Şimdi Ara

Bütün Oyunlar Kasıyo Bi Yardım Edin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bakyaa daha iyidir diyo. niye yabana atıyorsunuz 4650 yi anlamadım

Bence 4650 daha iyidir. Bunuda oc la tamamdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

Hocam yenimi aldınız uzun süredir kullanıyormusunuz. hadi gta4, crysis neysede cod4 te neden kasıyor anlamadım.

Virüs girmiş olabilir. @EmR_3153 nin dediği gibi recovery yapıp tekrar deneyin isterseniz.

bilgisayar yeni kardeş virüs olamaz
  • anladım ayarlar bölümündeyken cod4 te ss alır mısınız bi?
  • quote:

bakyaa daha iyidir diyo. niye yabana atıyorsunuz 4650 yi anlamadım

Bence 4650 daha iyidir. Bunuda oc la tamamdır

aman 4650 ile işim olmaz hd 5830 forever metro 2033 torrentten çekiyorum.tavsiye edeceğin oyun var mı.

• singularity var ona benziyo canavar vs, gerçi ben 2 sinide sevmedim (metro 2033)
    sniper ghost warrior mu neydi onu denedim geçen idare eder oda.
    transformers eh işte
    cm 2010 oyna sararsa iyi vakit yer.
    çıkıyorum şimdilik. geccce gelir belki
    gt320m i öven arkadaşları alalım buraya . sorun neymiş öğrenelim bizde
  • 4650'den daha iyi demedim zaten. 4650'den kötü ama o kadar da kötü bir kart değil dedim. sistemin yeni olsada bence bu kasılmaların tek nedeni virus. ayrıca dururken kasılma yok hareketlerde sağa sola dönerken kasılma varsa bu zaten ekran kartı değil işlemcine daha fazla yük bindiiğini gösteriyor. yarın bi arkadaşımda aynı makineden var ona gidip bakacam takılma oluyormu diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: boraedmit

Katılmıyorum Kartı o kadar da kötü değil kaldı ki ben 4650'de bu oyunları kasma olmadan oynamıştım. bu kart o ayarda olduğuna göre kasmaması lazım.
    quote:

Orijinalden alıntı: GeCCCe

senn ekran kartın çok iyi bi ekran kartı değilki kasması normal bu söylediğin oyunlarda..oyunların grafik özelliklerini falan düşür ancak öyle oynarsın oynayabiliyosan.

4650 ile aynı kefeye koydun daha ne olsn?benchmarklara baktınmı eklemiştim?bu bahsettiğiniz 4650 çok uzunca bir süredir öttürdü piyasayı ki halada kötü bi kart değil sadece 5650-5730 çıktığı için tahtı onlar aldı..yani şu anda bile 4650 biçok kartın kafasına veriyor heleki sizin bu aynı ayarda dediğiniz 320m e:))ilahi siz ya valla ne diyim seviyorum sizi devam edin böyle:DD
    kartın özelliklerinde bu oyunlar ancak düşük çözünürlüklerde oynanabilir yazıyor siz halen neyi tartışıyorsunuz anlamadım

• he
  • quote:

Orijinalden alıntı: boraedmit

4650'den daha iyi demedim zaten. 4650'den kötü ama o kadar da kötü bir kart değil dedim. sistemin yeni olsada bence bu kasılmaların tek nedeni virus. ayrıca dururken kasılma yok hareketlerde sağa sola dönerken kasılma varsa bu zaten ekran kartı değil işlemcine daha fazla yük bindiiğini gösteriyor. yarın bi arkadaşımda aynı makineden var ona gidip bakacam takılma oluyormu diye

valla bakarsan çok iyi olur kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

quote:

son driver yüklenmiş

işlemci ve ram konusunda herhangi bi sıkıntı yok.

pc yi kastıran virüs falanda olabilir bilmiyorum.

arkadaş yazmış
    quote:

gta4,crysis,cod4 hepsinde fps düşük

çözünürlük, aa vs önemli ama 4650 ile bunları sorun edeni görmedim.

4650 konusundan ss ler

Bütün Oyunlar Kasıyo Bi Yardım Edin
     Bütün Oyunlar Kasıyo Bi Yardım Edin

Tek oyunla kıyaslamak doğru olmaz ama ,arkadaşım rica etsem bu ayarlarda shifti deneyebilir misin?

arkadaş orda herşeyi fullemiş settingsde ama oynarken bence düşürmüş.hd 4650 38 fps herşey full'de hiç sanmıyorum

Bende shifti 4650yle oynadım bu ayarlarda 30-40 fps arasında alıyordum
    Atiler için oyunun bir yaması vardı onu yükleyince tabiki, yoksa sürünüyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GwynBlade -- 8 Temmuz 2010; 22:55:17 >

• arkadaşım senin sorunun,bazı notebooklar şarjdayken-prize takılı degilken farklı performans veriyor ondan olabilir.
  • pil ayarını yüksek performans yap , muhtemelen güç tasarufunda kullanıyorsun o yüzden oyunlar kasyıyordur :) 1 ihtimal daha war o da virüs vs. girmiştir makinene onunda çaresi mevcut
  • yukarıdaki arkadaşa katılıyorum. oyunları oynarken laptopu prize takmayı unutma. faydasını görürsün
  • hocam kasması hiç normal değil benim arkadaşımda hp nin aynı bu modelden var hiçbir oyunda sıkıntı çekmiyor
  • Arkadaslar arkada calisan antivirus programi kasmaya sebep oluyordur belki
  • ekran kartı, performansa göre intel veya nvidia seçili olabiliyor; aynı şekilde fişe takılı iken veya pil kullanılırken farklı şekilde performans verebiliyor.bunu düzeltmek için masaüstünde sağ tıklayıp grafik ayarlarını değiştirebilirsiniz.
  • Arkadaşlar benim de ekran kartı ile ilgili bi sorunum var.ati 5650 ekran kartım var.pc ye empire total war,assassins creed 2 ve son olarakta call of duty black ops kurdum.Empire ve assassinde grafikleri high yaptığım zaman kasmalar yaşıyorum.call o duty de ayarlar lowdayken bile max 17 fps alıyorum.Ekran kartı sürümüm 10.01.Bir yerde sorun var ama anlayabilmiş değilim.Ne yapabilirim?
  • Arkadaşlar bende de 4650 var.Laptobu ilk aldığımda cod4,modern warfare 2,nfs shıft ve coğu oyunu full ayarlarda oynayabiliyordum.Aradan bir yıl geçti oyunları artık eskisi gibi hiç oynayamıyorum donmalar ve takılmalar mevcut driver güncellemesi yaptım ama sorun düzelmedi.Bilgisayarda öyle saatlerce oyun oynamadım bu geçen zamanda ama bu kadar çabuk sorun çıkarması normalmidir...?Daha önce 3 defa servise gitti hdd falan değişti.Yardımcı olabilirseniz sevinirim...

dv6-1350et İntel core 2 duo p7450 ATI HD 4650 1gb(ayrılmış) 3gb ddr3 ram
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.