Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
4
Favori
3.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nonameaccount -- 20 Ağustos 2024; 19:5:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen gerçekten sorunlu, egoist birisin.

1. Periferik yayma incelemek ile histoloji preparatlarının alakası nedir? Alakasız konuları bağlıyorsun.
    2. Periferik yayma öğrenmek elbette güzel, fakat gerçek hayata dönelim. Alakalı bir branşta asistanlık yapmadığın sürece üzgünüm ki bir daha periferik yayma incelemeyeceksin. Çünkü bunun için ya zamanın olmayacak ya da gerekli mikroskobu bulamayacaksın.
    3. Soruya hala cevap vermedin, mesane epiteli incelemek sana meslek hayatında ne katacak? Mikroskop olmayan yerden mezun olmuş birisi mesane epiteli incelemedi diye klinik pratiğinde ne eksilecek, senden ne farkı olacak?

Yazdıkların zerre umurumda değil, milleti yanlış yönlendiriyorsun önemli olan bu. Kendi hayal aleminde yaşıyorsun dediklerinle pratiğin uzaktan yakından alakası yok. Yazık gerçekten sana

//Aslında yazmayacaktım ama hadi merakını gidereyim, mezun olduğum üniversitede kişi başı bir adet mikroskop düşüyordu. Peki bana bunun mesleki olarak katkısı ne? Neredeyse kocaman bir hiç. O preparatları unutsam ne unutmasam ne..

• Haklı.Kadavra,mikroskop sayısından fln önce yukarıda yazılan soruların cevabını öğrenmeye bakın en önemlileri onlar düzgün tercih yapmazsanız üniversite hayatınız zehir olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thatisreal -- 19 Temmuz 2024; 19:2:44 >
  • Son komitemizde ful çıkmış bakarak sınava girmeyi düşündüm öyle de yaptım. Meğer bizim affedersiniz şey öğrenciler de hocalara "hocam siz de hep çıkmış soruyorsunuz, yoksa bir şey bilmediğinizden mi" demelerinden ötürü son 3 komiteye feci sordular. Son komitede kollu bacaklı sorular geldi.

:D, şöyle ki üst ve alt dönem sınav ortalamaları 70-65 gelirken bizimkilere 50-55 arası geliyordu.

Sizin de dediğiniz, son komitede çıkmış baktığım için, şıklarda yeni olan "hangi şık x ler ile ilgili yanlıştır doğrudur, öncülşü sorular vardı"

Lafın özü üniversiteyi iyi seçin. Sonra da sınıf arkadaşlarınızın iyi olmalar için dualar edin.

Lafın özü,

• fettah7ve7 kullanıcısına yanıt

cidden a. au şovmeni instagrama yazmış bir de. çıkmış olmaması daha iyi öğrenmemiz gerekiyor diye. ulan anana sövdürmek mi istiyorsun* amacın ne oğlum senin? bu ****lar allah bilir hocalara da yağlanır. korkunc au

• Ne???????

Mikroskop sayısı önemli degil mi? Haftada 2-3 gün zaten labda olacaksınız, eksik mikroskopu olan yere de gitmeyin

O mesane epitel hücresinin değişimi epitelini görmemek, myelofibrozisli bir hastanın kanında lökoeritroblastik tabloyu orada görmemek mi olur

O mikroskop size ait olacakokudugunuz yıl boyunca istediğiniz hwr şeye bakacaksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 19 Temmuz 2024; 21:56:41 >
  • Zıpzıp yine boşunu yapmış

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • M540 kullanıcısına yanıt

Boş falan değil hiç yil olmuş 2024 ve devlet her öğrenci başına yüklü ödeme yapmasına rağmen okulun 3-5 öğrenci başına bir mikroskop vermesine tepki koydum diye mi boş oluyor. 

Ve ders de okulda öğrenilmez, öncesinde hazırlığını yapacaksın konu ile ilgili başlığı uptodateden bir okuyacaksın sonra da ross a bakacaksın en.sevdigim kitaplardan sonra da laba gelince de o epitel kendin bulup her yapısıyla öğrenmeye calisacan

Öyle ucundan 1 saniye baktım gectim de olmaz onun akılda kalıcılığı mi olur

70 yaşına gelsem de histoloji labindaki hiçbir preparati unutmam bir daha

.

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

Hocam hayalimde seni dr house olarak tasvir ediyorum. Eminim gerçek hayatta da benziyorsunuzdur

• randyrhoads7 kullanıcısına yanıt

Ders öncesi konuya bakmadan gelinmez, zaten tıpın anlaşılması güç olan bir dili var iyice zorlaştırırsiniz

• Hocam bugun bir uninin dekan yardimcisiyla konustum. Akreditasyonu olan universitelerde cok cikmis sorulmaz denetime tabii tutuluyorlar dedi. Dogruluk payi nedir acaba

• nonameaccount N kullanıcısına yanıt

Daha tip yazmadan kafayi yedim hocam. Tip okuma fikri cok korkutmuyor da tasrada 6 yil yasama fikri cidden göz korkutuyor

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

ANKARATIPLI eskiden aramız iyidi sen bozdun.

• çıkmış sorular sorulmamalı, bu ne la ehliyet sınavına mı giriyorsunuz

• Kanka 6 sene cikmis ezberleyip 100k maas aliyorsun daha ne

• nonameaccount N kullanıcısına yanıt

Sizin hangi üni hocam

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.