Şimdi Ara

bütün bunlar doğrumu ???? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: __LP__

@BOXO
    Sıralamaya göre değil o charlarında tarzına göre bence.
    Bkz Ch charlar için profesyonellik gerekmiyor.Eu charlar ofansif güçte olduğu için oyuna heyecan kattı.
    Ch'nin ardından İslam veya Hindu gelse belki oyun böyle heyecanlı bir hâl almaz herkes sıkılırdı...

oyun aslında ıpek yolunda gıtmesı lazım ama jm kestırmeden avrupaya varmıs
  • islam defansif olurmu yaw..cihad skili koysalar mükemmele yakın olur..şehir önlerinde bomba filan patlatmak dehşet ötesi..

cümlelerim lütfen yanlış anlasılmasın..ayrıca çeviren arkadaslara teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: murderuo

islam defansif olurmu yaw..cihad skili koysalar mükemmele yakın olur..şehir önlerinde bomba filan patlatmak dehşet ötesi..

ne diyorsun sen ? cihad skili olsada ne demek alaymı ediyorsun.. çocukmusun sen ?

• Nedir bu ?
  • Ya daha fikir aşamasında olduğu ne kadar belli.KSRO da bile böyle bi bilgi yok benim çocuklarım oynarken çıkar anca islam ırkı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

Nedir bu ?

oku üstte yazdıklarımı
  • quote:

islam defansif olurmu yaw..cihad skili koysalar mükemmele yakın olur..şehir önlerinde bomba filan patlatmak dehşet ötesi..

Güzel dedin

Kesin olmamakla birlikte necromancer gibi warlock türü bir buildin geleceğini öğrendim.
    Her zaman dediğim gibi bu oyun 150de uçacak

• quote:

Orjinalden alıntı: Lurtz

quote:

ne diyorsun sen ? cihad skili olsada ne demek alaymı ediyorsun.. çocukmusun sen ?

yavaşş.

iyiki yanlış anlaşılmasın dedim,kimin neresinden anladıgı belli oluyor,olaya mizahi gözle bakmayı öğren evlat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murderuo -- 31 Ocak 2009; 14:40:52 >

• Acaba Ben Bunları Görebilecekmiyim Yada Torunlarım Oynar
  • inş gelir yha hep eu-çin artık ezberledik hangi karakterin ne özellikte olduğunu islam gelirse yeni skiller felan oyun güzelleşir
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Lurtz

quote:

yavaşş.

iyiki yanlış anlaşılmasın dedim,kimin neresinden anladıgı belli oluyor,olaya mizahi gözle bakmayı öğren evlat

öyle bir tarafından anlatıyorsunki, bizde başka tarafımızdan anlıyoruz

• Ya uff siz laf kavgası çıkarın diyemi açtım bu konuyu ben ????
  • işte türkcesi

Bir kere bu fırsatı için, umarım bu yıl Silkroad Online için hayal, İslam güncelleme yayınlanan istiyorum.

4 yarış sro tarihinden başından oldu:

1. Irkı: Çin
    2. Cins: Avrupa
    3. Cins: İslam
    4. Irk: Hint

Beri Çin ve Avrupa'da oldukça zaman var için, bu yıl sonuna kadar (en azından kSRO ve cSRO yakın) entegre yeni bir ırk olduğunu.

Eğer bilinen İşte sro İslam cins hakkında bazı bilgiler,'s (garantisi olmadan tüm bilgiler!)

- Bu, İslam için 1190 sürümü ile uyumludur speculated entegre olacak
    (Güncel ver. cSRO 1137 yılında)
    - Olası Yayın Tarihi: Yaz 2009 için kSRO ve cSRO
    - Belki ile LVL-kapağı 120
    - Sınıflar:
    Çin: allrounder sınıf
    Euro: offensively sınıf
    İslam bir savunma sınıfı
    - Aşağıdaki olabilir zaten şimdi en media.pk2 jestkill ve (çeviri) bulundu:

İslam Karakterler dahi toplamak olabilir. Bu dahi fiziksel veya doğanın sihirli bir temel hedef alıyor. İslam karakterler 4 Silah türleri: kılıç, balta, Katar ve yemin geniuses, toprak, ateş, rüzgar ve su olan sihirli saldırılar kullanın.

Bir vadi dağlarla çevrili bir plato üzerinde bulunan. Bu şehir, bu vahşi hayat içinde, ilk bakışta, normal gibi görünüyor. Ama bir derinliklerinden olarak bandits ve gizli base.

Dungeon: Tower of Babel ve
    Dev bir kule, Tanrı rağmen bulunur. Tanrı'nın gazabı tarafından yok edildi. En aptal insan ve Tanrı karşı rağmen olan kule yeniden çalışıyor değildir.

Monster Listesi:
    Kızböceği Hayalet
    Seopwooin (A Zombie Flemings)
    Butterfly Hayalet
    Yeomwooin (A Zombie Flemings)
    Alev Monkey
    Pokwooin Gun Powder () gibi
    Seopwon (diğer Alev Maymun)
    Yuha saohjeong (A su iblis)
    Yomangnachal (Nachal Flemings)
    Volkanik Mujigi (Flemings Mujigi)
    Nachalseonnyeo (bir kadın canavar)
    Goeanhwasanma (Flamanca Kırmızı Ruh)
    Cheonbong jeopalgye (domuz Ruh)
    Horyeokdaeoh (Tiger büyük beş, kurt ruhun?)
    Hayalet Köpek
    Hwayeomchung aslan (Küçük ateş Beetles)
    Junior Hayalet Köpek (Küçük maymun akılda)
    0 hisse cheolseon
    Daeryeokwoomawang (sığır zindece şeytan? Irgentwas "King of the Sığır ile")

Yeni Öğeler
    Ilerleyin Ghost Monkey
    Su Demon Kaydırma
    Ilerleyin Hayalet Domuz
    Gizemli Monk ÇÖZGÜ Kaman (bana ne olmalıdır istemez!)
    Crimson's kutusu
    Öfke's kutusu
    Hongyeom kutusu
    Kutu zafer

Tarafından verilirse Summoning:

Dagger Muhafız (İslam / Verteitigung)
    Bir asker olarak İslam strongholds bir kaydırma komutu, eingesezt olabilir. The Dagger Güvenlik, ancak nuzt verteitigungs kritik noktaları patrolieren değildir. (Maksimum Dağıtım: Büyük = 30, küçük = 15)

Chakram Muhafız (İslam / Verteitigung)
    Bir asker olarak İslam strongholds bir kaydırma komutu, eingesezt olabilir. The Dagger Güvenlik, ancak nuzt verteitigungs kritik noktaları patrolieren değildir. (Maksimum Dağıtım: Büyük = 30, küçük = 15)

Dagger Muhafız (İslam / devriye)
    Bir asker olarak İslam strongholds bir kaydırma komutu, eingesezt olabilir. The Dagger Patroule Güvenlik Kalenin içinde devriye olduğunu. (Maksimum Dağıtım: Büyük = 30, küçük = 15)

Chakram Muhafız (İslam / devriye)
    Bir asker olarak İslam strongholds bir kaydırma komutu, eingesezt olabilir. The Dagger Patroule Güvenlik Kalenin içinde devriye olduğunu. (Maksimum Dağıtım: Büyük = 30, küçük = 15)

Bu Arabistan (İslami karakteri gelen) dahi toplamak zorunda. Bu davet geniuses ve yoğun olabilir yeni sihirli türlerini öğrenmek için eğitim mücadele edebiliyoruz. İslam karakterler kılıç, pençe (Katar) ve Chakram kullanmak için bir silah olarak yeteneğine sahiptirler. Bu geniuses katmanı 4 Magic Atributte daha: toprak, ateş, rüzgar ve su bulunmaktadır.

COK SAGOLL GOOGLE

• 2009'un yazındamı gelicek yoksa bi varsayım mı ?

• İleride ne gelicek ne önemi var.Şuanın tadını çıkarmaya çalışınGeldiginde konuşulucak şeyler bunlar.
  • yazıyı sanki yine almanca okudum hiç bişey anlaşılmıyoki

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.