Bildirim
Bütün paketlere zamlanmış
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
Vay arkadaş ya olaylara bak -
Senin ki zam sayilmaz ya :) guncelleme -
Vergiden kaynaklı artış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDMOD -- 26 Şubat 2021; 11:28:37 > -
Zaten telsiz kullanım vergisi var ,şimdi birde her ay buna zam yaparlar tamam ,artık aynı fiyat olacak diye tahadüt versen bile ,paket fiyatı artmayacak diye bir kaide yok ,demekki vergi yüzde elli olsa bir gecede 100 TL lik paket 300 400 TL bile olur tahadütün olsa bile ,ben bunu anlıyorum -
Telsiz kullanım ücreti arttığı gibi geçenler de yanlış hatırlamıyorsam özel iletişim vergisine de %7.5 zam yapıldı. Bu zam ile her paket aşağı yukarı 10 lira yükseldi.
-
Ona zam buna zam hani bize ... Neyse yazmıcam -
her gsm yapti -
Güncelleme diyelim biz ona
-
Yanlış hatırlıyorsunuz %7.5 zam gelmedi geçerli ötv
%7.5 iken %33 gibi bi artışla %10’a yükseltildi -
Turkcell'de böyle el yakar olmuş fiyatlar....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kanka müşteri temsilcisi bizi etkilemediğini söylüyor o gösterdiği telsiz vergisiymiş telsiz vergisi dahil 172.37 diyor bana kadın -
Vergileri içine koyarak yazıyormuş artık benim tarifem ve paketlerim bölümü açılmıyor bu güncelleme geldiğinden beri -
Sorun edecek birşey yok ya, nihayetinde devlet alıyor vergiyi. Seneye yine değişecektir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Hayırlı olsun 😀kanka bu yurt dışına sınırsız konuşma ve SMS i ben denedim oluyor harbiden sınırsız 23 Vodafone ülkesine -
tşk erdoğan.
yetmez ama evet.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- vodafone şansı bol tarifeler
- en ucuz faturasız hat fiyatları
- vodafone faturalı hat dondurma işlemi
- 0546 dolandırıcılığı
- vodafone tarife iptal etme sms
- 5g ihalesi ne zaman
- yanımda premium nedir
- e sim nedir
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- türk telekom internet çekmiyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X