Şimdi Ara

Bütün dh sizden rica ediyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a beyler bir çar aldım dün aldım dun bılıyorsunuzki sitede sifre falan filan degısmıodu charı aldıgım kısıye guvenıyorm parasını verdim kafede degstrıdım şifresini emaili yanlıs degıstırmısım sonunu .com yerine .icom yapmısım ticket atma konusunda yardımcı olursanız charda gold premium var gizli soruların hepsini biliyorum özel msn verir yada burdan yardımcı olursanız cok makbule geçer..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j4ckass -- 13 Ocak 2008; 21:46:32 >

• beyler lütfen
  • knight kendi sitesine gir ordan yaparsın
  • bak sana soyle anlatıyım ben baska siteye gırmıyorum zaten zamanında yani dün emaili yanlıs yazdım .....icom die yazdım 'i' war orda siteye online olmaya calısınca aktivasyonu gonder dıyor ama oyle bi mail olmadıgı ıcın gonderemıyor bende mykola gırıp maili degıstıremıyorum tek yapabıldıgım ticket atabilmek bılmem ne bileti gold premium var,goldu olanlara daha fazla yardımcı oluyorlarms lutfen yardım edin..
  • bende ....hotmail.com yazcama homail.com yazmisim premiumda yok ticket attim ama pre olmadigi icin bakmadilar xD gold pre olanlar icin turkce destek hatti var diye biliyorum 1 hafta beklicem ben eger eski msn donmezse baska chra aktarcam mecbur
  • snde msn ini öyle yapmaya çalış .icom yap
  • yapmaya calıstım ama olmuyor sonunu kendin ayarladıgın adresslerin postalrına bakamıyosun '@' sonrasını degıstırınce bakamıyosun outlak mıdır nedir ordan bi posta acılıyor ama orayada hc bı mail gelmıyor kendı msn adresimden icom yaptıgıma mail attım mail flan gelmıyor:S
  • quote:

Orjinalden alıntı: Djmelih

snde msn ini öyle yapmaya çalış .icom yap

sence öle birşey olabilir mi
  • :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.