Şimdi Ara

Bütün günler sıkıcı mı. Ya da ne yaparsak yapalım, hayattan neden zevk alamıyoruz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
2.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: YouR@ck

çünkü gerçek dünyaya geliş amacını unutmuşsun. git bi camiye 2 rekat namaz kıl.

Eskiden namaz kılardım dostum ama şimdi kılmıyorum. Nedeni de iş ortamım. Zaten şu an bulunduğum iş ortamına girdiğimden bıraktım. Namaz vakti geliyor ama ben iş üstündeyim. Namaz kılmaya gitsem bile bakıyorum işlerim yarım kalıyor. Namazdan daha önemli değil elbette ama olmuyordu, yapamıyordum. Ya da kaçırıyordum, kaza yapıyordum. Her insan ömrünün sonuna kadar namaz kılmıyordur sürekli ama kıldığı zamanlar oluyor elbette. Ben de bir gün kılmaya, hiç bırakmamaya ve elbette kılmadığım onca seneki kazalarımı kılacağım inşallah. Neyse, şimdi dini konulara girmeyelim. Ama gerçekten de namaz kılmak, huzur vericidir. Yalnız kıldığın namazı rahat kılamıyorsan o zaman huzursuzluk oluyor galiba.

• Kendine bir hobi bul
  • En kısa zamanda biri bisiklet edin forumlara gir, burada günlük turlar yapan bisikletseverlerle tanış yeni arkadaşlıklar edin ( Bisiklet ve sporla uğraşan adamdan pek kötülük gelmez) bir müddet sonra gel kendindeki değişimi yine buraya yaz.
  • okulumun açılmasına sayılı günler kaldı. Stajım bittiğinden itibaren 1 aylık tatilim vardı, uzun süresini kalacağımı düşünerek harap ettim. Tahmin ettiğim gibi olmadı. Okulun açılacak olması canımı sıkmıyor.

Suan Ankara'dayım. 4-5 gün olmuştur geleli. Uygunsuz hava şartlarından, biraz da benim işime geldiğinden dışarı adımımı dahi atmadım. Düşündüğüm birkaç şey vardı, belli ki olmayacaklar. Burda daha fazla kalıp son günlerimi çürütmemin alemi yok.

Istanbul' da yaşıyorum. Sevgilim yok. Internet ortamında arkadaşlarım var, bu yüzden genelde internet başındayım. Benim de toplasak 2-3 tane gerçek dost diyebileceğim dostum var.

Genellikle yaşıtlarımdan çok, kendimden büyük kişilerle anlaşabiliyorum. Aklıma gelen farklı düşünceleri, çılgınlıkları uygulamaya koymak istediğimde yanaşan pek olmuyor. Elimden geldiğince başka olaylar düşünmeye çalışıyorum. Kendime bir hobi arıyordum, buldum. Simdi biraz cesaretlenmem lazım.

Maddi olarak sıkıntım yok, maneviyattan bahsetmek gerekirse ailemin gösterdiği ilgiden boğuluyorum artık. Kendimi mutlu ettiğim yolu bulduğumda, çevremdekileri de mutlu edeceğimi düşünüyorum.

Suan ciddi anlamda bana destek çıkan tek kişi var. Onun da sadece adı var.

Benimkisi de böyle işte, saplıktan samanlığa geçiş evresi denebilir...

• çünkü ne zaman zevk almak istesen hep aklına takılan şeyler oluyor . ülkemizde o kadar çok sorun var ki . kendimden örnek vereyim . ygs ve lys diye bi illet var. ne yaparsam yapayım çıkmıyor aklımdan. sonrası da ayrı bi olay ne meslek seçsem işsiz kalır mıyım vs. vs. düşünceler var sürekli . basket oynamaktan müthiş zevk alıyorum ama sonbaharda geldi her gün yağmur her gün yağmur, gidebileceğimiz kapalı bi basket sahasıda yok . normal basket sahası olsa yağmurdada oynıcam çokta mühim değil ama bütün sahalarımız ya otopark yada potaya asılsan elinde kalcak türden. paten yapmak istesem adam gibi yol yok kaymak için 10 20 km yol gitmem gerekiyo şehrin bi ucundan bi ucuna . daha da sayarım ama yeter heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ownl

Eğer gerçekten çok sıkılıyorsan Sende wow a başla ve asosyallerin arasına katıl sıkılmazsın korkma :d

+10000

1 sene önce wowu bıraktım wow oynarken hiç bi şeyi kafaya takmazdım cafeye gidecek arkadaşım mı yok?-olmasın ne gerek var ki..

İnsanı rahatlatıyor en azından ama öyle gençlik gibi gelip geçiyor çok da takılmamak lazım bi oyun peşine
  • valla hocam bende şubatta askere gideceğim bol bol dolaşmak istiyorum fakat bir o kadarda kendim çalışmadığım için aileme yük olmak istemiyorum maddi konuda
  • aslında hocam gidicen bi köye yerleşcen ya taken21 arkadaşda açmıştı böyle bi konu saolsun onu şimdi anlıyor gibiyim ne güzel temiz hava,taze yiyecek ohh..
  • Uyuşturucular neden icad edildi sanıyorsun?
  • bu arkadasa noldu acaba hala sıkılıyor mudur
  • arkadaş öldü beyler çok sıkılmıştı bende iyice sıktım öldü işte nefessiz kaldı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.