Başım göğe ericek Allah Allah ya kardeşim madem gereksiz buluyorsunuz neden msj atıyosunuz bişi yazcaksanız pm atın
patosda ben Nick:SmallButEffective lwl 67 Kız Arkadasımla beraber kasıyoruz sabah o aksam ben
areste JadeReal
manes de apostol edanada FinalHit
patosda ben Nick:SmallButEffective lwl 67 Kız Arkadasımla beraber kasıyoruz sabah o aksam ben
Ben seni hiç görmedim patosta sen beni herhalde görmüşsündür.Resim ekliom .Zaten fzla kimsyi tanımıom patos ta en azında konuşma ortamı oluşur. En sağlam chara gelince b de beramus die adam war çok dehşet,
quote:
Orjinalden alıntı: modicon
b de : kunt
babayı kunt kunt ezik olm hitmachine
Hit korkusundan orc oldu bea hitmachine kim kunt daha 1 hafatada benim np yi kastı helal olsun diyom ona...!
dies de en saglam assas iIIusIon en saglam warriorlarda blackwidow we darkwidow ikilisi... olympiada en saglam adami bi zmnlar akhraht di simdi kim bilmiorum... edana da ise DedE_ adinda bi warrior yada AZAD...
Beramus TheViLLaiN
cypher: synca 0nlytime 0rti
Areste G70 var asas ne kadar macro programı kullanıyor deselerde çok iyi
quote:
Arkadaşlar bütün serverların en sağlam charları sizce hangi charlar ? Ares: Dies: Xigenon: Beramus: Cypher: Edana: Manes: Patos:
şeklinde yazarsanız sevinirim eğer topici gereksiz bulan olursa lütfen msj yazmasın