Şimdi Ara

Bütün oyunları ultrada oynamak için yeterli mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamün aleyküm beyler bu özellikler bütün pc oyunlarını ultrada oynamam için yeterli mi acaba pek bilgim yok bütçem bu kadarına el veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf101998

Selamün aleyküm beyler bu özellikler bütün pc oyunlarını ultrada oynamam için yeterli mi acaba pek bilgim yok bütçem bu kadarına el veriyor

Hazir pc bu herhalde. Sen butceni soyle sana siatem toplayalim. Hazir pc yaramaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya aslında benim en fazla 1500 tl bütçem var ama eğer 1500 tl ye ultrada oynayabileceğin oyun yok derseniz özellikler biraz daha düşebilir yani 1500 tl ye alabileceğim en iyi oyun bilgisayarı nedir ?

• quote:

Ya aslında benim en fazla 1500 tl bütçem var ama eğer 1500 tl ye ultrada oynayabileceğin oyun yok derseniz özellikler biraz daha düşebilir yani 1500 tl ye alabileceğim en iyi oyun bilgisayarı nedir ?

toplama bilgisayar.
  • quote:

Selamün aleyküm beyler bu özellikler bütün pc oyunlarını ultrada oynamam için yeterli mi acaba pek bilgim yok bütçem bu kadarına el veriyor

http://i.hizliresim.com/mrMOG4.png 50 tl pahalı ama günümüz oyunları çok rahatlıkla oynayabilirsin. sadece rami 4gb yaptım. şimdilik idare edersin ilerde paeran oldumu takıp kullanırsın. ekran kartından kısmak pek mantıklı değil gibi.

• Peki i 3 ile i 5 arasındaki fark çok bariz midir ne kadar farkeder

• quote:

Peki i 3 ile i 5 arasındaki fark çok bariz midir ne kadar farkeder

http://techbuyersguru.com/haswellgaming.php burdan kendin incele.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peki birşey daha sorucam ekran kartı ramı felan topladım diyelim bütün listedekileri aldım e peki o zaman güç kaynağı dvd romlar felan nolucak onlar ayrıyetten para mı ?

• quote:

Peki birşey daha sorucam ekran kartı ramı felan topladım diyelim bütün listedekileri aldım e peki o zaman güç kaynağı dvd romlar felan nolucak onlar ayrıyetten para mı ?

güç kaynagı zate mevcut sadece dvd rom alman gerekecek.
  • Peki eğer hazır alırsam bana önerebileceğin 1500 tl altı en iyi pc nedir ?

• quote:

Peki eğer hazır alırsam bana önerebileceğin 1500 tl altı en iyi pc nedir ?

Hazir pcler iyi olmaz. Heleki oyun icin hic iyi degil. Iyi olanlari var tabikide ama 2500tl ve uzeri. Hazir pclerde anakart her zaman dandiktir. Guc kaynagi her zaman sinirdadir. Bi ise yaramaz yani. Topladigim sistem gayet guzel. Pahali dersen ekran karti bi model dusurebiliriz. Butcene uygun en iyi sistem toplamadir. Parcalari aliyosun vatan pc sana hazirlayip tealim ediyo.

• 1500lük hazır pcden iş çıkmaz ama toplama bilgisayar iyi olabilir

• yusuf101998 Y kullanıcısına yanıt
    Abi yeni oyunları ultrada açacak bir bilgisayarı 1500 tl ye toplayamazsın bikere gta 5 pc nin bile sistem gereksinimleri fenaaaa seviyede

• Kardeşim harika bir sistem topladığımı düşünyorum şimdi paylaşayım sizinle görüşleriniz neler ? Ayrıca en alttaki ssdyi de eklemek istiyorum görüşleriniz nedir
     Bütün oyunları ultrada oynamak için yeterli mi ? Bütün oyunları ultrada oynamak için yeterli mi ? Bütün oyunları ultrada oynamak için yeterli mi ?

• yusuf101998 Y kullanıcısına yanıt
    Ekran kartını R7 265 yapmanı öneriyorum youtube dan performansına bakabilirsin

• 1500 liraya tum oyunlari ultrada acacak bir sistem toplamak bana hayal gibi geliyor o topladigin amd sisteme bir de sogutucu yaz zira sogutucu olmadan kullanamazsin o islemciyi. Arkadasin yazidigi 4160 güzel belki anakarti biraz daha ucuza getirebilirsin sadece. 1500liraya kuracagin sistemle tum oyunlari ultrada oynayacaksan 3000liraya kurulan sistemler tabiri caizse superbilgisayar falan olur heralde

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.