Şimdi Ara

Butik İsmi Arıyoruz ( 30 $ lık Steam Oyun Ödüllü ) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
402
Cevap
3
Favori
59.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    butik net
    e-butik

edit: şimdi aklıma geldi "butik matik" olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZaXesoX -- 8 Ağustos 2014; 0:45:32 >
  • WebButik

www.webbutik.com

Butik İsmi Arıyoruz ( 30 $ lık Steam Oyun Ödüllü )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedlEyel -- 8 Ağustos 2014; 0:53:43 >
  • butikla

www.butikla.com iyi gibi
  • B Butik
    Butik Sokağı
    Butik Şehir
    Moda Butik
    Deka Butik
    Nü Butik
    Zevk Butik
    Sezik Butik
    Boutik

:D bu yani :D
  • Otantik Butik
  • Kardeşler Butik D:DAE
  • Butick

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Butik Hane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnmklvym -- 8 Ağustos 2014; 9:23:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutkara86

Herkese teşekkürler arkadaşlar 2 isim arasında gidip geliyoruz. biri konu dışı özel mesajla belirtildi biri de dün bu sayfadan gelmişti aksam sonuçları aciklayacagiz ve merakla bir isim daha bekliyoruz devamm... GOGOGO

benimkiler nasıl ? :D Merak ettim ilginizi cekti mi acaba diye :/
  • the butik,ButikEvi
  • az önce aklıma geldi ve sıcağı sıcağına sizlere sunuyorum

angel boutique
  • Benim tavsiyem " mehirbutik " ismini kullanmanızdır.
    Alan adı olarak da uygun kimse çalmazsa tabi :)

Mehir nedir?
    Mehir ; İslam Hukuku'nda erkeğin evlenirken kadına verdiği veya vermeyi taahhüt ettiği para veya maldır. Mehir kadının malvarlığına dahil olur ve üzerinde dilediği tasarrufta bulunabilir. Dört hukuki mezhep tarafından kabul edilmiştir.
    Mehir, evlenen kadının hakkı olan mal veya paradır. Bunun azı veya çoğu için kesin bir sınır yoktur. Herkesin imkânına göre değişebilir. Evlenmeden önce peşin verilebileceği gibi, evlendikten sonra da verilebilir. Erkeğin evlendiği kadına mehir ödemesi vaciptir. Mehir, kadının öz hakkıdır ve onun rızası olmadan kimse onu harcayamaz.

Mehir Başlık değildir ve başlık parası olarak da düşünülemez çünkü Mehir evlenen kız yada kadının eşinin ölmesi, boşanması, vs.vs. durumlarda Bayanın hayatını sürdürebilmesi için verilir.

Başlık parası ise eski bir adet olmakla beraber özünde olması gerekenden günümüzde uzaklaşmış bir adettir.
    Başlık parasının özü maddi imkanları olmayan Kız tarafının Erkek tarafından aldığı tüm parayı evlenecek kıza yapacağı masraflar, Düğün masrafları vs.vs. için kullanılır. Fazla kalan olursa bu da Evlenecek kıza düğünde hediye olarak verilir. Yani Kız tarafında hiç bir şey kalmaz ve kız tarafına maddi çıkar sağlamaz..
    Maalesef günümüzde ise Başlık başka şekillerde de kullanılmaktadır.

Alan adı olarak da sorgulama yaptım.
    Mehirbutik.com UYGUN
    Mehirbutik.net UYGUN
    Mehirbutik.tv UYGUN
    Mehirbutik.cc UYGUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siranusta -- 8 Ağustos 2014; 16:16:39 >

• Muhtemelen bunu yazdıktan sonra eksileyenler olacaktır ama yazmadan edemedim..

Abidiggubutik (.com müsait)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekimbebesi -- 10 Ağustos 2014; 22:47:03 >
  • Artyom De Butique

artyombutik.com

• eee hangi ismi buldunuz niye yazmıyorsunuz? burdan fikir alıp kaçanlardan mısınız?
  • Butikçik

• Butik başka tik
  • kapatıyoruz zararına satışlar başladı yazdınmı gerisini boşver .en kral isimden daha değerlidir bu isim
  • Butikçe
  • Hey Butik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.