quote:Orijinalden alıntı: mewluthNe güzel keşke hep bütün kızlar toplansa değil mi?Toplanın toplanın.. KİM TUTAR SİZİİ!!!
quote:Orijinalden alıntı: ***CoNDoR***Toplanın toplanın.. KİM TUTAR SİZİİ!!! Alıntıları Göster siz toplanın ki biz tüfeklenelim.! :)
quote:Orijinalden alıntı: sarinsiz toplanın ki biz tüfeklenelim.! :)Alıntıları Göster avatarina kurban o seylerde ne güzel seyler bir saga bir sola bana kosuyor sankim...
quote:Orijinalden alıntı: altinoktaavatarina kurban o seylerde ne güzel seyler bir saga bir sola bana kosuyor sankim...Alıntıları Göster valla toplansında milletin gözü gönlü açılsın dimi yani
quote:Orijinalden alıntı: i_göçekvalla toplansında milletin gözü gönlü açılsın dimi yaniAlıntıları Göster Bütün kizlar bu kadarmi yoksa biz tongaya dustukte kizmi olduk....
quote:Orijinalden alıntı: mewluthNe güzel keşke hep bütün kızlar toplansa değil mi?quote:Orjinalden alıntı: mewluth Ne güzel keşke hep bütün kızlar toplansa değil mi? sabah sabah yardınız yine ya
quote:Orijinalden alıntı: mercimekquote:Orjinalden alıntı: mewluth Ne güzel keşke hep bütün kızlar toplansa değil mi? sabah sabah yardınız yine ya Alıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: altinoktaavatarina kurban o seylerde ne güzel seyler bir saga bir sola bana kosuyor sankim...Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: altinokta avatarina kurban o seylerde ne güzel seyler bir saga bir sola bana kosuyor sankim...
quote:Orijinalden alıntı: mercimekquote:Orjinalden alıntı: altinokta avatarina kurban o seylerde ne güzel seyler bir saga bir sola bana kosuyor sankim... Alıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: evginddenemeAlıntıları Göster arkadaşlar ayşe nirde siz kimi bekliyonuz bakim şaban durumuna düştük ya
quote:Orijinalden alıntı: ironimperorarkadaşlar ayşe nirde siz kimi bekliyonuz bakim şaban durumuna düştük ya Alıntıları Göster kaçtı quote:Orjinalden alıntı: THENIGHT arkadaşlar ayşe nirde siz kimi bekliyonuz bakim şaban durumuna düştük ya
quote:Orijinalden alıntı: mercimekkaçtı quote:Orjinalden alıntı: THENIGHT arkadaşlar ayşe nirde siz kimi bekliyonuz bakim şaban durumuna düştük ya Alıntıları Göster kızlarrr selam, hadi pişti oynayalım
quote:Orijinalden alıntı: 21CMkızlarrr selam, hadi pişti oynayalımAlıntıları Göster Bu da ne ya kızlar kahvesi mi? Albay kızlar, yüzbaşı kızlar....
quote:Orijinalden alıntı: serseriBu da ne ya kızlar kahvesi mi? Albay kızlar, yüzbaşı kızlar....Alıntıları Göster albay olanı kız degıl arkadasım ama keske olsa (affet affet)
quote:Orijinalden alıntı: Cl@rionalbay olanı kız degıl arkadasım ama keske olsa (affet affet)Alıntıları Göster hadiyin toplanalım erkekleri avlayalım muhahahahah :D
quote:Orijinalden alıntı: çinporseleni hadiyin toplanalım erkekleri avlayalım muhahahahah :DAlıntıları Göster ya bu arada bayan albay var mı forumda
quote:Orijinalden alıntı: Cl@rionalbay olanı kız degıl arkadasım ama keske olsa (affet affet)Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Cl@rion albay olanı kız degıl arkadasım ama keske olsa (affet affet)