ara sınavlara girmedim, yeni açıklanan sınavlara ise girdim.
1001 - GENEL MUHASEBE 50 - 35 K 1002 - GENEL İŞLETME 57 - 40 K 1003 - DAVRANIŞ BİLİMLERİNE GİRİŞ 23 - 16 K 1005 - İKTİSADA GİRİŞ 53 - 37 K 1007 - GENEL MATEMATİK 23 - 16 K 1099 - TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ 73 - 51 G 1410 - HUKUKA GİRİŞ 40 - 28 K
şeklinde notlar almışım (2. sınavın sonuçları). şimdi ben bütünlemeye girdiğimde bütünleme sınavının %70 imi yoksa %30 umu eklenicek şuandaki notlarıma? konu önemli, tam bilgisi olanlar cevap verebilirse çok iyi olur.
yani muhasebe bütünlemeden 30 aldım diyelim, eğer %30 ise 10 eklenicek yani muhasebe notrum 45 olacak ve kalıcam, eğer %70 ise yaklaşık 20 eklenicek ve muhasebeden geçicem, hangisi doğrudur acaba?
Büte girdiğin derslerin Final notlarını yok sayıcaksın, ve bütten aldığın notlaron %70'i senin geçip geçmediğini belirleyecek.
Vizen zaten yok. Direk olarak bütten aldığın notların %70'i 50 vüzeri olursa dersi geçersin. Aksi taktirde dersleri veremezsin.
eh bu halde hepsinden 72 alman lazım
cevaplar için teşekkürler.
bütünlemede aldığın not düşük sınavın yerine geçiyor şeklinde birşey okumuştum. nasıl inandıysam ilk sınavlara girmedim bile. bu sayede sınıfta kalmış oldum. peki altın soru:
kontrol için askerlik şubesine çağırdıkları sene gidip muayne oldum (kelime böyle değildi sanırım). o senenin yazında ise aöf ye girdim ve 1. sınıfta 2 kez ardarda kalmış oldum bu sene ile birlikte. askere yolcumuyum neyim? yoksa tecil süresi nasıl işler? 1 senem varmıdır? yada kaydı sildirip tekrar öss ye girme gibi birşeyler varmış sanırım, nasıl bir iştir o?
teşekkürler
bilen yok sanırım :)
En büyük asker bizim asker. En büyük asker bizim asker.