Şimdi Ara

Ygs puanıyla girilen bölümlerin farkı Nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ygs puanıyla girilen bölümlerin farkı nedir ve nasıl girilir bilgisi olan cevap yazabilir mi?

• Öğretmenlikler ve birkaç bölüm dışında 2 yıllık olmaları. Bazı bölümlerinin fakültede değil MYO (meslek yüksek okulu)'da işlenmesi. Ön lisans programlarını barındırması.
  • Dokuz eylül üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Y.O. Tıbbi Laboratuvar Teknikleri bölümünü okumak istiyorum
    Bana bir eksisi olur mu 2 yıllık olmasının birde sadece ygs puanıyla mı giriliyor bu bölümlere yani lys sınavında düşük bir puan almış olsak bile bir etkisi olmuyor mu
  • LYS'de yaptığın netler ve gelen puan YGS puanını hiçbir şekilde etkilemez.

İlk soruna da nasıl cevap versem bilmiyorum, bölümü ve o bölümden mezun olanların şu an nerede olduklarını araştır. Ama 2 yıllık bölümler genel olarak pek iyi değildir... 2 yıllık okuyanlar genellikle 4 yıllığa tamamlamaya çalışır.
  • iki yıllık o bölümü okuyup sonra yüksek lisans yapsam
  • 4 yıllık olarak hemşirelik düşünüyorum ama (İzmir üniversitesi tam burslu) iş imkanı var mı hemşirelikte
  • Ön lisans programından direkt yüksek lisans yapılabiliyor mu bilmiyorum, çünkü lisansı atlamış oluyorsun. Zaten 2 yıl sonra bitirip diplomanı alıp gitmeni önermem, zaten öyle bir şey yapmazsın. 4 yıllığa tamamlamaya çalışacaksın, sonra yüksek lisans yapılabiliyor. 4 yıllığa tamamlamadan oluyor mu bilmiyorum ama olduğunu sanmıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hemşirelik nasıl iyi iş imkanı olur mu
  • Revaçta o bölüm, iş imkanı mutlaka olur. Ya zaten sadece hemşirelikte değil sağlık sektöründe her zaman para var. Tıp, hemşirelik, fizyoterapi rehabilitasyon vs hep tutulur. Bence dediğin bölüme göre daha iyi hemşirelik hem de 4 yıllık.
  • Ben sadece ygs çalışsam ve ygs de tuttsa puanım ben izmir üniversitesi hemşirelik bölümüne gidebilirmiyim lys puanım hiç önemli değil mi
  • puan türü ygs1 veya ygs2veya3.4.5.6. yazıyorsa sadece ygs çalışacaksın..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.