardımcı olayım arkadaşlar kıt bilgimle. :) Yardımcı olan diğer arkadaşlara da çok teşekkür ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Başlıkla pek ilgilenemedim, yoğun bir süreçteydim. Bitmiş de sayılmaz ama sorular varsa yardımcı olayım arkadaşlar kıt bilgimle. :) Yardımcı olan diğer arkadaşlara da çok teşekkür ediyorum.

Hocam bugün 3 kişi bisiklet surdunuz mu? Migros un orada bekliyorlardı.

• Hayır sürmedim. Toplanma yerimiz %99 ihtimalle Kentpark'taki değirmenin önüdür.

Ben de önümüzdeki haftadan itibaren İstanbul'a yerleşeceğim için bundan sonra da görmeniz mümkün olmayacaktır hocam. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Hayır sürmedim. Toplanma yerimiz %99 ihtimalle Kentpark'taki değirmenin önüdür.

Ben de önümüzdeki haftadan itibaren İstanbul'a yerleşeceğim için bundan sonra da görmeniz mümkün olmayacaktır hocam. :)

Kenparkta ki toplanmaya biliyorum. Öyle grubu görünce sizde varsinizdir diye tahmin etmiştim. Neyse hayirli olsun.

• arkadaslar forumu bastan sona okudum. düşündüğüm bir kaç model var.

Claudbutler Oxford 700

Ammaco CS200

ve fiyat olarak biraz daha kendimi zorlayarak carraro grande 702

amacım hafta sonları arkadasımla gezmek.genelde sehir içi kullanım
    carraro modelini bayide gördüm kalitesi hosumuza gitti ve fiyat olarak peşin 570 tl fiyat aldık.
    diğer iki modeli görme sansım olmadı.
    sizce hangisini almalıyım?
  • Hocam selamlar öncelikle ben fikrimi değiştirdim dağ bisikletinden şehir bisikletine geçmeye kadar verdim max 750-800 liraya uzun yolda turlarda ve okula gidip gelirken falan durebileceğim bisiklet arıyorum yağmurda çamurda da sürerim sıkıntı yok bana ne önerirsin hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mrb, boyum 170 cm, bacak boyum 91 cm, şehir bisikleti almak istiyorum, 750 Tl ye kadar ödeyebilirim, Erenköyde yaşıyorum, sahil yolunda kullanmanın dışında, çarşıya pazara da gidebileceğim bir model önerebilir misiniz?

• Kawasaki Patrol 1 yıllık bisiklet ikinci elde en fazla kaç lira eder?

• Hocam 750 tl ye göre hem yol için hem de dağ için kullanılabilecek bir bisiklet önerebilir misiniz?
  • Breakage kullanıcısına yanıt
    Dağ derken, nasıl bir ortam?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.