Şimdi Ara

Bütün Türkiye'deki Muonline oyuncuları GMO Vallhalla YA!!! [:o]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İsmim Mehmet gmo Valhalla da oynuyoruz.Oyunda guildimizin reisi karakterim KULTIGIN.

Resmi muonline serverinde bütün dünyadan bağlanan oyuncuların en fazla olduğu,en çekişmeli server Valhalla.Burada en yüksek master 702 lvl de bir karakteriniz olsa da en güçlü olsa da tek başına hiçbirşey yapamıyor,başarılı sayılmıyor.En az 250 - 300 kişi master seviyesinde üyeler ile alliance olacak ki öyle sözü geçsin.Bütün milletlerden oyuncular karışık alliance lar halinde CS de ve Acheron da çarpışıyor.Ben de iki karakterle international bir alliance ile birlikte CS'ye katılıyorum.Ama biz Türkler olarak burada herkesten daha başarılı olacağımızı biliyorum.

Burada bütün Türk arkadaşlarımızla birleşip Türk'ün gücünü dünyaya göstermeyi ve başarılı olmayi istiyoruz.Türkler olarak bu server da yaklaşık 15 kişiydik birkaçı bıraktı birkaç kişi de dönemsel olarak giriyor.Ama şu anda 5 kişiyiz sürekli online olan ve bütün Türkiye deki muonline oyuncularını GMO Vallhalla ya bekliyoruz .Her kanaldan bütün Türkiye deki Mu online oyuncularını davet ediyoruz yardımlaşalım hepimizi görev alalım davet edelim kardeşlerimizi.Mu online de Türkiye nin en iyi olduğunu gösterelim.

muonline.webzen.com
    Server : Valhalla

Guild : GOKTURK1

Master :KULTIGIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OSMANLI1 -- 26 Ekim 2012; 1:58:09 >

• türkler fun 150-9990x serverlarda kasip sikiliyorlar az lvl ve spotlar sadece ( spot basi 10 yaratik ) lar diye :)
    ben iyygrasildeyim 400lvl FM :) ondan sonrasi banada cok zor geldi, ki zoru severim, ama server sarmadi beni malesef :S

yinede arada sirada takiliyorum :)

basarilar dileirm :)
  • İlgileriniz için teşekkürler.Zaten mu online oyuncuları gelsin diye yazmıştım,oyunu iyi bilen arkadaşlar ciddi adil serverda oynar.Zaten burda zorlukların üstesinden gelenler başarılı olabiliyor.Burası mu online ın resmi serveri,yani oyunun merkezi.Türkiye deki bütün gerçekten mu online bilen oyuncular olarak ,bütün dünyadaki mu online oyuncularına karşı başarılı olmak istiyoruz.Biliyoruz ki Türkiye mizde mu online i çok iyi bilen,ve özellikle gmo webzen şirketinden şimdiki knight online i kuranlar ayrılınca,gmo serveri reset ediltikten sonra oyunu bırakan arkadaşları ve özel serverlarda yıllar geçirmiş oyunun yapısın iyi bilen insanları bekliyoruz...
    (Sadece canı sıkılınca oynamak isteyenler her gün başka oyun yüklemeye devam edebilirler...)

• oyunu iyi biliyoruz ciddi ve adil server da arıyoruz kardeş ;) ama gmo değil paran varsa gmo oynarsın yoksa başlangıçta ücretsiz verilen gazların tesiri bitince ortada kalırsın, akabinde seni ticarethanenin yağlı müşterisi olmaya zorlar. ya bu kapitalist sistemde yerini alacaksın, ya da yanından pandalı, skeleton ring+petli sealli paşazadeler geçerken sen zorla lvl alacaksın, ve bundan da zevk alacaksın :)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Yorumlarınız için teşekkür ederim kardeşlerim.Ama ortada kalmak diye birşeye katılmıyorum.Verilen hediye itemlerle eventlerle zaten master seviyeye cıkılabiliyor, sadece doğru zamanda doğru hareket etmek gerekli.Oyun onların olğu için onların kuralına göre oynayacağız bu para vereceğiz anlamına gelmiyor.Bizim tek ihtiyacımız olan bütün Türkiye deki mu online bile nkardeşlerimizin burda olması...
    Burada bütün kardeşlerimizle birlikte savaşa devam edersek hiç kimse karşımızda duramaz pandalı pendantlı zengin zuppesi olsa dahi.Sadece ihtiyacımız biraz zaman ve birlik...

GMO resetlenmeden önce TheOttoman guildi sallıyordu server i bütün eski oyuncular biliyor.Demek kolaya kaçmasak hep birlikte mücadele etsek oluyormuş...
  • Burak35 serverda ki ismim dark wizard actım levelim de 62 oldu yardımını bekliyorum
  • Herhalde yeni versiyonu biiyorsun Oyundaki friend list kısmından mail ve chat ile haberleşiriz.mail gönderdim kardeşim.

Burak35
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hero Online, Tekrar Türkiye’de!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bir zamanlar bende 2000 yıllarda oynadıgım yabancıların serverı vardı gece gündüz kasardık 1 bar dolururduk anca
    adanadan manisadan bergama da cogu yerden oynayanlar vardı
    şimdi bunu görünce bende tekrardan indirdim
    oyun içinde görüşelim ozaman hep beraber.
  • oyunda exp kasmak zor anlaşılan yorumlardan başlamayı düşünüyorum ilk defa ama biraz pvp yönünden ve exp olayından bahsederseniz..güzel ark ortamı olan bi oyun arıyorum uzu nzamandır..
  • Oyunda bekliyoruz kardeşim... Oyundaki Friend sisteminden mail atabilirseniz daha çabuk görüşürüz.

Vallhalla

Guild Master : KULTIGIN
  • Öncelikle Zamanında Bizde Böyle Şeylere Cok Kalkıstık Azınlıkta Olan Tüm Mu Online Playerlarımızı Resmi Ve Türkiyenin Tek Mu Online Forumu Olan BoldTeaM.Net'de Bulusturmaya Cok Calıstık Ama İnanırmısınızki Forumumuz Her Gecen Gün İnanılmaz Bir Rabet Görürken Türkiyenin Önde Gelen Sitelerinde Verdigimiz Reklamlardan Cok Yabancı Sitelerde Verdigimiz Banner Reklamlarından Daha Cok Player Cektik Sitemize ve Daha Cok Rabet Görüp Söz Dinletebildik.Bizim Amacımız Kimseye Emir Vermek Veya Baskıda Bırakmak Degil Sadece Herkesi Dogru Serverlara Yönlendirmek Oldu.Ama Ne Yazıkki Tahmin Edebileceginiz Gibi Sitemiz 2 Yılın Sonunda Yöneticilerimizin Kücük Bir Hatası Nedeniyle Telef Oldu ve Mu Online Hayatımıza Son Verdik Türkiyede Cogu Serverlara Katkımız Büyüktür Arkadaslarımız Bilir Elimizden Geldigince Yardım Ettik Simdi Kesinlikle Sözüm Sana Degil Tecrübelerime ve Yapmaya Calıstıklarıma Acıyarak Söylüyorum Bu Konuyu Burda Görünce İçim Acıyor Gönül İsterdiki Tüm Playerların Bir Türk Serverında Oynaması ve Bizim Forumlarımızda Degilde Yabancı Forumlarda Onların Bizim Konumuzu Acması Ne Kadar Denesekte Türk Halkı Olarak Eksik Oldugumuz Noktalar Var Evet Yapacak Birşey Yok Buda Her Gecen Gün Mu Online Gibi Büyük Dostlukların Paylasıldıgı Bir Cevreyi Yokediyor Ve Tüm Oyuncular Baska Yerlere Kayıyor..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.