Hamster kombat'ı kaçırdım diye üzülmenize gerek yok karşınızda yeni oyunumuz Grand Combat var. Bu link ile oyuna hızlı bir başlangıç yapabilirsiniz, üstelik oyun daha çok yeni olduğu için emekleme aşamasında ve şu anda sadece birkaç geliştirme özelliği açık. An itibariyle ise 5 milyondan daha az bir kullanıcı kitlesi bulunuyor. Telegram sayfalarına bakacak olursak başlangıç zamanı 15 Haziran diyebiliriz.
Ek bir bilgi olarak diyebilirim ki destek ekipleri gerçekten çalışıyor, ilk açılış ekranında yaşadığım bir sıkıntıyı telegram kanalından ilettiğimde birkaç saat içinde dönüş yapıp çözüm sundular ve oyuna sıkıntısız bir şekilde giriş yapabildim.
Oyuna başlamak için referanslı link burada.
Oyunun aktif olarak 1 milyondan fazla kullanıcısı bulunuyor, hamster kombat benzeri şekilde işleyişi var günlük kombinasyon ile her gün 5 milyon jeton kazanabilirsiniz. Ayrıca yükseltmeler ile getiri oranını arttırabilirsiniz.
Aşağıda benim gece yarısından sonra giriş yaptığım getiri ve bugünkü kombinasyonu görebilirsiniz. Şu an için tüm kademeleri açabilmek için 10 arkadaş olması yeterli ve oyun içinden arkadaşınıza jeton da gönderebiliyorsunuz.
Oyun içinde takıldığınız bir yer olursa telegram üzerinden iletişime geçebilirsiniz, bu desteği sadece referans linki ile gelenlere yapıyorum.
Dün eşim için samsung marka bir cep telefonu aldım, telefon çift sim destekliyor. Faturasını kontrol ettiğimde sadece bir imei numarasının göründüğünü farkettim. Telefon ile ilgili bir sıkıntı yaşadığımızda teknik servis faturaya bakıp burada bir imei numarası var biz bakmayız diyebilir mi? Bu gibi bir durumla karşılaşan var mı? Ya da aldığım yere gidip faturanın üzerine el ile yazdırıp kaşe mi bastırsam?
Aerocool Aero 800 benzeri kasa tavsiyesi
Usb bellek tavsiyesi
|
Power Supply tavsiyesi [sistem toplandı]
|
.jpeg.rem BB 9000 resim sorunu
|
PCI Sata kart için yardım (Çözüldü)
|
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 514
İkinci El Bölümü Mesajları: 10
Konularının görüntülenme sayısı: 5.511 (Bu ay: 102)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 221 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun