Şimdi Ara

. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
4
Favori
3.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam mesaj attım bakabilir misisnz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hangi üniv söyleyin ismini de kimse tercih etmesin boş kalsın.

• nonameaccount N kullanıcısına yanıt

?

• quote:

Orijinalden alıntı: nonameaccount

Bu mesaj silindi.
    Yapma be hocam üzüldüm.Discorddan çıktın mı sen

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ev arkadaşlarım geçtiler ama iyi çalışmamışlardı 2 de

Bişe olmaz tıp okuyon 10yılda bitir gene doktorsun

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

Gördün ne değişti hayatında ?

İleride mikroskopta mesane epiteli mi inceleyeceksin?

Başlıktaki arkadaş daha 2. sınıftan gerçeklerin farkına varmış tebrik ederim.

• SalimAydogdu kullanıcısına yanıt

Görende senin doktor olduğunu sanacaklar alt tarafı internlugunu yeni bitirmiş birisin ve muhtemelen de çok rahat gecmis internlugun yazdıklarından belli oluyor

Bize hematolojide full mikroskopla ileydi işimiz, hastaların periferik yapmaları gelir biz bakıp sonucunu çıkarırdık

Ama senin internluk rahat geçmiş periferde ve mikroskop yetersiz universitedesib muhtemelen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 4 Ağustos 2024; 1:31:54 >
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

Sen gerçekten sorunlu, egoist birisin.

1. Periferik yayma incelemek ile histoloji preparatlarının alakası nedir? Alakasız konuları bağlıyorsun.
    2. Periferik yayma öğrenmek elbette güzel, fakat gerçek hayata dönelim. Alakalı bir branşta asistanlık yapmadığın sürece üzgünüm ki bir daha periferik yayma incelemeyeceksin. Çünkü bunun için ya zamanın olmayacak ya da gerekli mikroskobu bulamayacaksın.
    3. Soruya hala cevap vermedin, mesane epiteli incelemek sana meslek hayatında ne katacak? Mikroskop olmayan yerden mezun olmuş birisi mesane epiteli incelemedi diye klinik pratiğinde ne eksilecek, senden ne farkı olacak?

Yazdıkların zerre umurumda değil, milleti yanlış yönlendiriyorsun önemli olan bu. Kendi hayal aleminde yaşıyorsun dediklerinle pratiğin uzaktan yakından alakası yok. Yazık gerçekten sana

//Aslında yazmayacaktım ama hadi merakını gidereyim, mezun olduğum üniversitede kişi başı bir adet mikroskop düşüyordu. Peki bana bunun mesleki olarak katkısı ne? Neredeyse kocaman bir hiç. O preparatları unutsam ne unutmasam ne..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SalimAydogdu -- 4 Ağustos 2024; 1:53:22 >

Bende de öyle oldu hem mezuna kaldım hem deprem dönemi diye sınıfta kaldım başka tıplar sınıf geçirdi deprem dönemi bizimki gene online olmadı baya zaman kaybettim ben de diğer bölümlerde okuyan arkadaşlarım 3-4.sınıfa geçti ama napalım

• LinkedIn e kendi puanını ekleyen biri mi bana mi egoist diyor

Sana güler geçerim

. 

Not: 2 yıl da sınıfta kalmışsın belli oluyor mikroskopi, lab/pratik dersleri önemsiz diyenden beklenilen sonuc . 

Sqna kalsa okula gitmeden diploma alalım da dersin. 

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 4 Ağustos 2024; 2:39:52 >

• Eleman beni bloklamış, gerçekten komedi...

Gitmiş stalklamış ya inanılmaz gerçekten. Linkedin ne zaman açtığımı bile hatırlamıyorum, büyük ihtimal üniversiteye ilk girdiğim zaman. Hadi ne zaman açtığım önemsiz konuyla alakası ne?

2 sene sınıfta kalmadım ek olarak, 1 yıl kaldım. Onda da yurtdışına gittiğim için uzattım, mikroskop ve lab dersleriyle alakasını pek çözemedim ben. Hala sana yönelttiğim sorulara cevap vermiyorsun, alakasız yerlerden saldırıp sonradan blokluyorsun, ilginç bir vaka

• Amcacım beni artık sal kendi yaşıtların takil

Yine bahaneler yine bahaneler ben de yedim, okulu dondurmak varken 2 yıl sınıfta kalmanın bahanesi de yurtsisina gitmiş çevrendekilere de bu sekilde soylemissindir

İlginç bir vaka ile karşı karşıyayız nickinde ismi yazıyor ve nasıl ismimi bulfun diye şikayet ediyor tuhaf elemanın ve İngilizce almanca İspanyolca ve Türkçe bildiğini söylemiş ama muhtemelen ielts e girse 6yi bile gecemeyecek

Seni daha önce bloklamamakta ahmaklık etmisim

Elemanin tuhaf olduğunu gösteren

https://forum.donanimhaber.com/genclik-kamplari--105811231

Amcacım 30 yaşına gelmişsin 23 yaşındaki gençle alıp veremediğin ne hadi git işine amca

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 4 Ağustos 2024; 3:13:23 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.