Şimdi Ara

Bütün Oyunlar Kasıyo Bi Yardım Edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ekran Kartı:1024mb NVIDIA GeForce GT 320M

Harddisk: 320 GB

İşlemci Hızı: 2.26 GHz

İşlemci Türü: Intel Core i5-430M

Ram: 6 GB DDR3

bilgisayarda win7 yüklü ondan mı kasıyo acaba.sinir oldum.gta4,crysis,cod4 hepsinde fps düşük.bi yardım edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: hangman23

arkadaşlar laptopun sistemi bu

Ekran Kartı:1024mb NVIDIA GeForce GT 320M

Harddisk: 320 GB

İşlemci Hızı: 2.26 GHz

İşlemci Türü: Intel Core i5-430M

Ram: 6 GB DDR3

bilgisayarda win7 yüklü ondan mı kasıyo acaba.sinir oldum.gta4,crysis,cod4 hepsinde fps düşük.bi yardım edin.

bu bilgisayarı windows 7'nin kasması imkansız.ekran kartı driverlarınızı nvidia sitesinden güncelleyip deneyin bir de.olmadı recovery yapın.
  • ekran kartını güncelledim ama yine kasıyo.bu arada recovery ne oluyo hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jungleboogie92 -- 7 Temmuz 2010; 19:40:25 >
  • recovery cihazı komple sıfırlamak yani format atmak
  • senn ekran kartın çok iyi bi ekran kartı değilki kasması normal bu söylediğin oyunlarda..oyunların grafik özelliklerini falan düşür ancak öyle oynarsın oynayabiliyosan.
  • Katılmıyorum Kartı o kadar da kötü değil kaldı ki ben 4650'de bu oyunları kasma olmadan oynamıştım. bu kart o ayarda olduğuna göre kasmaması lazım.
    quote:

Orijinalden alıntı: GeCCCe

senn ekran kartın çok iyi bi ekran kartı değilki kasması normal bu söylediğin oyunlarda..oyunların grafik özelliklerini falan düşür ancak öyle oynarsın oynayabiliyosan.
  • quote:

senn ekran kartın çok iyi bi ekran kartı değilki kasması normal bu söylediğin oyunlarda..oyunların grafik özelliklerini falan düşür ancak öyle oynarsın oynayabiliyosan.

hd 5650'ye göre düşükte öyle vasat bir kart da değil yani.
    acaba arkadaşın düşük fps ddiği fps'ler kaçta.birde ayarları sonda oynuyorsa kasabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

quote:

acaba arkadaşın düşük fps ddiği fps'ler kaçta.birde ayarları sonda oynuyorsa kasabilir.

mediumda oynuyorum hocam.kasma derken öyle çok kasmıyo ama böyle fareyi çevirirken falan böyle rahatsız edici bi kasma oluyo.akıcı bi şekilde oynanmıyo oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hangman23

quote:

quote:

mediumda oynuyorum hocam.kasma derken öyle çok kasmıyo ama böyle fareyi çevirirken falan böyle rahatsız edici bi kasma oluyo.akıcı bi şekilde oynanmıyo oyun.

öncelikle 5 tane verbatim marka boş dvd alın.başlatta recovery disc creation programı var oradan recovery dvd'leri oluşturun.o dvd'ler bilgisayarı ilk günkü haline getirir.sonra da bence f11 ile recovery yapın.sonra tekrar deneyin.

• Bu sistemde o oyunların kasması imkansız. Format at
  • quote:

Orijinalden alıntı: boraedmit

Katılmıyorum Kartı o kadar da kötü değil kaldı ki ben 4650'de bu oyunları kasma olmadan oynamıştım. bu kart o ayarda olduğuna göre kasmaması lazım.
    quote:

hey allahım yapmayın arkadaşlar nerde 4650 ile aynı ayarda? 4650 55. sırada 320m 89. sırada bu mu yani şimdi aynı ayar?benchmark puanlarına hiç mi bakmadınız?
    +normal bir kart bu oyun için çokda uygun bi kart değil araştırma sonuçlarına bakarsanız görürsünüz sizde.hiç bilmiyosanız benchmark sonuçlarını değerlendirin yani nasıl aynı ayarda olabilir 4650 ile?

notebookcheckin linkini vereyim hiç anlamasanız dahi burdaki sıralama ve puanlardan az çok kart hakkında bilgi sahibi olursunuz..ayrıca kartın üzerine tıklayıp özelliklerine baktığınızda doğru düzgün oyun denemeleri bile yapılmamış neden çünkü oyun için uygun bi kart değil bu.arkadaşın saydığı oyunları ancak düşük çözünürlüklerde akıcı oynayayabilir yüksek çözünürlüklerde çakılır bu kart.
    ilginç değerlendirmeler oluyor bu ara forumda allah sonumuzu hayır etsin

http://www.notebookcheck-tr.com/Mobil-Grafik-Kartlari-Benchmark-Listesi.10102.0.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeCCe -- 8 Temmuz 2010; 0:12:02 >

• 4650 ile yarışabileceğini düşünmüyorum.

quote:

GT 320M’in performansı eski GeForce 9600M GT ile benzer sayılabilir. Crysis veya Dirt 2 gibi performans gerektiren DirectX 10 oyunları düşük detaylarda akıcı şekilde oynanabilir. Left 4 Dead gibi eski oyunlar ise yüksek detay ve çözünürlüklerde akıcı oynanabilir.

http://www.notebookcheck-tr.com/NVIDIA-GeForce-GT-320M.32659.0.html

AA yı kapatmayı deneyin.
  • ya notebookcheck'e neden o kadar güveniyorsunuz.işlemci sıralamasına göre t7700 58 q9000 60.sırada. öyle birşey mümkün mü ayrıca gt320m son driverı yüklesin hafif bir de overclockla hd 4650'yi geçebileceğini inanıyorum.ben gt230m ile hd 4650'yi geçmiştim.onlar shiftte 30 fps oynarken gt 230m ile 50 fps'de oynuyordum.notebookcheck o kadar güvenmeyin.
  • +1 ayrıca bakarsanız o kartın henüz testleri tamamlanmamış. yanında yıldız işareti var. ki oyunlarda aldığı fps değerleri yok... evet forumda çok değişik yorumlar var Allah sonumuzu iyi etsin
    quote:

ya notebookcheck'e neden o kadar güveniyorsunuz.işlemci sıralamasına göre t7700 58 q9000 60.sırada. öyle birşey mümkün mü ayrıca gt320m son driverı yüklesin hafif bir de overclockla hd 4650'yi geçebileceğini inanıyorum.ben gt230m ile hd 4650'yi geçmiştim.onlar shiftte 30 fps oynarken gt 230m ile 50 fps'de oynuyordum.notebookcheck o kadar güvenmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boraedmit -- 8 Temmuz 2010; 13:12:02 >

• son driver yüklenmiş

işlemci ve ram konusunda herhangi bi sıkıntı yok.

pc yi kastıran virüs falanda olabilir bilmiyorum.

arkadaş yazmış
    quote:

gta4,crysis,cod4 hepsinde fps düşük

çözünürlük, aa vs önemli ama 4650 ile bunları sorun edeni görmedim.

4650 konusundan ss ler

Tek oyunla kıyaslamak doğru olmaz ama ,arkadaşım rica etsem bu ayarlarda shifti deneyebilir misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

son driver yüklenmiş

işlemci ve ram konusunda herhangi bi sıkıntı yok.

pc yi kastıran virüs falanda olabilir bilmiyorum.

arkadaş yazmış
    quote:

gta4,crysis,cod4 hepsinde fps düşük

çözünürlük, aa vs önemli ama 4650 ile bunları sorun edeni görmedim.

4650 konusundan ss ler

Tek oyunla kıyaslamak doğru olmaz ama ,arkadaşım rica etsem bu ayarlarda shifti deneyebilir misin?

arkadaş orda herşeyi fullemiş settingsde ama oynarken bence düşürmüş.hd 4650 38 fps herşey full'de hiç sanmıyorum

• ne alaka şimdi çağırıp soralım kendisine

sen bu ayarlada 50 fps aldıysan biz unutalım atiyi

gt335m ile gt330m ezer geçer 5650 yi
  • kardeş yalnız tek oyun değilki crysis,gta4,cod4 hepsinde fps düşük.ayarlar mediumda.ben de bunun ekran kartı hakkında pek bi şey bilmiyom ama diğer özellikler baya bi üst düzey.yani bi ekran kartı biraz kötü diye kasması normal mi ki
  • Hocam yenimi aldınız uzun süredir kullanıyormusunuz. hadi gta4, crysis neysede cod4 te neden kasıyor anlamadım.

Virüs girmiş olabilir. @EmR_3153 nin dediği gibi recovery yapıp tekrar deneyin isterseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

ne alaka şimdi çağırıp soralım kendisine

sen bu ayarlada 50 fps aldıysan biz unutalım atiyi

gt335m ile gt330m ezer geçer 5650 yi

hayır ben herşey full'de almamıştım.o zaman biriyle aynı ayarı yapmıştık.20-30 larda dolanırken 50 almıştım fakat overclock vardı bende.
    hd 5650'nin rakip bence gt300m serisi değil gts serisi.
    ati forever ama bence hd 4650'den daha iyidir gt320m.yine de bilemem olmayabilir de.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.