Şimdi Ara

Bütün İşlemler Tamam CWM Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Her şeyi yaptım B522 den B528'e bir türlü geçemedim , bütün işlemleri sırasıyla yaptım (Root-CWM vs...) telefonun Power + Güç butonuyla işleme bir türlü başlayamıyorum ,http://forum.donanimhaber.com/m_55596662/tm.htm bu konudan istenilen her şeyi yaptım.Yinede ekran olağan üstü hızlı açılıyor ve CWM'ye geçmiyor...

Nerede bir eksiğim var? (En son recovery.img dosyasını değiştirdim root olarak , yine açılmıyor...)

Arkadaşlar lütfen yardım edin.

Yaptığım işlemler sırasıyla :

İlk olarak Hi-Suite ile Root oldum , Imei vs. yedekledim...

2- 2.3.5 için CWM yükleme , en son 5.5.0.4 recovery.img yi attım Root explorer aracılığıyla...

Bu işlemden sonra buna geçeceğim ama CWM açılmıyor (Ses+Power butonu)

Pembe/Mavi Ekran Kilidini Açma Yöntemi (Bu yöntem b522-b526-528 Official Romlarında geçerlidir.)

Bu işlemleri yapabilmek için cwm kurup vereceğim .zipi cwmden hiçbir wipe işlemi yapmadan kurmalisiniz.

• öncelikle şu .zipi indirinizhttp://www.mediafire.com/?l5ja3ficb39bnud

• Ardindan zipi sd kart ana dizinine atiniz

• Telefonu kapatip,ses + ve power tuşlarina basarak açin CWM açilacaktir.

• "İnstall zip from sd card" seçin

• 'choose zip from sd card" seçin (Sd kartiniz büyük ihtimalle görünmeyeceği ve size orda gorunen yer telin dahili hafizasi olacaktir.Cwm ana menüye gelip Advanced>Reboot Recovery secin,telefon cwmde acilacaktir.Simdi yine "choose zip from sd cars seçin sd kartiniz gorunecektir.)

• Ordan " update-B518-bootloader.zip" seçin ve gelen soruya yes diyin.Yüklendikten sonra cwm ana menüden reboot system now seçin tel normal olarak açilacaktir.

Bundan sonra deneme amaçli pembe/mavi ekrani pc üzerinden görebilirsiniz...

Bundan sonra da B528 Sürümünü yükleyeceğim ve ATMEL Fix (Touch Screen sorunu bende de var) ...Tabi CWM sorununu çözebilirsem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LusH -- 24 Ağustos 2012; 16:59:01 >

• Ayarlar/uygulamalardan hizli on yukleme tikini kaldirin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küçücük bir ayrıntı nelere mal oluyor :( , suan kuruyor , inşallah bir sıkıntı olmaz...Çok teşekkür ederim
  • B528 Kurulumu sorunsuz tamamlandı , ATMEL Fix'i kurmak için Android Recovery'i açıyorum ama SD Kart'ı görmüyor şimdide

Hata bu : failed to mount /sdcard (no such file or directory)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LusH -- 24 Ağustos 2012; 17:56:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LusH

B528 Kurulumu sorunsuz tamamlandı , ATMEL Fix'i kurmak için Android Recovery'i açıyorum ama SD Kart'ı görmüyor şimdide

aynı sorunu bende alıyorum siz nasıl çözdünüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalnızlık Senfonisi

quote:

B528 Kurulumu sorunsuz tamamlandı , ATMEL Fix'i kurmak için Android Recovery'i açıyorum ama SD Kart'ı görmüyor şimdide

Dostum android recoverysinde o hatayı alıyorsan , recoveryden çıkmadan sd kartı çıkar tak ve 10 saniye bekle.Daha sonra tekrar Install from sdcart a gir , büyük ihtimal dosyaları görecektir.İnşallah olur , saygılar. :)

• quote:

quote:

quote:

Dostum android recoverysinde o hatayı alıyorsan , recoveryden çıkmadan sd kartı çıkar tak ve 10 saniye bekle.Daha sonra tekrar Install from sdcart a gir , büyük ihtimal dosyaları görecektir.İnşallah olur , saygılar. :)

Tamam hocam hallettim recovery açılmadan sd yi takınca oldu. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ben sadece ses butonlarıyla uyanmayı B528 de bir türlü yapamadım . B526 ya uyumlu ses butonu paketi B528 e olur mu acaba...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben sadece ses butonlarıyla uyanmayı B528 de bir türlü yapamadım . B526 ya uyumlu ses butonu paketi B528 e olur mu acaba...

denemeden bilemeyiz ama olmaz derim ben.Çünkü atmel fix yüklemek için b528 e geçtim ben ,b526 da denemeyin demişti bir arkadaş.

• arkadaşlar yeri değil biliyorum ama konuyu bir türlü bulamadım telefonumda mıuıv5 romu vardı stock roma gerı donecektım stul3 programı ıle yukluyordum stock romu fkat program hata verdı ve telefon oyle gıne kaldı telefonu actım kapadım fakat huawei yazısında kalıyor recovery ekranınada gırmıyor arkadaşlar bı yardımcı olun lutfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.