Şimdi Ara

Bütün Sorun Ram'demi(Resimli)Gıcık oldum ..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayar normal halindeyken hiç bi sorun yok fakat oyunlarda özellikle pes 2009 demoda hata raporu veriyor .Bazen hiç birşey olmuyor. çok kafam karıştı..! Ram 'i kontrol ettim takılan yerinde ucunda resimde görüldüğü gibi birşey tespit ettim acaba sorun bundan mı!

resim direk link :http://img392.imageshack.us/my.php?image=ddrram3na8.jpg

resim yüksek çözünürlüklü Zoomlayın..

yada yeni ekran kartı aldım (x1650 pro agp512 mb)
    güç kaynağım yetmiyorda bundan dolayı restart atıyo veya hata raporu çıkıyor..
    Güç kaynağı 5 senelik casper win-350 ps
    (bazen restart bazen hata raporu bazen sorunsuz..) çok kafam karıştı arkadaşlar yyardımlarınızı bekliyorum kafayı yemek üzereyim..

çözüme göre psu yada ram alacağım..!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OttomanGrandChild -- 14 Ekim 2008; 1:20:50 >

• DDR400 ram yanık, değiştireceksiniz. Amnakartınızda ve RAM'ın bağlandığı sokettede problem oluşmuş olabilir. Anakartınızın RAM'ı besleyen SSTL 2.5 Voltluk beslemeniz problemli olabilir. Bunlara nedende tamamiyle PSU olabilir. Anakartınızdaki kondansatörlerde şişmiş ve sızdırıyor olabilir. Sorun birden fazla olabilir, PSU ve RAM değişiminden sonrada problem yaşamanız muhtemeldir.

Not: Ram, anakart tamir edilebilir, fakat verimli olmayabilir.
  • Psu gibi gözüküyor. Rami söküp denersen tam sonuç alabilirsin.
  • daha önce hiç böyle sorunlar yaşamadım yeni yeni oluşmaya başladı... kafayı yemek üzereyim ram 'den olduğunu düşünüyorum inaşllah ağır bi sorun yoktur..

yarın yeni güç kaynağı takıp deneyeceğim..olmazsa birde ram alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OttomanGrandChild -- 14 Ekim 2008; 1:55:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.